Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Real Madrid(Maçı) Bayern Münih Maçı Hangi Kanlda Canlı İzle

Real Madrid(Maçı) Bayern Münih Maçı Canlı İzle Naklen Star TV

Real Madrid Bayern Münih maçı canlı izle star tv, Real Madrid Bayern Münih maçı hangi kanalda? Real Madrid Bayern Münih maçı ne zaman? Şampiyonlar Ligi yarı finali 23 Nisan saat 21.45'te Santiago Bernabeu'da. Real Madrid Bayern Münih maçı ve Atletico Madrid Chelsea maçları


Real Madrid(maçı) Bayern Münih maçı saat kaçta, hangi kanalda? Real Madrid Bayern Münih UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finali 23 Nisan saat 21.45'te Santiago Bernabeu'da. Real Madrid Bayern Münih maçı ve Atletico Madrid Chelsea maçı ile ilgil tüm bilgiler, son dakika gelişmeleri Mynet Spor'da.



Dev eşleşmeler D-Smart'tan naklen yayınlanacak. UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu. Devler Ligi yarı finali Bayern Münih ve Real Madrid eşleşmesiyle birlikte adeta erken finale sahne olacak.

MUHTEMEL 11'LER

Bayern Münih: Manuel Neuer*, David Alaba, Jerome Boateng, Dante, Philipp Lahm, Bastian Schweinsteiger, Javi Martinez, Franck Ribery, Toni Kroos, Arjen Robben, Thomas Müller


Real Madrid: Iker Casillas, Fabio Coentrao, Pepe, Sergio Ramos, Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Luka Modric, Angel Di Maria, Gareth Bale, Cristiano Ronaldo*, Karim Benzema

Şampiyon ligde tat vermiyor

Bayern Münih, zorlu Real Madrid maçı öncesi ligde karşılaştığı son sıradaki Braunscweig karşısında zorlandı. Sahasında kaybeden Hamburg, küme düşmeye biraz daha yaklaştı.

Dortmund’dan sonra lig şampiyonu Bayern Münih de Federasyon Kupası finaline yükseldi. Bayern yarı finalde Kaiserslautern’i 5-1’le geçti.

Alman Birinci Futbol Ligi Bundesliga’da lider ve şampiyon Bayern Münih, lig sonuncusu Eintracht Braunschweig'a konuk oldu. Bavyera ekibinin 31'inci hafta maçında sergilediği futbol taraftarlarını memnun etmese de oyunun son bölümlerinde bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı.



Bayern Münih, böylece şampiyonluğunu ilan ettikten dört hafta sonra ligde ilk galibiyetini aldı. Ancak Çarşamba günü (23 Nisan) Şampiyonlar Ligi yarı finalinin ilk maçında deplasmanda oynayacağı zorlu Real Madrid maçı öncesi takımın sergilediği futbol kulüp yetkililerinde ve taraftarlarda endişe yarattı.

Guardiola: "Böyle oynarsak..."

 Bundesliga’da şampiyonluğunu üç hafta önce ilan eden ancak sonra form grafiğinde bir düşüş gözlenen Bayern Münih’te teknik patron Pep Guardiola önemli açıklamalarda bulundu.

Guardiola, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Real Madrid ile oynayacak maç öncesinde şunları söyledi:



“Son üç lig maçımızdaki gibi oynarsak finale çıkamayız. Hızlı bir şekilde eski formumuzu kazanmamız gerekli. Şu an tehlikeli bir durumdayız. Böyle oynarsak Madrid’de hiçbir şansımız olmaz.”

“Bazen bir yenilgi takım için iyidir. Bazı şeyleri geliştirmek için size yardımcı olur.”

Avrupa Ligi'nde 2 İspanyol takımı

UEFA Avrupa Ligi yarı finalinde eşleşmeler belli oldu. Kupayı 2006 ve 2007 yıllarında üst üste 2 defa müzesine götüren Sevilla, 2004 şampiyonu ve 2012 yarı finalisti Valencia'nın rakibi oldu. Geçen yılın finalisti Portekiz'in Benfica takımı ise turnuvayı adı "UEFA Kupası"yken 1977, 1990 ve 1993 yıllarında 3 kez kazanan ve bu yılki finale evsahipliği yapacak İtalyan takımı Juventus ile eşleşti. UEFA Avrupa Ligi yarı final eşleşmelerinde ilk maçlar 24 Nisan'da, rövanş karşılaşmaları ise 1 Mayıs'ta yapılacak. İlk maçlar Sevillla ve Benfica'nın sahasında oynanacak. Avrupa Ligi finali ise 14 Mayıs'ta İtalya'nın Torino kentindeki Juventus Stadı'nda yapılacak

