Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Ulan İstanbul Dizisi Oy Oy Birtanem Şarkısı - Yaren Balıkçı Azize Rolü - Karlos Yaren Balıkçı Sahnesi

ULAN İSTANBUL BALIKÇI SAHNESİ
Ekranların sevilen dizisi olan Ulan İstanbul dizisi fırtınalar estirmeye ve izleyici ekranlara kilitlemeye devam ediyor. Farklı sürprizler ile ekranlara gelen dizide Yaren balıkçı azize rolüne giriyor.

Karagözlüm filminden bir sahneyi canlandıran dizide Yaren ve Karlos balıkçı rolüne girerek Faysal'a yakınlaşmaya çalışıyor.


Yaren balıkçı Azizegibi giyinerek Oy Oy Birtanem şarkısını söylüyor. Hakan Karsak dizide bu bölümde konuk oyuncu olarak rol alıyor. Ulan İstanbul” sürprizlerle dolu yeni bölümüyle Pazartesi akşamı saat 20:00’de Kanal D’de ekrana gelecek.


Kanal D ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimlerin üstlendiği dizide bu hafta balıkçı sahnesi çok konuşulan sahnelerden biri olacak.

 Bilindiği üzere Karlos ve Yaren bazı bölümlerde şarkılar seslendirerek diziye renk katan isimler olurken bu sahneler sosyal medyada en çok paylaşılanlar arasına giriyor.

Bu hafta yine bir sürpriz gerçekleşecek olan dizide Yaren ile Karlos balıkçı kılığına girerek karşımıza çıkıyor ve Yaren Oy Oy Birtanem şarkısını seslendiriyor.

Yaren balıkçı Azize rolünü canlandırıyor. Karagözlüm filminden bir kesit olan sahne Ulan İstanbul dizisinde bu hafta izleyicisi karşısında. Yaren balıkçı Azize rolü çok konuşulacağa benziyor


ULAN İSTANBUL DİZİSİ BALIKÇI SAHNESİ - YAREN BALIKÇI AZİZE OLUYOR







dizi,balıkçı yaren,ulan istanbul dizisi balıkçı sahnesi,yaren balıkçı azize oluyor,oy oy birtanem şarkısı,yaren oy oy birtanem şarkısı,yaren karlos balıkçı sahnesi,ulan istanbul dizisi karlos yaren balıkçı sahnesi,oy oy birtanem şarkısı yaren balıkçı,yaren türkan şoray takliti,yaren türkan şoray taklidi,ulan istanbul dizisi türkan şoray sahnesi,ulan istanbul dizisi yaren balıkçı sahnesi oy oy bitanem, oy oy bir tanem şarkısı yaren,ulan istanbul karlos yaren balıkçı sahnesi oy oy bir tanem şarkısı,yaren balıkçı şarkı oy oy bir tanem

0 yorum:

Yorum Gönder