Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Fenerbahçe-Bursaspor Maçını Canlı İzle Justin Tv



İLK 11'LER

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Alves, Bekir, Caner, Kuyt, Mehmet Topal, Meireles, Salih, Sow, Emenike
Bursaspor: Frey, Şener, İbrahim, Civelli, Taiwo, Volkan, Şamil, Bekir, Basser, Belluschi, Sestak


Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, evinde Bursaspor'u ağırlıyor. Sarı-Lacivertli ekip, alacağı galibiyetle puan farkını 13'e çıkarmak istiyor.
Fenerbahçe-Bursaspor maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, taraftarı önünde Bursaspor'u konuk ediyor. İşte Pazartesi günü 20:00'de başlayacak maçın yayın programı...


Heyecan dorukta... Fenerbahçe -Bursaspor maçı ne zaman , hangi kanalda, saat kaçta? En yakın takipçileri Beşiktaş ve Galatasaray 'ın puan yitirdiği haftada eline önemli bir fırsat daha geçiren lider Fenerbahçe, sahasında Bursaspor'u yenerek, rakipleriyle arasındaki puan farklarını arttırmak istiyor.

Ersun Yanal liderliğindeki Fenerbahçe ile İrfan Buz yönetimindeki Bursaspor, 31 Mart Pazartesi günü kozlarını paylaşacak. Saat 20:00'de başlayacak dev karşılaşma, naklen ve HD kalitesiyle Lig TV'den futbolseverlerle buluşacak.

Şükrü saracoğlu Stadı'nda oynanacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.

Sarı-lavivertli takım, ligin ilk yarısında Bursa'da oynanan karşılaşmayı 3-2 kazanmıştı.

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu ve Cristian yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Ligde üçer sarı kartları bulunan Egemen Korkmaz, Kuyt, Mehmet Topal, Emenike ve Gökhan Gönül ise Bursaspor maçında birer kart daha görmeleri durumunda, 28. haftadaki Galatasaray derbisinde cezalı duruma düşecek.
canlı maç izle,lig tv izle,canlı donmada lig tv izle,bedava lig tv izleme sitesi

0 yorum:

Yorum Gönder