Copyright © TrPress
Design by Dzignine

2014 Erkek Gömlek Kravat Ve Kol Düğmesi Modelleri

Kadınlar kadar erkekler kıyafetlerine her ne kadar dikkat etmese de, bayanlar olarak bizler eşlerimiz için en güzel ve eşimize en çok yakışacak gömlek, kravat, pantolon gibi erkek kıyafetlerini özenle seçeriz. Beylerden çok bayanların bakacağını düşündüğüm yazımızda bugün 2014 erkek gömlek modellerini, Kravat modellerini ve çok güzel kol düğmelerini paylaşıyorum.
Erkek gömlek modelleri içinde polo gömlekler, klasik ve son moda çizgili, ekose desenli, yaka içleri, kol içleri ve ön düğme iç kısımları desenli kumaşla renklendirilmiş, % 100 pamuk ve saten kumaştan üretilen kaliteli gömlekler yer alıyor.
Erkek gömlek fiyatları ise modeline göre 44 TL ile 50 TL arasında değişiyor.
Eee gömlek alınınca birde ona uygun kravat almak şart tabi. Kendinize özel şık bir kravat istiyorsanızipek kravat modellerini tercih edebilirsiniz. Tabi fiyatları da diğerlerine göre birazcık yüksek. 45 TL.
Düz, damalı, çizgili modelleri bulunan micro fiber kravatlar ise 29 TL.
Hadi bari bir de kol düğmesi alayım diyenler varsa Renkli taşlı, desenli, kare, yuvarlak, oval kol düğmeleri ise sadece 29 TL.
Eşlerine bir jest yapıp hediye almak isteyen bayanlara veya kendimi biraz şımartayım diyen beylere bu güzel ve kaliteli erkek gömlek, kravat ve kol düğmelerini daha yakından incelemek veya online olarak satın almak için http://www.baygomlek.com sitesini ziyaret etmelerini öneriyorum.


















0 yorum:

Yorum Gönder