Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Mira Masum Değiliz Dinle Klibini İzle Mp3 İndir

Arkadaşlar Mira Masum Değiliz  mp3 olarak indirmek için dowland tıklayınız.

İzleme linki:http://www.youtube.com/watch?v=YCBRh0YLjrc

Yaman-Mira Medcezir Şarkısı Dinle - Yaman ve Mira'nın 27.Bölümde Söylediği Şarkı 21 Mart 2014

medcezir yeni bölümde çalan şarkı, medcezirler şarkısı, levent yüksel medcezir şarkısı, mira medcezir şarkısı, mira ve yaman şarkısı dinle, 27. bölümde söylediği şarkı sözleri, fırtınam felaketim hasretim şarkısı mira, mira yaman

MİRA-YAMAN MEDCEZİR ŞARKISI

Medcezir Dizisi 21. Bölüm Yaman ve Mira Medcezir şarkısı dinle 21 Mart 2014

Star Tv ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinin yeni bölümü 21 mart 2014 Cuma akşamı yayınlanacak. Medcezir yeni bölümde en dikkat çeken sahne Yaman ve Mira'nın şarkı söylediği anlar olacak.

Medcezir 27.Bölüm 21 Mart 2014

Medcezir 27.Bölümde Yaman ve Mira Sedef ve Faruk'un açacakları restoranın açılışında düet yapacaklar. Mira Levent Yüksel'in Medcezir şarkısını söyleyecek Yaman da gitar çalacak.

İşte o muhteşem düet...

Serenay Sarıkaya Medcezir Şarkısı Dinle...

Serenay Sarıkaya-Çağatay Ulusoy Medcezir Şarkısı Dinle...

Yaman-Mira Medcezir Şarkısı:

Medcezir Şarkı Sözleri:

Levent Yüksel Medcezir Şarkı Sözleri:

 Dökülür yedi verenler teninden 

 Rengarenk açarsın mevsimli mevsimsiz 

 Bir tanem değişir kokun 

 Isınır kanın beni yakarsın 

 Vazgeçilir gibi değil bu medcezirler 

 Tutuşur geceler yanar geceler söner 

 Bedenim altüst sarhoş başım döner 

 http://guncelportal.blogspot.com

 Karışır tenime karışır terinin tuzu 

 Bir tanem

 Vazgeçilir gibi değil bu medcezirler 

 Fırtınam felaketim hasretim 

 Yetmiyor sevişmeler yetmiyor 

 Şiddetin ne hoş ne güzel şefkatin 

 Sevdikçe sevesim geliyor 

 Ölene kadar peşindeyim bırakmam 

Medcezir dizisi 27.Bölüm Neler Olacak?

Yaman aylardan sonra ağabeyi Kenan’la tekrar bir arada olmanın tedirginliğini yaşarken Kenan’ın onu rahatlatmak için yaptığı hamle ters teper ve iki kardeşin arası tekrar açılır. Bu sefer suçluluk duyma sırası Yaman’dadır.

Yaman hatasını telafi etmeye çalışırken yine yanında kendisine destek olan Mira’yı bulur. Mira yaşadığı korkuları ve Tan’la ilgili şüphelerini bir yana  bırakır, kendini tamamen Yaman’ın yanında olmaya adar. Haftalardır iki sevgilinin arasına giren hayat, bu sefer de Kenan’ın kimliğinde vücut bulmuştur.

Asım bey kızı Ada’nın İstanbul’a geldiğini öğrenir. Sude, Asım Şekip Kaya’nın bu durumunu ikisini birbirine yaklaştıracak bir koz olarak görür. Bu durum, Sedef ve Sude’nin arasının daha da gerilmesine neden olur. Faruk ise Sude’yle Asım Şekip Kaya’nın yakınlaşmasından huzursuz olur.

Yaman, Kenan’ın yeni ve doğru bir hayat kurması için elinden geleni yapar fakat Kenan’ın da ileriye dönük planları vardır.

Sedef ile Faruk, restoranlarının ön açılışını yapmak için aile arasında küçük bir parti düzenler. Orkun’la Ada arasındaki küçük oyun yolunu şaşırıp, Yaman’la Mira’nın arasında kendine bir yer bulacaktır.

Medcezir 28. Bölüm 2. Fragman İzle (Medcezir Yeni Bölüm İzle Sürpriz Gelişmeler)




Mira'dan mest eden şarkı: Masum değiliz
Star TV ekranlarında yayınlanan Medcezir dizisinde Serenay Sarıkaya'dan Sezen Aksu'nun unutulmaz saşkısı Masum Değiliz yorumu...



Medcezir'de canlandırdığı Mira karakteriyle büyük beğeni toplayan serenay Sarıkaya, sesiyle de büyülemeye devam ediyor. Sevilen dizinin yeni bölümünde güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, Sezen Aksu'nun unutulmaz şarkısı Masum Değiliz'i seslendiriyor.

İşte yeni bölümün konusu:


Asım Şekip Kaya'nın varlığından henüz haberdar olduğu 18 yaşındaki kızı Ada'nın, tesadüfen katıldığı parti herkes açısından huzursuzluk olur. Mira, Ada'nın rahatlığından ve Yaman'a karşı ilk andan itibaren gösterdiği yakınlıktan çok rahatsızdır. Bu durum Yaman'la aralarında gerginlik yaratır.

Haberin GalerisiAda'nın bilmediği büyük sır, o gecenin şahidi olan birinin yardımıyla ortalığa dökülür, ve ortalık iyice karışır.

Öte yandan Mira'ya gelen esrarengiz mesajlar, sürmektedir. Yaman, şüphelerinin peşinden Tan'ın yattığı hastaneye gider.

Kenan, Altınkoy'daki günlerinin sayılı olduğunu fark edince, yerini sağlama almak için tehlikeli bir oyun planlar.

Aynı saatlerde, Ada'nın en zayıf anında yanında sadece Yaman vardır. Bu yakınlık, Mira ile Yaman arasında giderek güçlenecek bir yangının ilk kıvılcımını yakacaktır.

Medcezir yeni bölümüyle 28 Mart Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da...

Medcezir Son 28.Bölüm Fragmanı izle Full izle





varsa soyle indir serenay sarıkaya varsa soyle sevgi boyle serenay sarıkaya varsa söyle indir varsa söyle dinle nilüfer varsa söyle indir serenay sarıkaya varsa soyle varsa söyle sevgi böyle indir varsa söyle mp3 indir varsa söyle serenay sarıkaya varsa söyle sözleri mira varsa soyle indir mira varsa soyle varsa söyle sevgi böyle sözleri Varsa Soyle mp3 medcezir varsa söyle indir atiye varsa söyle medcezir varsa soyle varsa soyle sozleri aşk denilen şey anlamsız kalıyor medcezir masum değiliz indir 2 mira masum degiliz indir 2 mira masum değiliz şarkı indir 2 idrar yolu maket odevi 1 masum değiliz mira indir 1 medcezir mira masum değiliz indir mobil 1 mira - masum degiliz indir 1 mira eller günahkar indir 1 mira eller günahkar indir tel. 1 mira masum degiliz medcezir you

1 yorum: