Copyright © TrPress
Design by Dzignine

14 nisan 2014 Müge Anlı İzle Tek Part Hd Seyret Müge anlıda Neler Oldu



Müge Anlı ATV izle, Müge Anlı tek parça izle, Müge Anlı canlı yayın

Müge Anlı izle, Müge Anlı canlı izle, Müge Anlı 14 nisan izle, Müge Anlı yeni bölüm izle, Müge Anlı tek parça izle, Müge Anlı 14 nisan canlı yayın izle, Müge Anlı atv izle.

Müge Anlı İzle katiller bulundu mu! 11 Nisan 2014 atv Müge Anlı’nın programı  Müge Anlı 11 04 2014 tek parça izle Müge Anlı 11 Nisan 2014 Müge Anlı tatlı sert 11 Nisan 2014, 11 Nisan Müge Anlı 11 Nisan Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle Müge anlı ile tatlı sert atv müge anlı müge anlı müge anlı izle atv müge anlı son bölüm müge anlı son bölüm izle Müge Anlı ile tatlı sert izle müge anlı 11 Nisan 2014 11 Nisan Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle 11 Nisan Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle Tek Parça. Müge Anlı’nın programı Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle Müge Anlı İzle katiller bulundu mu! 11 Nisan 2014 atv Müge Anlı’ Müge Anlı 11 Nisan 2014 Müge Anlı tatlı sert 11 Nisan 2014, 11 Nisan Müge Anlı 11  Nisan Müge.

 MÜGE ANLI YENİ BÖLÜM İZLE

 Müge Anlı’nın programı Müge Anlı ile Tatlı Sert İzle Tek Parça atv 11 Nisan 2014 atv Müge Anlı’nın programı!!! 11 Nisan 2014 günü Müge Anlı İle Tatlı Sert izle / ATV Müge Anlı, programında görgü tanıkları ve uzman konuklar eşliğinde; kayıpları bulmaya, faili meçhul dosyaları aydınlatmaya ve hasret çekenleri birbiriyle buluşturmaya devam ediyor… Müge ANLI bu sezonda sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına da devam ediyor…

14 nisan 2014 Müge Anlı İzle 



Müge Anlı‘nın aradığı Ramazan Gültekin bakın nereden çıktı?



Müge Anlı'nın programına katılan, eşi ve oğlunun “Kayıp” dediği Ramazan Gültekin’in aracı...

Müge Anlı'nın programına katılan, eşi ve oğlunun “Kayıp” dediği Ramazan Gültekin’in aracı, İzmir’de uçurumda bulundu. Araçta ölü bir kadın, dışında da Gültekin’in cesedi yatıyordu.

İzmir'de bir televizyon programına katılan eşi ve oğlu tarafından kaybolduğu söylenen ve polise de kayıp başvurusu yapılan Ramazan Gültekin’in cesedi, bir kadının cesediyle birlikte uçurumda bulundu. Karabağlar İlçesi Tırazlı Köyümevkii üzerinde, patika yolun yaklaşık 50 metre aşağısında yuvarlanmış bir otomobil gören köylüler, durumu jandarmaya bildirdi. Jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri, otomobilin 10 metre ilerisinde uçurum kenarında bir erkek cesedi ile otomobilin içerisinde ön yolcu koltuğunda bir kadın cesediyle karşılaştı. Cesetlerin yaklaşık 1 haftalık olduğu ve çürümeye başladığı görüldü.

5 NİSAN’DAN BERİ KAYIPTI


Yapılan incelemeler sonucunda erkek cesedinin 5 Nisan günü kaybolan Ramazan Gültekin’e ait olduğu belirlendi. Yanındaki kadının ise Gülşah Kapar (32) olduğu tespit edildi. Olay yerinde yapılan incelemeler sonucu şarampole yuvarlanan otomobilden fırladığı ileri sürülen Gültekin’in yola çıkmak için çabaladığı ancak bunu başaramadığını anlaşıldı. Kapar’ın cesedi ise araçta bulundu. Polis, olayın kazamı yoksa cinayetmi olduğunu araştırıyor. Gültekin’in bulunması için eşi ve oğlunun geçtiğimiz cuma günü özel bir televizyon kanalındaki programa katıldığı ve vatandaşlardan yardım istediği ortaya çıktı.(Emrah YILMAZ/İZMİR/AHT)

0 yorum:

Yorum Gönder