Copyright © TrPress
Design by Dzignine

14 ŞUBAT'TA KIZ ARKADAŞINIZA NE HEDİYE ALABİLİRSİNİZ

Her yıl 14 Şubat’ta kutlanılan sevgililer için anlamı büyük olan sevgililer günü niçin 14 Şubat’ta kutlanılıyor diye merak edenler için küçük bir araştırma yaparak bilgilerimi kendi uslup ve düşüncelerimle sizlerle de paylaşmak istedim. Tabi bir çok hediyenin alıp verildiği bu önemli gün sadece sevenler için önemli değil elbet tüm Dünyada kutlanılan fakat bazı Müslüman ülkelerinde kutlanılması ve hediye vermenin yasak olduğu bugünde esnafında yüzünün güldüğü bir gerçek. Sevdiği insana ne hediye alacağına karar veremeyen Bayan ve Erkekler yılın bu zamanları başlarlar internette Sevgiliye ne hediye alınır diye araştırmaya. Sevgililer için çok özel olan bu günün rengi kırmızıdır fakat kırmızı Gül yerine sevgilisine sevgisini anlatan hediyeler almaya özen gösterilir.
Tabi bu özel günü dini inançları nedeniyle ya da ticari ve gereksiz bulanların sayısıda yabana atılmayacak kadar çoktur.Tüm Dünya’da kutlanılan bazı kesimlerde “Aziz Valentin Günü” olarak adlandırılan bir bayram günü olarak ilan edilen ve zaman geçtikçe sevgililer günü olarak kutlanılan bugün bizim evde de hediyelerin alınıp verildiği özel bir gün olarak kutlanılır.
Ben yıl boyunca planlarımı yapmış ve 14 Şubat’a yaklaştığımız günlerde uygulamaya başlamışımdır:) Sürekli evde yemek pişirirken yada yemek yerken Yemek takımı alma zamanı geldi diye söylenerek dolaşır ve eşime ne istediğimi çeşitli yollardan usulune uygun bir şekilde anlatırım.
Benim Karaca sevdiğimi bilen eşim tam olarak ne istediğimi bilemeyeceği için intenette Yemek Takımları diye Cookplus.com sitesinden tanınan, bilinen kaliteli , güvenilir ve seçkin markalara bakar ve istediğim ürünün sayfasını onun göreceği şekilde açık tutar ona ne istediğimi bu şekilde küçük bir oyunla anlatmış olurum:)
Bu küçük oyunumun tabiki her yıl oynadığımızdan eşimde farkında fakat böylelikle o bana ne alacağını düşünmek zorunda kalmadığından onunda işine gelir. Bende her sene ne istiyorsam tam olarak benim istediğim hediyenin alınmasını sağlamış olurum.
Geçen yıl sevgililer gününde aldığım hediyemi hala kullanıyorum uzun yıllar da kullanacağım. Çok uzun zamandır ne istiyorum anlamaya çalışan eşim benim Karaca tutkumu bildiği için her yıl olduğu gibi yine bana geçen yıl Karaca Yemek Takımı almış ve tam 14 Şubat’ta hediyemin kargo ile elime geçmesini sağlayarak süpriz yapmıştı.
Cookpulus’tan güvenilir alışverişin avantajı bu olsa gerek tam söylendiği zamanda aldığınız ürün elinize hiç zarar görmeden ve tam istediğiniz ürün olarak geçiyor. Cookplus.com sayesinde seçkin markalara ulaşabiliyor ve istediğiniz ürünü bir tık sayesinde sahip olarak evinize kadar en kısa sürede ulaştırıyorlar. İnternette güvenilir alışveriş sitesi diye bilenler zaten biliyorlar fakat hani olurda belki bir kaç kişi duymamış olabilir diye sizi haberdar edeyim dedim.
Tabi eşim için de büyük avantaj olan Cookplus alışverişe gitmeyi sevmeyen bay ve bayanlar için binlerce marka ve ürün arasından hiç yorulmadan zahmet etmeden aklınızda hiç bir şüphe oluşmadan alışveriş yapmanın zevkine varıyorsunuz. Anlaşılan beyler artık çarşı,çarşı mağaza mağaza dolaşmadan sevdiklerinize özel günlerinizde istedikleri uzun yıllar güven içinde kullanacakları hediyeleri alarak onları mutlu edebilir ve alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.
Her yıl elleriyle bana hediye ettiği hediyesini bu yıl almadığını söyleyen eşimde bana küçük bir oyunla büyük bir süpriz yaparak Cookplus.com’dan aldığı hediyemi kargoyla ulaştırarak yine gönlümü feth etmişti. Tabi evin tüm yükünü çocukların bakımı,okulları,temizliğini çeken bendenize sadece eşim hediye almıyor. Çocuklarımın değimiyle ben onların en büyük sevgililerimişim diye yavrularımda bana Tefal hediye ederek Annelerinin kalbine giden yolun adresini babaları gibi onlarda çok iyi biliyorlar.
Hediyemi çocuklarımda neşe içinde buldukları bir sloganla “Hediye İçin, Karaca En İyi seçim ” diye hep bir ağızdan bağırarak hediyemi vermişlerdi. Bu yıl Karaca ürünleri arasından seçim yapamadığım için belirleyemedim hepsi birbirinden güzel ve kaliteli olan hangi Karaca benim olsun bakalım en kısa sürede seçip ailecik oynadığımız küçük oyunumuza başlama zamanı yaklaştı zira evde herkez ağzımın içine bakıyor ne istediğimi anlamak için:)
Bu kadar güzel ve kaliteli ürünün bir arada satıldığı Cookplus’ta neler var neler. Yazın düğünü olacak genç kızlar ve Delikanlılar için Tekstil ürünlerinin Çeyizlik paketinden faydalanarak hiç dolaşıp yorulmadan alışverişi kendinize zehir etmeden bir kaç tıkla ve uygun fiyatla kaliteli markalara ulaşarak son çeyizlik hazırlıklarınızı tamamlayabilirsiniz.
Ocak ayına özel indirim kampanyanlarını hiç kaçırmayın derim zira çok güzel indirimler var. Elektirikli ev aletlerinden tutun Dekoratif ürünlere kadar aklınıza ne gelirse bir tık ötenizde ve %25 Varan İndirimler hatta %50 Varan İndirimlerden faydalanmak için Sevdiklerinize hediye almanın tam zamanı. Şimdi ne için hala bu yıl hediye olarak ne seçeyim karar veremediğimi anlamışsınızdır. Sağlıklı ve Organik gıdalar ile beslenmek isteyenler için çeşitli ürünleri satan Cookplus ,ailesinin sağlığını düşünen anneler için öncelikli terciğler arasında.
Yani beyler her ne kadar sevgililer gününün en bilinen hediyesi kırmızı gül ve çikolata da olsa hanımlar kalıcı ve kullanışlı bir hediye isterler Cookpulus rahatça alışveriş yapabileceğiniz en güvenli alışveriş sitesi benden söylemesi.
Bu özel günde dilerim sevgililer bir arada olsunlar, küsler ayrı olanlar barışıp kavuşsunlar herkez mutlu olsun sevdiğinin yanında olsun.
14 Şubat Sevgililer Gününüz Şimdiden Kutlu Olsun

0 yorum:

Yorum Gönder