Copyright © TrPress
Design by Dzignine

3 Mart Galatasaray 4 - 0 Manisaspor Maçı ne zaman Hangi kanalda Canlı izle




Galatasaray’dan Kupa mesaisi

Güncelleme 12:36 3 Mart Salı
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk karşılaşmasında Galatasaray ile Manisaspor karşı karşıya geliyor.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında bu akşam Türk Telekom Arena'da PTT 1. Lig ekibi Manisaspor ile karşılaşacak. Hazırlıklarını dün akşam yaptığı idmanla tamamlayan sarı-kırmızılılarda hedef kazanıp, rövanş için avantajlı bir skor elde etmek. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Fenerbahçe derbisini de düşünerek sahaya aslarla, az süre verdiği oyuncuların karışımı bir takımla çıkması bekleniyor.

3 Mart Galatasaray - Manisaspor Maçı canlı izle 3 Mart Galatasaray - Manisaspor Maçı atv canlı izle,3 Mart Galatasaray - Manisaspor Maçı ne zaman,3 Mart Galatasaray - Manisaspor Maçı kaç kaç,3 Mart Galatasaray - Manisaspor Maçı ilk 11 ler,3 Mart Galatasaray - Manisaspor Maçı golleri,3 Mart Galatasaray - Manisaspor Maçı maç özeti izle,canlı tv izle ,canlı atv izle,3 Mart Galatasaray - Manisaspor Maçı ne zaman,3 Mart Galatasaray - Manisaspor Maçı saat kaçta,3 Mart Galatasaray - Manisaspor Maçın geniş özetini izle,maç kaç kaç bitti,galatasaryın golleri,

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında bu akşam (3 Mart Salı) GalatasarayManisaspor'u konuk ediyor. Saat 20.30′da başlayacak olan Galatasaray - Manisaspor maçı atv'den naklen yayınlanacak.
Maç sonucu  :Galatasaray 4 - 0  Manisaspor 


GALATASARAY - MANİSASPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

2015 Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. maçında Galatasaray ile Manisaspor, İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Karşılaşma ile ilgili detaylar şöyle...

Galatasaray: 4 - Manisaspor: 0

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Bülent Gökçü, Asım Yusuf Öz

Galatasaray: Sinan Bolat, Tarık Çamdal, Semih Kaya (Dk. 46 Sinan Gümüş), Hakan Balta, Telles, Emre Çolak, Dzemaili, Yekta Kurtuluş, Yasin Öztekin (Dk. 78 Aydın Yılmaz), Sneijder (Dk. 55 Olcan Adın), Pandev
Manisaspor: Umut Kaya (Dk. 58 Bayram Olgun), Muhammet Sercan Türkeri, Ümit Yasin Arslan, Erdi Öner, Berk Neziroğluları, Metin Yüksel (Dk. 46 Subasic), Oğuzhan Kayar, Sefa Küpeli (Dk. 45 Mikic), Hakan Barış, İsmail Köse, Dimitrov

Goller: Dk. 34 Dzemaili, Dk. 40 Emre Çolak (Penaltıdan), Dk. 68 ve 88 Pandev (Galatasaray)
Kırmızı kart: Dk. 39 Muhammet Sercan Türkeri (Manisaspor)
Sarı kartlar: Dk. 42 Dzemaili, Dk. 78 Yekta Kurtuluş (Galatasaray), Dk. 42 Sefa Küpeli, Dk. 49 Berk Neziroğluları, Dk. 90 Ümit Yasin Arslan, Dk. 90+1 Mikic (Manisaspor)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Galatasaray, PTT 1. Lig ekiplerinden Manisaspor'u 4-0 yendi.


3 Mart 2015 Galatasaray - Manisaspor Maçı Bilet Fiyatları Tıkla Öğren


Galatasaray - Manisaspor | Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final 1. Maç


Stat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena

Tarih: 3 Mart 2015 Salı
Hakem :Mustafa Kamil Abitoğlu
Saat: 20:30

Yayın: atv | atv HD





Atv canlı yayını http://www.atv.com.tr/webtv/canli-yayin adresinden seyredebilirsiniz.


Eskişehirspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ve Balçova Yaşamspor'un bulunduğu G Grubu'ndan topladığı 12 puanla zirvede çıkan Galatasaray ile B Grubu'nu Trabzonspor'un ardından 2. sırada tamamlayan Manisaspor arasındaki maç Türk Telekom Arena'da oynanacak.

Galatasaray - Manisaspor maçını hakem Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.

13. RANDEVU


Ziraat Türkiye Kupası'nda ilk kez karşılaşacak olan iki ekip, daha önce ligde 12 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Galatasaray, 8 kez sahadan galibiyet ile ayrılırken, 1 kez rakibine mağlup oldu ve 3 mücadele de beraberlikle sonuçlandı.

SEMİH KAYA FORMA GİYECEK

Sarı-kırmızılılarda Fenerbahçe derbisi öncesi oynanacak olan karşılaşmada sakatlığı sebebiyle yaklaşık 1 buçuk aydır takımdan uzak kalan genç stoper Semih Kaya'nın forma giymesi bekleniyor. Yıldız oyuncunu Manisaspor mücadelesinde ağrı hissetmemesi halinde teknik direktör Hamzaoğlu tarafından Fenerbahçe derbisinde görev verileceği bildirildi. Ameliyat olan ve sezonu kapattığı açıklanan Melo'nun yanı sıra, Fenerbahçe derbisi için dinlendirilen golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın da bu karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor.


3 Mart Çarşamba: 20.30 Galatasaray-Manisaspor: Mustafa Kamil Abitoğlu

0 yorum:

Yorum Gönder