Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Kumrallar İçin Makyaj Önerileri

Makyaj yaparken pek çok şeyi göz önünde bulunduruyoruz, bunlardan en önemlisi de saç rengimiz. Kumrallar için makyaj önerilerini örnekler ile beraber incelemek ister misiniz?


Far Seçimi


Kumrallara genellikle göz makyajı şeçiminde mürdüm, bordo ve yeşil tonları çok yakışır, ancak biraz daha sade ve natürel renkler seçmek isterseniz karamel ve koyu kahverengi tonları da size çok yakışacaktır. Eğer göz makyajınıza biraz daha renk katmak isterseniz kahverengi tonlu bir göz farı uyguladıktan sonra alt kirpik diplerine mavi renkli bir göz kalemi uygulayabilirsiniz.

Koyu Pembe Ruj


Koyu pembe ruj, kumrallara en çok yakışan ruj rengidir! Eğer göz makyajınızı hafif tutarsanız bu tür koyu bir ruj muhteşem duracaktır. Özellikle siyah eyeliner ile pembe ruj birleşimini tavsiye ederiz. Göz makyajınızı koyu renklerle yapmak istiyorsanız ruj renginizi karamel-bej tonlarından seçebilirsiniz.


Kırmızı Ruj


Tıpkı koyu pembe gibi, kırmızı ruj da kumrallara çok yakışan renklerdendir! Beyaz ten ve koyu saçlar ile kırmızı rujun birleşimi dikkat çekici dudaklar olarak size geri dönecektir!



Siyah Eyeliner


Sarışınlarda ve kızıllarda siyah eyeliner ve göz kalemi biraz sert bir ifade verebilirken, kumrallara en çok yakışan renklerden biridir! Eyeliner seçeceğiniz zaman ilk renk tercihiniz mutlaka siyahtan yana olsun! 




Allık Seçimi


Allık seçiminde cildinizin alt tonu çok önemlidir, eğer sıcak alt tonlu bir kumralsanız bronz veya mercan tonlarını seçebilirsiniz, soğuk alt tonlu iseniz  mor alt tonlu bir pembe veya gülkurusu çok güzel duracaktır. Allık uyguladıktan sonra elmacık kemiklerinizin üzerine de aydınlatıcı uygularsanız cildiniz sağlıkla ışıldayacaktır.


Kaşlara Dikkat!


Kumrallar (ve esmerler) kaş konusunda, sarışınlar ve doğal kızıllara oranla çok daha şanslılardır. Doğuştan kumralsanız ve eğer kaşlarınızı küstürmediyseniz, muhtemelen dolgun ve koyu renkli kaşlara sahipsinizdir. Kaşlarınız hakkında dikkat etmeniz gereken tek şey doğru yerde kavis vermeniz gerektiği! Eğer kaşlarınız seyrekse kaş farlarından veya kaş kalemlerinden de yardım alabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder