Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Ütopya İnci Melek Kimdir ? Resimleri Biyografisi Hakkında

Ütopya İnci Melek


Ütopya yarışması melek kimdir, ütopya melek boyu, ütopya melek kilosu, ütopya melek nereli, İnci Melek Kimdir hakkında biyografik bilgiler

Ütopya yarışmasında boy gösterecek olan yarışmacılardan birisi İnci melek, bu seon ütopya yarışmasında iki adet inci ismiyle yarışmacı var bu yarışmacıya büyük bir ihtimalle Melek diye hitap edileceğini düşünüyoruz.

Eğer elenmeden kalmayı başarırsa 10 ay boyunca ütopya yarışmasında yarışacak olan inci melek nasıl bir performans göstereceği önümüzdeki günlerde hep birlikte göreceğiz. İnci meleği takip etmek isteyen yarışmacılar tv 8 ekranlarından takip edebilecekleri gibi aynı zamanda internet üzerinden canlı olarak izleyebilecekler.

İstediği her işi yapabileceğine inanan inci melek ütopya yarışmasında da başarılı olacağını düşünüyor. 27 yaşında olmasına rağmen tecrübesine ve bilgisine güvenerek yarışmaya katıldı. Yarışmada kaç hafta kalacağını ise zaman ve yarışmadaki performansı gösterecek.

Ütopya İnci Melek Kimdir


Her işi yapabileceğine inanan İnci Melek, istediği şeyi elde edebilmek için tüm enerjisini sonuna kadar harcayacağını söylüyor.

Ütopya İnci Melek İsim: İnci Melek Bozkaya

Ütopya İnci Melek Cinsiyet: Kadın

Ütopya İnci Melek Yaş: 27

Ütopya İnci Melek Meslek: Butik pastacı

Ütopya İnci Melek Boy: 1.64

Ütopya İnci Melek Yaşadığı yer: Eskişehir

Ütopya İnci Melek Medeni durumu: Evli

Ütopya İnci Melek Burcu: Başak

Ütopya İnci Melek Yetenekleri: Yemek yapmak, el işleri, tamirat, kapı açmak.


Ütopya İnci Melek Resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder