Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Oyuncu Seda Bakan, müzisyen Ali Erel ile dünya evine girdi.


 Lady Gaga'dan hayranlarına sürpriz! Lady Gaga'dan hayranlarına sürpriz!İşte o sürpriz... ''En saf oyuncuyum'' ''En saf oyuncuyum''Tülin Özen ''Gişeden anlamam sadece oynarım'' Cem Yılmaz'ı şoke eden soru Cem Yılmaz'ı şoke eden soruCem Yılmaz, 4-12 Ekim arasında stand-up gösterisini sahneleyeceği Amerika’ya uçtu. Sıra geldi balayına Sıra geldi balayınaÜnlü aktör ve yeni eşi balayı için çok özel bir mekan seçti. ‘Kurt Seyit’i kim kurtaracak? ‘Kurt Seyit’i kim kurtaracak?‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisi reytinglerde kan kaybetmeye devam edince çareyi Hollywood’da arayan yapım şirketi Al Pacino ve John Malkovich’le görüşmelere başladı. Ünlü aktöre  darp suçlaması Ünlü aktöre darp suçlamasıABD'li aktörün yumruk attığı diş teknisyeni, Sheen'i saldırı ve darpla suçladı. Orhan Baba'ya özel izin Orhan Baba'ya özel izin Emniyet şeridi ona serbest çünkü... Bana o fotoğrafları gönderen geri zekalılar... Bana o fotoğrafları gönderen geri zekalılar... Hürriyet yazarı, hayvansever, şarkıcı Ömür Gedik'i bayram günü kızdırdılar. Ünlü yönetmene 5 yıl Ünlü yönetmene 5 yıl Ünlü Yönetmen Nuri Bilge Ceylan, 2. derece doğal sit alanında bulunan arazisi üzerine kaçak yapı yaptırdığı tespit edilince mahkemelik oldu. Polat Alemdar'ın sağ kolu Şefkat Tepe'den Polat Alemdar'ın sağ kolu Şefkat Tepe'denŞefkat Tepe'nin 'Kordon Celil'i Ertuğrul Şakar Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ın yanında yer alacak.
Ünlü oyuncu dünya evine girdi!
Oyuncu Seda Bakan, müzisyen Ali Erel ile dünya evine girdi.
Güncelleme:
04/10/2014 seda bakanali erelkardeş payıfeyzamagazin
Genç çift çok sayıda davetlinin katıldığı düğünle hayatlarını birleştirdi. Behzat Ç. dizisi ile üne kavuşan oyuncu Seda Bakan, müzisyen  Ali Erel ile Ankara'da bir otelde düzenlenen düğünle dünya evine girdi.

Hayatlarını birleştiren geç çiftin düğün merasimine çok sayıda davetli katıldı. Nikah öncesi Erel çifti, otel bahçesinde davetliler için kokteyl düzenledi. Kokteylin ardından  Seda Bakan ve  Ali Erel çiftinin nikahını Çankaya Büyükşehir Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıydı. Çifte mutluluklar dileyen Taşdelen, evlilik cüzdanını Seda Bakan'a teslim etti. Nikah sonrası yeni evli çift konukların alkışları arasında salona girdi. Dans eden Bakan ve Erel çiftinin mutlulukları gözlerinden okundu. Düğüne Erdal Beşikçioğlu, Canan Ergüder, Ahmet Kural, İnanç Konukcu, Murat Cemcir'in yanısıra gelin ve damatın yakın arkadaşları ile çok sayıda ünlü isim katıldı. Genç çift masaları dolaşarak misafirlerle tek tek ilgilendi. Çiftin balayı için Londra'ya gideceği belirtildi.

0 yorum:

Yorum Gönder