Şampiyonlar Ligi eşleşmeleri

Şampiyonlar Ligi'nde yarı final eşleşmeleri İsviçre'nin Nyon kentinde çekilecek çekimi sonrasında belli oldu. Kura çekimi sonucun Real Madrid-Bayern Münih ve Atletico Madrid-Chelsea eşleşmeleri gerçekleşti. Arda Turan'ın formasını giydiği Atletico Madrid, Chelsea eşleşmesinde ilk maçı evinde oynayacak. Aynı şekilde Real Madrid, Bayern Münih'i ilk maçta evinde ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi finali, 24 Mayıs'ta Portekiz'in başkenti Lizbon'daki "ışık" anlamına gelen Luz Stadı'nda oynanacak.

Real Madrid en az eşleşmek istediğimiz takımdı

Bayern Münih'in UEFA şampiyonlar ligi'nin son şampiyonu olduğunu hatırlatan Butragueno, "Çok tecrübeli bir takım. Münih'te savunabileceğimiz iyi bir skoru, evimizdeki ilk maçta almalıyız. Eşit ve heyecanlı bir eleme olacak. Umarım son şampiyon unvanını korumaya devam etmez. Şampiyonlar Ligi'nde izlenebilecek en iyi maçlardan biri olacaktır. Bu tur için özel motivasyona ihtiyaç yok" değerlendirmesini yaptı.
   
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti de Bayern Münih'in büyük bir takım olduğunu ifade ederek, "Real Madrid'e karşı oynamak da kolay değil" diye konuştu.
   
Ancelotti, "Bayern Münih takımı, bireysel yetenekli oyuncuları ve tecrübeli teknik direktörü açısından çok büyük. Her iki takım açısından da zor bir tur olacak."
   
Sakatlığı süren Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun durumuyla ilgili ise Ancelotti, "Cristiano, yarınki lig maçında oynamayacak. Küçük bir sakatlığı var. Kral Kupası finalinde de oynayamayacak. Beklemesi gerekiyor. Cristiano bu durumdan memnun değil, çünkü sezonun önemli bir anındayız. Ama onu riske atmayacağız" ifadesini kullandı.

Maçtan önemli notlar:

Real Madrid, güçlü rakibi Bayern Münih'e karşı evinde oynadığı son 10 maçın 7'sini kazanırken sadece 2'sini kaybetti, 1 maç berabere bitti.

İki takım son olarak Şampiyonlar Ligi'nde 2011-12 sezonunda yarı finalde karşı karşıya geldi. Bu eşleşmeden Bayern Münih zaferle ayrıldı.

Bayern, Santiago Bernabeu'da en son 2001 yılında zafer elde etti. Yani tam 13 sene önce...

Ancelotti'nin öğrencileri bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde maç başına 3.2 gol ortalaması yakaladı. Bu ortalama Şampiyonlar Ligi tarihinde bir ilk.

Real Madridli oyuncular 10 maçta toplamda 32 gol kaydettiler. Maç başına 3.2 gol ortalaması turnuva tarihinin şu ana kadar ki en iyi ortalaması.

Şampiyonlar Ligi 2011-12 sezonunda Real Madrid turnuvada 35 gol atarak rekor kırdı. Önünde 2 maç daha olan Los Galacticos, 4 gol daha kaydederek kendi rekorunu daha da geliştirebilir.

İspanyol devi, Şampiyonlar Ligi'nde Bernabeu'da oynadığı son 17 maçın tamamında gol kaydetmeyi başardı ve bu maçları kaybetmedi. Real'in evinde gol atamadığı son maç 2010-11 sezonundaki yarı final eşleşmesindeydi.

Bayern Münih, son 5 sezonda 3 defa Şampiyonlar Ligi'nde final oynadı. Bayern bu sezon da final oynar ve turnuvayı kazanırsa Şampiyonlar Ligi'ni üst üste kazanan ilk takım olacak.

İki ekibin Devler Ligi yarı finalinde önceki 5 eşleşmesinde 4 defa (1976, 1987, 2001, 2012) Bayern tur atlarken, 1 defa da (2000) Real Madrid gülen taraf oldu.

İki takım arasında daha önce Avrupa arenasında oynanan 20 karşılaşma da Kupa 1'de sahne aldı ve Bayern 11 galibiyet, Real Madrid ise 7 galibiyet aldı.

Real Madrid'de Xabi Alonso, Sergio Ramos ve Asier Illarramendi sarı kart ceza sınırındalar.

Bayern Münih cephesinde ise sadece Mario Mandzukic sarı kart ceza sınırında.

0 yorum:

Yorum Gönder