Copyright © TrPress
Design by Dzignine

20 Şubat Müge Anlı Tek Part HD İzle Müge Anlı'da cinayet itirafı geldi!

Müge Anlı izle, Müge Anlı'da programa katılan Kemal Bey, Hacer Hanımla ilişkisi olduğunu itiraf etti. Müge Anlı 20 Şubat izle - canlı yayın izle.








Müge Anlı’da büyük bir itiraf… Müge Anlı’nın 20 Şubat Perşembe günü yayınlanan bölümününde Zeki Konuk’un ölümüyle ilgili daha önce programa katılan Seda her şeyi itiraf etti. Daha öncesinde Zeki Konuk’un ölümüyle hiçbir ilgisi olmadığını söyleyen Seda Gündüz bugün programa katılarak gerçekleri anlattı. Müge Anlı 20 Şubat Perşembe günkü programını ‘Müge Anlı izle ‘ linkinden izleyebilirsiniz. Müge Anlı bugün bir cinayeti daha ortaya çıkarttı. Müge Anlı dolandırıcılık çeteisni çökertmeyi başardı. Programda iki dolandırıcı birbirine girdi.
MÜGE ANLI İZLE - 20 ŞUBAT 
MÜGE ANLI YENİ BÖLÜM İZLE
  MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE  
MÜGE ANLI 20 ŞUBAT HD İZLE


 Müge anlı bir cinayeti daha açığa kavuşturdu. Katillerin ve kaçakçıların korkulu rüyası olan Müge Anlı, daha önce programa katılarak yalan beyanda bulunan Seda Gündüz her şeyi itiraf etti.

ZEKİ KONUK’U KİM ÖLDÜRDÜ?  

Yaşlıları evlilik vaadiyle dolandıran bir çete Zeki Konuk’u kandırarak kendi tuzağına düşürmüştü. Hiçbir şeyden haberi olmayan Zeki Konuk, Sevda ve Seda Hanım’ın evine bir düzüne yeni eşya almıtı. Bugün ise daha önce programa katılan Sevda ve gelin Seda Hanım, yalan iddialar ortaya atarak her şeyi çarpıtmışlardı. Bugün yeniden programa katılan gelin Seda Hanım, kaynanası Sevda Hanım’dan ayrıldığını ve artık gerçekleri anlatacağını açıkladı. Programa çıkan Seda Hanım, Zeki Konuk’a eşyalar aldığını alınan eşyaları alt kattaki eve indirdiğini söyledi.  63 yaşında İzmir’in Çiğli ilçesinde aniden fenalaşarak hastanede ölen Zeki Konuk, Seda ve Sevda hanımın evinde öldü. Emniyetin ve Müge Anlı’nın uzun araştırmaları sonrasında Seda Ve Sevda Hanımın yalan ve yanlış iddialarıyla çıkmaza girmişti. Ancak 20 Şubat Müge Anlı izle programında gelin Seda her şeyi itiraf etti. Dede’nin ölümünde uyarıcı hap alıp almadığı tartışması soruldu. Seda Hanım bunu bilemediğini ancak Zeki Konuk’un hafta içi kalp doktoruna gittiğini söyledi. Müge Anlı bugün bir dolandırıcılık çetesini çökertti. Müge Anlı’nın bugün yayınlanacak olan bölümünü izlemek için tıklayınız. Programa bağlanan Sevda Hanım ise, programa telefonla bağlanarak Zeki Konuk'u evlenme vaadiyle kandıran Seda Hanım'ın olduğunu söyledi. Sevda Hanım konu ile ilgili olarak Seda Hanım'ı dolandırıcılıkla suçladı. Programda Kaynana ile Gelin birbirine girdi.

 RIZA ARDUÇ'TAN BİR KÖTÜ HABER DAHA GELDİ! 

 Müge Anlı’nın 20 Şubat'ta yayınlanan bölümünde Ali Rıza Arduç'un dün bulunan botunun bir eşi daha bulundu. Jandarma ve Emniyet'in yaptığı arama hala devam ediyor.  Ali Rıza Arduç 60 gündür kayıptı. Bugün telefon sinyalinin kesildiği belirlenen 3 noktada Emniyet, Jandarma ve Arama Kurtarma ekipleri, geniş çaplı bir arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada ise herkesi üzen bir haber geldi. Aramalarda yanmış kot pantolonu, bir bot ve bir ayakkabı bulundu. Bulunan kot pantolon, bot ayakkabı’nın kime ait olduğu uzunca süre tartışıldı. Programa katılan Hilmi karaca, bulunan botun Ali Rıza’ya ait olduğunu doğruladı. Ancak bu durumda bile Ali Rıza’nın eşinin programı aramaması herkesi şaşırttı. Müge Anlı’ya katılan Hilmi Karaca, botun Erbaa’dan 45 liraya aldığını söyledi. Müge Anlı botu Ali Rıza’ya satan esnafın jandarmayı ve ya programı arayarak bilgi vermesini istedi. Şimdi herkesin merak ettiği soru Ali Rıza Arduç, yakılarak mı öldürüldü? Ali Rıza’yı kimler öldürdü? Müge Anlı’da yanmış pantolon ve botu gören izleyiciler gözyaşlarına hakim olamadı.

 FAHRETTİN YILDIRIM’IN KATİLİ KİM?

