Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Şeref Meselesi Sibel Kimdir - Yasemin Allen Kimdir - Şeref Meselesi Dizisi Sibel Boy Kilo

ŞEREF MESELESİ DİZİSİ SİBEL KİMDİR
Kanal D ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Şeref Meselesi büyük bir merakla beklenen diziler arasında yer almayı başarırken konusu kadar oyuncuları da bir o kadar merakla beklenip takip ediliyor.

Şeref Meselesi dizisi Sibel karakterini canlandıracak olan isim ise güzel oyuncu Yasemin Allen olacak.
Sibel yirmi bir yaşında, çok güzel fizikli ve yüzlü bir genç kız. Liseden sonra açık öğretime girmiş, bir süredir de mankenlik yaparak eve destek oluyor. Geleceğini mankenlik mesleği üzerine kurmayı hayal eden bir kız olan Sibe'i canlandıran isim güzel oyuncu Yasemin Allen.






YASEMİN ALLEN KİMDİR 

Yasemin Kay Allen, 10 Temmuz 1989'da, İngiliz Dudley Allen ile İngiliz-Türk vatandaşı oyuncu ve şarkıcı Suna Yıldızoğlu'nun kızı olarak Londra, Birleşik Krallık'ta doğdu. Kaan adında bir erkek kardeşi vardır.Üç aylıkken ailesiyle birlikte Türkiye'ye geldi.

İlköğrenimini burada tamamladıktan sonra on bir yaşında annesiyle birlikte Avustralya'ya yerleşti.Lise yıllarında sinema televizyon, drama, resim ve Japonca dersleri aldı ve kısa filmler çekti. Allen, 2008'de L'Oréal'in yeni yüz yarışmasında finalist oldu.

Allen, Özcan Deniz'in yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı Su ve Ateş filminde canlandırdığı Yağmur karakteriyle sinemaya adım attı.2014'te Defne Sultan rolüyle Muhteşem Yüzyıl dizisinin kadrosuna katıldı. Son olarak Şeref Meselesi dizisinde Sibel karakterini canlandırıyor.




kimdir, şeref meselesi dizisi sibel kimdir, şeref meselesi sibel kimdir, şeref meselesi sibel boy kilo, yasemin allen kimdir, şeref meselesi sibel kaç yaşında, şeref meselesi sibel fotoğrafları,şeref meselesi sibel saç rengi,şeref meselesi sibel göz rengi,şeref meselesi dizisi sibel filmleri,şeref meselesi hangi filmde oynadı,şeref meselesi sibel ölçüleri,yasemin allen kimdir,şeref meselesi sibel saç modeli,yasemin allen kimdir,

0 yorum:

Yorum Gönder