Copyright © TrPress
Design by Dzignine

2014 En Güzel Prenses Nişanlık Abiye Modelleri

Prenses nişanlık modelleri 2014 yılında da göz dolduruyor. Bu yaz nişanlanacak olan ve en güzel nişanlık abiye benim olmalı diyerek şimdiden araştırmaya başlayan genç bayanlar için, en çok beğenilen kabarık prenses nişanlık modellerini bir araya getirdik.
Evliliğin ilk adımı olan nişan töreni genç kızlarımız için çok özel ve güzel geçmesi gereken ayrıcaklı bir gündür.  Son yıllar da moda tasarımcıları, gelinlik ve nişanlık modaevleri bu özel günler için harika işçilikli gelinlik ve nişanlık modelleri tasarlıyor.
Müşterilerinin isteği doğrultusunda her ayrıntıya dikkat edilerek bir bakanın tekrar tekrar bakacağı güzellikte nişanlık abiyeler tasarlanıyor.
Sizler için seçtiğimiz yeni sezon 2014 prenses nişanlık modelleri, trend renkler de kabarık, işlemeli, balık tarzı gibi farklı detaylar kullanılarak tasarlanmış.
Yalnız kötü olan yanı bu tasarımları yapan Laila Gelinlik, Türkiye’de değil Hollanda’da bulunuyor. İnternet adreslerinden veya Facebook sayfalarından kendilerine ulaşarak sipariş verilebiliyor.
Kendilerine ulaşmak isterseniz lailagelinlik.com sitesinden ulaşabilirsiniz.

















0 yorum:

Yorum Gönder