Copyright © TrPress
Design by Dzignine

KIVANÇ ve BURAK Kimdir? Biyografiler ve Yetenek Sizsiniz Türkiye ...

KIVANÇ ve BURAK Kimdir? Yetenek Sizsiniz Türkiye 

İllizyon şowu 2014 Yeni şampiyonu oldular.


 Kıvanç ve Burak kimdir? Biyografileri habergazete.com sitemizde. Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması Kıvanç ve Burak performansı ve özgeçmişleri haber sitemizde. 24 Şubat Kıvanç ve Burak İlizyon Gösterisi yetenek sizsiniz türkiye performansı...



KIVANÇ ve BURAK Kimdir? Yetenek Sizsiniz Türkiye İllizyon şowu 2014 Yeni şampiyonu oldular

Ekranların vazgeçilmezi Yetenek sizsiniz Türkiye 24 Şubat 2014 pazartesi akşamki bölümü izleyenler gerek ekranların başındakiler gerekse stüdyoya gelen seyirciler yine unutulmaz performanslar İzlediler . Kıvanç ve Burak grubu tüm seyircilerin takdirini aldılar ve yaptıkları ilizyon gösterileri ile herkesin ağzını açıkta bıraktılar.


Kıvanç ve Burak grubu yaptığı yaptıkları muhteşem illizyon şowu ile hem juri hem stüdyoya gelen seyirciler hemde televizyonları başındaki tüm izleyenler hayretler içinde bıraktılar. Kıvanç ve Burak bu performanslarına karşın Hülya avşar şoke oldu ve onların çok iyi olduğunu dile getirdi.


Kıvanç ve Burak Kardeşler Kimdir?

İlizyonist Kıvanç ve Burak Kardeşler Kimdir, Biyografisi, VikipediKıvanç ve Burak 27 ve 29 yaşlarında illüzyonist  üniversite mezunu 2 kardeştir.


Başarılı ilizyonistler İstanbul ilinde ikamet etmektedirler. Küçük yaşta sihirbazlığa merak salan kardeşler bu konuda kendilerini geliştirmek için sık sık bu alanda araştırmalar yapmışlardır. Bu araştırmalarla yetinmeyen kardeşler dünyanın her tarafında ilizyon gösterilerini izleyerek kendilerini geliştirmişlerdir.


 2004 Yılında profesyonel anlamda gösterilere başlayan kardeşler. bu güne kadar yapılmış olan bütün konseptlerin dışına çıkarak, Türkiye’de bir benzeri olmayan “Stand-up Magic” temasını yaratmışlardır. Yeteneksizsizniz Türkiye yarışmasında yaptıkları gösterilerle kendilerini kanıtlamışlardır.

0 yorum:

Yorum Gönder