Copyright © TrPress
Design by Dzignine

2015 Survivor All Star Hakkında İzle Yarışmacıları Ne Zaman başlayacak

2015 Survivor All Star Yarışmacıları

2015 Survivor Yarışmacıları kimler? Survivor 2015 All Star Yarışmacıları kimler?
Türkiye’nin başarılı yapımcılarından olan Acun Ilıcalı, Survivor 2015 yarışmasının formatıyla ekranlara yine damga vuracak gibi görünüyor. 2 Takımın zor ada şartlarında yaşam mücadelesi verdiği Survivor yarışması reyting rekorlarıyla kendini halka sevdiğini gösterdi.
2015 Survivor All Star yarışması formatında, eski sezonlarda Survivor’da yarışmış ve akıllara kazınmış isimleri yarıştıracak olan Acun Ilıcalı bu formatıyla da şimdiden ilgileri çekmeyi başardı. Yine sunuculuğunu Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan’ın yapacağı Survivor All Star hakkında detaylı bilgiler yazımızın devamında.
2015-survivor-all-star-yarismacilari
Survivor All Star Yarışmasında Kimler Yarışacak?
Acun Ilıcalı tarafından satın alınan Tv8 kanalında yayınlanacak olan Survivor All Star için Acun Ilıcalı önceden yarışmış akıllara kazınmış kişilere teklif götürmeye başladı ve yarışmacılar yavaş yavaş netleşmeye başladı.
2015 Survivor All Star yarışması için, Pascal Nouma, Hasan Yalnızoğlu ve Irmak Atuk kesinleşen isimler arasında. Ünlüler Gönüllüler tarzında gerçekleşecek olan Survivor 2015 yarışmasına Doğukan Manço, Anıl gibi akıllara kazınmış yarışmacıların da katılması bekleniyor.
2015 Survivor All Star Ne Zaman Başlayacak?
Akıllara kazınmış eski yarışmacıların tekrardan adaya dönerek yaşam mücadelesi verdiği Survivor All Star yarışması 28 Şubat 2015 tarihinde Tv8 ekranlarında başlıyor. Yeni formatıyla oldukça ilgi çeken Survivor All Star yarışmasında görmek istediğiniz isimleri yorum bölümünden bizlere iletebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder