Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Mustafa Ceceli Kalpten Albümü Şarkıları 2014- 2015 Mustafa Ceceli Kalpten Şarkıları



Mustafa Ceceli'nin son albümü Kalpten 17 aralıkta müzik marketlerde satışa çıkıyor. Daha önce yaptığı albümler gibi "Kalpten" albümü de çok beğenileceğine inanıyoruz. Dopdolu bir albüm bir albüm geliyor mustafa ceceliden.

2 kasım 1980 tarihinde ankarada doğan Mustafa, müziğe olan ilgisi daha ilk yaşlarında belli olmaya başladı 6 yaşında piyano çalmaya başladı. Ve ailesi tarafından özel piyano dersi verildi. 8 Yaşında köy doktoru adlı bir dizide 13 bölüm oynadı ve arkasından "Can suyu" adlı filmde rol adlı.


Daha lise yıllarında müzik yapmaya başlayan Mustafa Ceceli, Üniversite sınavında ankara üniversitesi veterinerlik fakültesini kazandı, aynı zamanlarda kurmuş olduğu bir müzik grubunda keyboard çalmaya başladı.

Üniversite dolayısı ile istanbula gelmesinin ardından Cenk erenin vokalistliğini Melih Ermakastar'ın şarkılarına düzenlemeler yaparak profesyonel anlamda aranjörlük hayatına başlamış oldu. Albümün piyasaya çıkmasının ardından ismi duyulmaya başlanan mustafa ceceli kenan doğulunun albümünde düzenlemeler yaptı.

Ve son olarak hayranları için hazırladığı şarkıların hepsini Kalpten albümünde birleştirdi gerçekten kalpten bir albüm çıktı ortaya. yıl başına yaklaştığımız şu günlerde tüm mekanlarda şarkılarının çalmasını bekliyoruz.

Sanatçılar genellikle albümlerini ilk baharda çıkarmayı seviyorlar özellikle ilk baharın yazın gelmesi ile birlikte insanların içinde oluşan pozitif enerji ile birlikte şarkı dinleme isteğinin artmasından dolayı daha fazla dinlenme oranlarına ulaşıyor

Mustafa Ceceli Kalpten Albümü Şarkıları

1  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Hüsran    4:30  >>> Şarkı Sözleri

2  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Islak İmza    3:44

3  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Aşkım Benim    3:57

4  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Pervane    4:07

5  Mustafa Ceceli Kalpten albümü İlle De Aşk    2:51

6  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Kiraz    4:09

7  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Gül Rengi    3:44

8  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Ah Yıllar    3:57

9  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Askersin    3:54

10  Mustafa Ceceli Kalpten albümü 17 Milyon    4:29

11  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Kalpten    4:05

12  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Alem Güzel    4:31

13  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Kucak Kucak    3:09

14  Mustafa Ceceli Kalpten albümü Al Götür Beni  Lara Fabian    3:31

15 Mustafa Ceceli Kalpten albümü BookletBooklet - Kalpten  Lara Fabian



Mustafa ceceli kalpten albümü, mustafa ceceli kalpten şarkıları, Mustafa ceceli son albümü, Mustafa ceceli yeni albümü, Mustafa ceceli 2014 albümü, Mustafa ceceli 2014, mustafa ceceli ne zaman çıkıyor, Mustafa ceceli albüm şarkıları sözleri

1 yorum: