Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler evlendi

Ünlü oyuncu ve sunucu Alp Kırşan ve oyuncu Zeynep Dörtkardeşler evlendi. Ekim ayının sonunda İzmir’de nişan yapan genç çift, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışmasının çekimleri için geldikleri Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi’nde Ottoman Palace Otel’de evlendi.
Bir süredir birlikte olan Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler ilişkilerini nikâh masasına taşıdı. Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler’in bu mutlu gününe Acun Ilıcalı ve Uğukan Erez’de katılarak ortak oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye' Yarışma programında sunuculuk yapan Alp Kırşan magazin gündemine damga vurdu. Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler dünya evine girdi. Muğla'da yapılan düğün törenine gazeteciler düğüne alınmadı. Acun Ilıcalı Alp-Zeynep çiftinin nikah şahidi oldu.


‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ ve ‘Survivor Ünlüler-Gönüllüler’ yarışmasında sunuculuk yapan Alp Kırşan, oyuncu Zeynep Dörtkardeşler ile Muğla’da dünya evine girdi.



Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler düğün resimleri ,Alp Kırşan ve Zeynep Dörtkardeşler evleddimi,alp evledndi,alp kimle evlendi,acun ,şahitleri kimdir

0 yorum:

Yorum Gönder