Copyright © TrPress
Design by Dzignine

23 Şubat 2015 Fenerbahçe 1 - 2 Akhisar Belediyespor Maç Özeti İzle Goller Fenerbahçe 1 - 2 Akhisar Belediyespor Maç sonucu


Fenerbahçe seyircisi önünde Akhisar Belediyespor'a 2-1 mağlup olarak tekrar liderlik koltuğuna oturma fırsatını geri tepti. Akhisar Belediyespor daha karşılaşmanın 5. dakikasında Güray'ın harika golüyle öne geçerken, sarı lacivertliler bu gole 41. dakikada Meireles'in aynı güzellikteki golüyle cevap verdi. Maçın skorunu belirleyen gol ise 89. dakikada Vaz Te ile geldi.

Fenerbahçe 1 - 2 Akhisar Belediyespor Maç Özetini lig tv internet sitesinden süper lig maç özetleri sayfasından izleyebilirsiniz

İlk 11 ler
FENERBAHÇE: Mert - Caner, Egemen, Alves, Gökhan - Mehmet Topal, Emre, Meireles - Sow, Emenike, Kuyt
AKHİSAR BELEDİYESPOR: Oğuz, Tolga, İsmail, Douglao, Kadir, Custodio, Pekin, Bilal, Güray, Bruno, Gekas



89'DA KADIKÖY'DE ŞOK EDEN GOL
Fenerbahçe karşılaşmanın son dakikalarında Akhisar kalesinde gol ararken kaptırılan topla Lua Lua hızlı çıktı. Bu oyuncu pasını Vaz Te'ye aktardı, Vaz Te kaleci Mert'i de çalımladıktan sonra topu ağlara gönderdi ve takımını 2-1 öne geçirdi.

MEIRELES GÜRAY'A CEVAP VERDİ
Karşılaşmanın 41. dakikasında Meireles, Güray'a aynı güzellikte bir golle cevap verdi. Akhisar ceza yayı üzerinde önüne düşen topa harika bir vole vuruşu yapan Meireles karşılaşmaya eşitliği getirdi.


GÜRAY'DAN HARİKA GOL
Karşılaşmanın 5. dakikasında Fenerbahçe'nin hücuma çıkarken kaptırdığı topla buluşan Bilal pasını sağ çaprazdaki Güray'a gönderdi. Bu oyuncu sağ çaprazdan ve yaklaşık 30 metreden harika bir plase vuruşuyla golü buldu.


MAÇ ÖNCESİ
Fenerbahçe Süper Lig'de oynadığı 20 maçtan 14 galibiyet alırken 4 maçta eşitliği bozamadı ve 2 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. 46 puanlı sarı lacivertliler maç eksiğiyle 3. sırada bulunuyor. Fenerbahçe bu maçtan galibiyetle ayrılması durumunda liderlik koltuğunu tekrar devralacak.
Akhisar Belediyespor ise 20 maçta 5 galibiyet alırken 7 maçtan beraberlikle ayrıldı ve 8 maçta rakiplerine mağlup oldu. 22 puanla 14. sırada bulunan Ege temsilcisi, deplasmanda oynadığı 9 maçta sadece 2 galibiyet alabilirken 7 maçta mağlup oldu.

Fenerbahçe 1 - 2 Akhisar Belediyespor Maç maç sonucu

0 yorum:

Yorum Gönder