Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku Muhteşem Bir Son Şarkı sözleri Dinle

Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku'dan etkileyici bir klip

'Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku' filminin 'Muhteşem Bir Son' adlı şarkısını Koray Candemir ve Sezin Akbaşoğullları seslendirdi.

Kargo'nun solisti Koray Candemir ve filmin başrollerinden biri olan Sezin Akbaşoğulları, "Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku" filmi için "Muhteşem Bir Son" adlı parçayı etkileyici bir şekilde seslendirdiler.

Filmin özgün diğer müziklerinde ise Harun Tekin’in imzasının bulunuyor.

Çiğdem Vitrinel’in yönettiği filmde başrollerde Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin başrolü olan Erdal Beşikçioğlu ve Sezin Akbaşoğulları var.

12 Aralık'ta sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanan filmin afişinde Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı Arif ile Sezin Akbaşoğulları’nın oynadığı Müzeyyen karakterinin romantik anlarından biri yer alıyor.

Erdal Beşikçioğlu’nun aşk ve kadınlarla ilgili sorulara yanıt arayan yazar Arif’i canlandırdığı filmin ilk fragmanı geçtiğimiz hafta yayınlanmış ve sosyal medyada da çok konuşulmuştu.

Filmin konusu: Yazar Arif tam da kadınları ve aşkı anlamaya çalıştığı bir sırada Müzeyyen’e rastlar. Arif’e göre, kadınlar kendilerinden söz etmeyi severler, Fakat Müzeyyen hep Arif’i konuşturur. Müzeyyen saçlarını kendisi keser, iyi bir kadın olmak istemez, konuşurken gözlerini kaçırmaz. Sonunda Müzeyyen, kitabını bitirmeye çalışan Arif’e büyük acılar ve bu acıların içinde de aradığı cevapların bazılarını verecektir.

Klip:


muhteşem bir son
ya da ne fark eder
seninle tam oldum
abartma sen yeter
hangimiz gerçek
hangimiz yalan

nasıl da değiştin
kör olmuştun sen
en güzel ben gördüm
kalem senin bu ben
halimiz gerçek
halimiz yalan

ne güzel bir aşk yazmıştın roman gibi
hayat hep kafanda yaşanmış gibi
aynada ne gördüysen ondan korktun
ama yanımda nasıl da mutluydun

yalnız mıyım yine
herkes öyle
neden biter her şey
hiçbir şey bitmez
hangimiz giden
hangimiz kalan

ne güzel bir aşk yazmıştın roman gibi
hayat hep kafanda yaşanmış gibi
aynada ne gördüysen ondan korktun
ama yanımda nasıl da mutluydun

Koray Candemir Muhteşem Bir Son Feat. Sezin Akbaşoğulları indir - Koray Candemir Muhteşem Bir Son Feat. Sezin Akbaşoğulları Mp3 indir

0 yorum:

Yorum Gönder