Copyright © TrPress
Design by Dzignine

MÜge Anlı izle 21 Şubat 2014 Gürkan Kaya'dan haber geldi!


Gürkan Kaya'dan haber geldi! MÜge Anlı izle 21 Şubat 2014 Müge Anlı izle. Her sabah saat 10.00'da başlayan ve sabah kuşağının en çok izlenen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 21 Şubat 2014 tarihli yayınına başlıyor. Gürkan Kaya nerede? Fatma Uzun bulundu mu?



Sabah kuşağının vazgeçilmez programı olan ve kendi ismiyle marka oluşturan müge Anlı ile ekibi, katilleri bulmaya ve kayıpları ortaya çıkartmaya devam ediyor. Her sabah saat 10.00'da başlayan ve katillerin izini süren Müge Anlı ve ekibi bugün, kayıp fatma Uzun ve Ali Rıza Arduç'un izini sürüyor.

Fatma Uzun bulundu mu?

Yaklaşık 2 aydır kayıp olan 12 yaşındaki kızı, 33 yaşında bir adam kaçırdı ve o günden beri küçük kızdan haber alınamadı. Henüz 12 yaşında olan kıza aşık olup kaçıran adam, herkes tarafından ayıplanıyor. Peki Fatma Arduç nerede? Muammer Kaygısız isimli sapık tarafından kaçırılan kızın ailesi perişan halde. Muammer kaygısız Fatma Uzun'u öldürmüş olabilir mi? Müge Anlı ve ekibi günlerdir aramadık yer girmedik delik bırakmadı. Muammer'in arkadaşlarından görüşler alan Müge Anlı'nın ekibi, gerçeğe bugün daha da yaklaştı.

Hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi, üzerinde çalıştığı cinayet dosyalarını, cinayete kurban giden kişilerin, tüm yaşamını saniye saniye açığa çıkartarak cinayetleri çözüme ulaştırmaya ve kayıpları bulmaya kaldığı yerden devam ediyor.

Ferhat Cengiz ölü olarak bulundu!


31 yaşındaki Ferhat Cengiz 25 Ağustos 2013 tarihinde İzmir Urla da kayboldu. Ferhat Cengiz kaybolmadan önce; kendisine gelen telefon üzerine eşi Bahar Cengiz ile tartışıp evden çıktı. Ailesi oğullarının kaybı ile ilgili o gece görüştüğü arkadaşı ve Ferhat Cengiz'in gönül ilişkisi yaşadığı kadından şüpheleniyorlardı.


Yönetmen yayına ara verdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan ve 21 Aralık'tan beri kayıp olan Ali Rıza Arduç'un ablası Fatma Arduç Müge Anlı'nın programında canlı yayında cinnet getirdi. Kendini yere atan acılı kadın, yetkililere seslenerek 'Kardeşimi bulun!' sözleriyle gözyaşı döktü.
Acılı kadın çığlıklarını arttırınca yayın ekibi acil reklam arasında girdi.


Gürkan Kaya'nın öldüğünden şüpheleniliyor!

Müge Anlı'da evlendikten 5 gün sonra kayıplara karışan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Gürkan Kaya'Nın izi her geçen gün daha da belirsizleşiyor. Müge Anlı ve ekibi tüm ipuçlarını ince eleyip sık dokurken dedektif edasıyla olayı çözerek Gürkan Kaya'ya ulaşmaya çalışıyor ancak Kaya'nın kayıp olmasının üzerinden geçen 120 gündür  hala bir haber alınamadı. Müge Anlı ve ekibi, Kaya'nın ölldürüldüğünü düşünmeye başladı.
kaynak:http://www.internetajans.com/gurkan-kaya-dan-haber-geldi--muge-anli-izle-21-subat-2014-58894.html

21 ŞUBAT 2014 Müge Anlı Cuma TEK PARÇA İzle


0 yorum:

Yorum Gönder