Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Survivor Allstar'da Kim Elendi- Survivor 2015

Survivor Allstar ilk bölümden izleyicilerini ekranlara kilitledi. Yine ünlüler ve gönüllüler olarak iki ayrı takımın yarıştığı programda son yılların başarılı yarışmacıları bir arada bulunuyor. Yarışmanın ikinci bölümünde ise bir sürpriz yaşandı.
survivor-allstar">Survivor Allstar hızlı başladı. İlk bölümüyle izleyicilerini adeta ekrana kilitleyen yarışmanın ikinci bölümünde önemli bir gelişme yaşandı. Yarışmaya gönüllüler takımında başlayan Berna, varılan anlaşma sonrasında ünlüler takımına dahil oldu. Bu kararda daha önceki yarışmalarda Berna'nın Sahra ile yaşadığını anlaşmazlık da etkili oldu.

Bu yıl TV8 ekranlarında izleyicisiyle buluşan survivor-allstar">Survivor Allstar'ın kadrosu son yıllarda yarışmada yer alan başarılı isimlerin bir araya gelmesiyle oluştu. Henüz ilk bölümlerinden izlenme rekoraları kıran yarışmanın ilerleyen bölümleri ise merakla bekleniyor.

BİR İSİM TAKIM DEĞİŞTİRDİ

Yarışma için Dominik Cumhuriyeti'ne ayak basan Survivor yarışmacıları gezintiye çıktı. Rehber eşliğinde şehri gezen yarışmacılar ardından Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ni ziyaret ettiler.Yarışmacıları sahilde karşılana Acun Ilıcalı yarışmanın startını verdi. Geçen bölümlerde aralarındaki anlaşmazlıktan dolayı adadan diskalifiye edilen Berna, Sahra ile aynı takımda olması risk potansiyeli taşıdığından ünlüler takımına geçmek zorunda bırakıldı. Henüz yarışmanın başında ünlüler takımına geçmek zorunda kalan Berna gözyaşlarına hakim olamadı.

0 yorum:

Yorum Gönder