 Müge Anlı’da bir diğer karmaşık konu olan Fahrettin Yıldırım’ın öldürülmesi olayında ise bugün Hacer’in jandarmaya verdiği ifadelere ulaşıldı. Yayında ifadelerinin okunmasından sonra Müge Anlı ve Fahrettin Yıldırım’ın çocukları Hacer’in üzerine gitti. Peki Fahrettin Yıldırım’ı kim öldürdü? Dün yayınlanan programda Hacer’in Fahrettin Yıldırım’ın öldürüldüğü gün kent merkezinde olduğu ve köye gitmeyip otelde kaldığı şüpheleri Hacer’e çevirdi. Otel yetkilisinin arayarak Hacer Yıldırım’ın otele bir başka adamla birlikte geldiğini söylemesi ise ortalığı karıştırdı. Dün yayınlanan programda Fahrettin Yıldırım’ın kızı Sultan ile Hacer Yıldırım arasında kavga çıktı. Canlı yayında çıkan kavga sonrasında program bir anda yarıda kesilerek, bant yayınlandı.

İŞTE CANLI YAYINDA ÇIKAN O KAVGA:


Müge anlı izle, Müge Anlı canlı izle, Müge anlı tek parça izle, Müge Anlı yeni bölüm izle, Müge Anlı 20 Şubat izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert izle, Müge Anlı full program izle. Müge Anlı izle ‘de 78 yaşında İzmir’de kaybolan Burhanettin Geçen’in son 3 aydır emekli maaşını çekmemesi ve hiç kimse tarafından görülmemesi oğlu Faik beyi telaşa düşürdü. Babasının çok çapkın olduğunu söyleyen Burhanettin, babasıyla pazarcılık yaptığını söyledi. Pazar’da babasına bir kadının telefon numarasını verdiğini daha sonra o kadının evine sık sık gittiğini söyledi. Kaybolduğu gün ise kredi almaya gitmesi ama son 3 aydır emekli maaşına hiç dokunmaması ailenin aklına öldürüldü mü sorusunu getiriyor. Müge anlı bugüne kadar 37 faili meçhul davayı aydınlığa kavuşturdu. 457 kaybı yakınlarıyla buluşturan Müge Anlı bakalım bugün kaybolan Kezban Yetkin ve Burhanettin Geçen’i bulabilecek mi?

MÜGE ANLI 20 ŞUBAT İZLE 'DE ARANAN DİĞER KAYIPLAR 

12 YAŞINDAKİ FATMA UZUN'DAN HABER VAR MI? 

Müge anlı’da Türkiye’nin kınadığı bir olay yaşandı. 12 Yaşındaki çocuk Fatma Uzun, 30 yaşındaki Muammer Kaygısız tarafından kaçırıldı. 40 gündür haber alınamayan Fatma için, Müge Anlı 20 Şubat 2014 Çarşamba günü yayınlanan programda isyan etti. Devletin yetkili kurumlarını göreve çağıran Müge anlı, bugüne kadar Fatma Uzun’un bulunanaması sonra sebebiyle programda bütün imkanları seferber etti. Kan donduran olayda Fatma Uzun’un babası olan Hüseyin Bey bugün programda ilk defa konuştu. Artık kızının bulunması istediğini söyleyen acılı baba, kızına baskı yaptığı iddialarını da reddetti. Kızının evlendirilmesi için kendisine gelen teklifleri hiçbir şekilde kabul etmeyeceğini söyleyen Fatma Uzun’un babası Müge Anlı izle’de ilk kez konuştu. Bu konuyu çözmek için her türlü imkanları kullanan Müge Anlı, Fatma Uzun’u bulabilecek mi? Merakla izlenen Müge Anlı’nın 20 Şubat ÇarşambaI günü yayınlanan bölümünü sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz. Kaçırılan 12 yaşındaki Fatma Uzun ile ilgili endişelerini dile getiren Müge Anlı, çocuğun hamile bırakılmasından korktuğunu söyledi. Olaylar anlatıldıkça dehşete kapılan Müge Anlı’nın yüzünde çok büyük bir şaşkınlık vardı. Müge Anlı Fatma Uzun’u bulabilmek için köyde bulunan Jandarmaya çağrıda bulunarak kayıp olan küçük çocuğun bulunmasını istedi.

 GÜRKAN KAYA NEREDE?

 Günlerdir aranan ve bir türlü bulunamayan Gürkan Kaya’da hala bir haber yok. Bugüne kadar yapılan araştırmalarda nerede olduğu ve nereye gittiği bilinmeyen Gürkan Kaya’nın ailesi ve yakınları artık canından şüphe etmeye başladı. Müge Anlı ve ekibi, Gürkan Kaya’yı bulabilmek için her türkü imkanları seferber etti. Bakalım Müge Anlı, Gükan Kaya’yı bulabilecek mi? Manisa'da evlendikten 2 hafta sonra kaybolan Gürkan Kaya, en son kayınpederiyle PTT'ye gidip para çekmişti. Daha sonra çektiği paralarla iş kurmaya gidiyorum diyen Gürkan Kaya'dan bir daha haber alınamamıştı. Gürkan Kaya'nın arkadaşları ise onu Manisa'da parkta gördüğünü iddia etti. Ancak Müge Anlı ve ekibi yaptığı araştırmalarda kimsenin o parkta Gürkan Kaya'yı görmediğini ortaya çıkarttı. Gürkan Kaya bir cinayete kurban mı gitti? Gürkan Kaya'ya ne oldu?

 Müge Anlı kimdir?

 Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yaptı.

Özel hayatı 

2008'de gazeteci Burhan Akdağ'dan boşandı. Bu evlilikten 1 kızı oldu.

 Kariyeri

 Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek'le Kanal D'de yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yapmıştır. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Düdek Cenk Eren'le FOX'ta, Anlı ise Pakize Suda'yla Kanal D'de devam etmiştir.



0 yorum:

Yorum Gönder