Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Online ve Kolay Alışverişin Yeni Adı: Kampanyon.com

Online ve Kolay Alışverişin Yeni Adı: Kampanyon.com






 İnternet üzerinden alışveriş çılgınlığında son on yılda inanılmaz bir artış görüldü. Her geçen gün biraz daha artış olan online alışverişte de birçok yeni online alışveriş siteleri açılmakta. Yüzlerce site içerisinde istediğiniz ürünü bulmak ve diğer ürünlerle karşılaştırmak çoğu zaman vaktinizi epeyce alır.

Kampanyon.com ile Yüzlerce ürün arasından istediğiniz ürünleri bulmak farklı ürünlerle kıyaslamak çok kısa bir zamanınızı alıyor.

Kampanyon.com'a girdiğinizde tüm ürün klasmanları yan yana sıralanmış ve tam bir kullanıcı kolaylığı sağlıyor. İstediğiniz ürünün beden, numara, renk, marka ve fiyat aralığını belirleyerek bütçenize en uygun olanı bulmanızı sağlıyor.



Kampanyon.com bir alışveriş sitesi olmamakla birlikte diğer online alışveriş sitelerinde bağımsız bir şekilde çalışmaktadır. Bütün markaların bir yerde buluştuğu online alışveriş sitesi. Kampanyon.com bu yönüyle bir kataloga benzetilebilir.
Bu sitede ayrı bir cezbedici kısmı ise "indirim kuponları". Online alışveriş siteleri kampanyon.com'dan yönlendirilen müşterisi için özel indirim kuponları sağlıyor.

Aşağıdaki resim bir örnektir:

0 yorum:

Yorum Gönder