Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Ütopya Özlem Sezgin Kimdir ? Resimleri Biyografisi Hakkında

Ütopya Özlem Sezgin

Ütopya yarışması özlem kimdir, özlem sezgin boyu, ütopya özlem kilosu, ütopya özlem nereli, ütopya özlem burcu, ütopya yarışması özlem sezgin hakkında biyografik bilgiler

Ütopya yarışmasında ormandaki çiftlikte yarışacak olan Özlem sezgin, ütopya yarışmasının olgun bayanlarından. Gerçek hayattaki tecrübesini yarışma içerisinde nasıl gösterecek önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Meslek olarak fotoğrafçılık yapan Özlem, 39 yaşında ve dul. Ütopya yarışmasına istanbul'dan katılıyor. Yarışmada finale kadar kalıp kalamayacağını ise önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz.

Üopya yarışmasını internet üzerinden online olarak izleyebileceğiniz gibi aynı zamanda haftalık oalrak tv8 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Bu sene Acun ılıcalı çok değişik bir formatta yarışma ile izleyici karşısına çıkıyor. Türkiye'de ilk defa yayınlanacak olan yarışmanın izleyenlerden nasıl bir not alacağını ise zaman gösterecek. Yaptğı her işte başarılı bir performans gösteren acun medya, bu yapımdan alnının akıyla çıkıp çıkmayacağını göreceğiz.

Ütopya Özlem Sezgin Kimdir


Eşini kanserden kaybeden Özlem, Ütopya'yı yeni bir hayatın başlangıcı olarak görüyor.

Ütopya Özlem İsim: Özlem Sezgin

Ütopya Özlem Cinsiyet: Kadın

Ütopya Özlem Yaş: 39

Ütopya Özlem Meslek: Fotoğrafçı

Ütopya Özlem Boy: 1.65

Ütopya Özlem Yaşadığı yer: İstanbul

Ütopya Özlem Medeni durumu: Dul

Ütopya Özlem Burcu: Oğlak

Ütopya Özlem Yetenekleri: Şarkı söylemek, yemek yapmak, fotoğraf çekmek, terzilik.

Ütopya Özlem resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder