Copyright © TrPress
Design by Dzignine

24 şubat Müge Anlı İzle Tek Part HD İzle Nurcan ve Nesrin bulundu mu?

Müge Anlı son bölümde kaç gündür kayıp olan 2 arkadaşı yani Nurcan ve Nesrin'i nihayet buldu.
















Müge Anlı son bölüm’de kaçırıldığı idia edilen günlerdir kayıp olan 2 arkadaş olan Nurcan ve Nesrin'i nihayet buldu. Öte yandan Gaziantep’te yaşanan cinayete kurban giden Gülhan Kaygın’ın katili bulundumu? Gülhan Kaygın’ı kim neden öldürdü? Hepsi ve daha fazlası Müge Anlı İle Tatlı Sert’te 24 Şubat Salı Atv canlı yayında izleBulduğu isimler olsun çözülen cinayetler olsun herkesin derdine çare olmak isteyen Müge Anlı yeni bölümünde 5 aydır kayıp olan Hilal Yıldırım'ı bulmak için savaş veriyor. Kızınız mı yada oğlunuz mu kayboldu... Adres belli. Müge Anlı sizlere bir abla şefkati ile yaklaşıp olayları soğukkanlılığı ile aniden çözebiliyor. Yardımcı konukları ise olayları psikolojik açıdan yorumlayabiliyor. 
Müge Anlı'nın kaçırdığınız herhangi bir programı varsa ise aşağıdaki linke tıklayarak rahatça ulaşabilirsiniz. Müge Anlı ile hergün yayınlanan programların içeriğini ise sitemizden takip edebilirsiniz. Bütün bilgiler ve bulunan isimleri sizler için hazırlıyoruz. Bizi ve Müge Anlı'yı takipte kalın. ATV ekranının fenomen programı Müge Anlı yine oldukça heyecanlı bir bölümle ekrana geliyor. Katilleri, kayıpları bulan Müge Anlı'da bu haftanın en çok konuşulanlarından biri de Soner Çelik'in katili kim sorusu.
Bununla birlikte diğer bir konuda 13 aydır kayıp olan Hakan Öner bulunabilecek mi? Hakan Öner'in görüştüğü kadın programda önemli açıklamalarda bulundu. Hakan Öner'in görüştüğü kadın Müge Anlı'nın programına katılarak yaptığı açıklamalarda stüdyoda bulunan herkesi adeta şok etti. Evli ve 2 çocuk annesi olan kadın, Hakan Öner'in birkaç defa evine oturmaya geldiğini söyledi. Bu söyleminin üzerine şaşkına dönen Müge Anlı, 'Ben bir şey soracağım, gerçekten bunu merak ediyorum. O sende otururken eşin ya da eşinin akrabalarından biri gelse ne olacak? Cesaretinin arkasında yatan duyguyu merak ediyorum' dedi.

Müge Anlı'nın bu sorusuna cevap vermeyen kadın, 'Evde iki tane de çocuğun var değilmi sorusuna 'Evet' cevabı verdi. 'Tamam Hakan da size geldi oturuyorsunuz. Eşin şehir dışında mı çalışıyor?' sorusunu yönelten Müge Anlı, 'O sırada şehir dışında değildi ama genelde şehir dışına gider 6-8 ay gelmez' cevabını aldı. Bunun üzerine Müge Anlı, 'Hiç korkmuyor musun ya eve gelirse diye? Bir de 'bu adam beni hep bıçakladı' diyorsun. Hep bıçaklayan adamdan nasıl korkmuyorsun' diye tepki gösterdi.

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile de adından sıkça söz ettiren Anlı, Türkiye'nin her köşesinde eğitime destek vermeyi hedefleyerek 121 ilde 312 okula eğitim ve teknik anlamda yardımda bulundu. 1206 öğrenciye giyecek, 6121 öğrenciye eğitim ve kırtasiye yardımında bulunmanın yanı sıra çocukların güvenle oynayabilecekleri aynı zamanda eğitim alabilecekleri 12 adet Müge Anlı ödev evini açtı. Çeşitli illerde yer alan 10 adet anasınıfını yeniden düzenledi. Engelliler için izleyicilerinin göndermiş olduğu 1200'ün üzerinde tekerlekli sandalye ile 40 tane akülü sandalyeyi de sahibine ulaştıran Müge ANLI bu sezonda sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına da devam ediyor…

SONER ÇELİK'İN KATİLİ KİM?

Müge Anlı'da bir diğer olayda Soner Çelik'in öldürülmesi. Soner Çelik'in ailesi oğullarının öldürüldüğü gün sabaha kadar farklı yerlerde dolaşan akrabaları Ali Çelik'ten şüpheleniyor. Aranasının içinde otururken, yanına gelen kar maskeli bir kişi tarafından kalbinden vurularak öldürülen Soner Çelik'in katili kim?

0 yorum:

Yorum Gönder