Malzemeler
2 yemek kaşığı zeytinyağı
2 adet orta büyüklükte yeşil biber
2 adet yumurta
3 adet domates
6-7 adet yeşil ya da tercihe göre siyah zeytin
250 gram haşlanmış taze fasulye
1 adet soğan
200 gram tavuk (göğüs) eti
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı tuz
1 adet limon
Hazırlanışı
Taze fasulyeyi güzelce yıkayıp ayıkladıktan sonra haşlayın. Tercihe göre taze fasulye yerine börülce de kullanılabilirsiniz. Ardından domatesleri, biberleri ve soğanı ince ince doğrayın. Yumurtaları haşlayıp kabukları soyun ve 4 eşit parçaya bölün. Tavuğu da haşlayın ve küp şeklinde doğrayın. Ardından bütün malzemeleri derin bir salata kabı içerisinde toplayın. Tuz, karabiber ve limonu da ekleyip karıştırın.
0 yorum:
Yorum Gönder