Copyright © TrPress
Design by Dzignine

2014 En Güzel Kapalı Gelinlik Tasarımları

Tesettür gelinlik modelleri birbirinden güzel tasarımları ile 2014 yazında evlenecek genç bayanlar için tasarlanmaya ve satışa sunulmaya başlamış.
Evlilik hazırlıklarında bayanların en çok önem verdiği ve araştırmaya aylar öncesinden başladığı ilk şey giyeceği gelinliğin modelidir. Hayatta bir kez yaşanan ve anıları bir ömür boyu unutulmayan bu özel ve güzel günde genç kızlarımızın kendilerine en çok yakışacak, bir bakanın bir daha bakacağı en güzel tesettür gelinlik modelini giymek istemesi en doğal hakkıdır.
Kabarık, kuyruklu, kat kat tesettür gelinlik tasarımlarını ve resimlerde gördüklerinizden çok daha fazlasını tasarlayan isim Muciber Ceylan hanımdır.
İsmini facebook sayfasında duyduğum, gelinlik resimlerini de face sayfasından aldığım Muciber Ceylan tesettür gelinlik modaevi Samsun’da bulunuyor.
Burada gördüğünüz tesettür gelinlik modellerini veya daha farklı gelinliklerden birini kendinize özel olarak tasarlatıp diktirmek veya satın almak isterseniz adreslerinden veya facebook sayfalarından ulaşmanız gerekiyor.

MUCİBER CEYLAN TESETTÜR GELİNLİK FACE SAYFASI

Adres ve tel: ULUGAZİ MAH. İSTİKLAL(ÇİFTLİK)CAD. NO:40 İLKADIM /SAMSUN
(ÖĞRETMENEVİ VE ŞEHİR KULÜBÜNE 100 MT ) 03624330222 -5447642842






0 yorum:

Yorum Gönder