Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Şeref Meselesi Dizisi Kübra Kimdir - Şeref Meselesi Kübra Boy Kilo

 ŞEREF MESELESİ KÜBRA KİMDİR 
Ekranların merakla beklenen dizilerinden olan ve Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Şeref Meselesi dizisi konusu kadar oyuncuları ile de dikkat çeken ve büyük ses getirmesi beklenen dizilerden bir tanesi.

Daha başlamamış olmasına rağmen fragmanları ve tanıtım videoları bile büyük reyting rekorlarına imza atan dizinin sosyal medyada en çok paylaşılan ve beklenen dizi oldu.

Şeref Meselesi dizisi yakında Kanal D ekranlarında yer alıp izleyicisi ile buluşurken reyting konusunda başarısının ne olacağı ve yayın hayatında ki gelişimi merak edilen konular arasında yer alıyor.


Şeref Meselesi dizisi Kübra rolünü canlandıran isim olan Burcu Biricik güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çekecek olan isimlerden birisi. Şeref Meselesi dizisi Kübra kimdir sorularının cevabı ise rolü oynayacak olan olan Burcu Biricik'in ismi oluyor. Şeref Meselesi dizisi Kübra kimdir kaç yaşında Şeref Meselesi dizisi Kübra nereli kaç yaşında gibi soruların cevabı haberimizde mevcuttur.

BURCU BİRİCİK KİMDİR 

4 Mayıs 1989 tarihinde Antalya’da doğan güzel oyuncu 2006 yılında Antalya’da düzenlenen güzellik yarışmasında "Akdeniz Kraliçesi" seçilmiştir.

Lise yıllarında iken katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege Üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken, aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı.

Rol Aldığı Reklam Fimleri

n11.com - 2013
Molped - 2013
Tudors Gömlek - 2013
Biskrem - 2012
Zen Profilo - 2011

Rol Aldığı Diziler 

Muhteşem Yüzyıl
Ustra Kemal
Düşman Kardeşler
Beni Böyle Sev
Şeref Meselesi




kimdir,şeref meselesi kübra kimdir,şeref meselesi dizisi kübra kimdir,şeref meselesi kübra saç rengi,şeref meselesi kübra kaç yaşında boy kilo,şeref meselesi kübra dizileri,şeref meselesi burcu biricik kimdir,burcu biricik vikipedi,burcu biricik kimdir,burcu biricik nereli,burcu biricik rol aldığı diziler,burcu biricik biyografisi,şeref meselesi dizisi kübra hangi dizide oynadı,şeref meselesi kübra fotoğrafları,şeref meselesi,şeref meselesi kübra reklam 

0 yorum:

Yorum Gönder