Copyright © TrPress
Design by Dzignine

SURVİVOR ALL Star 2 Mart Ödül oyunu kim kazandı?Survivor all star TV8

SURVİVOR ALL Star 2 Mart Ödül ve Dokunulmazlık oyunu kim kazandı?Survivor all star TV8..Survivor all star 2 Mart pazartesi 2015. Survivor all star ünlüler gönüllüler adası ödül oyunu ve dokunmazlık oyununu kim kazanacak. İşte Survivor all star 2 mart yeni bölümde yaşanacak gelişmeler?

SURVİVOR ALL Star 2 Mart Ödül ve Dokunulmazlık oyunu kim kazandı?Survivor all star TV8


Survivor all star 2 mart 2015 pazartesi 20.00 da TV8 ekranlarından naklen yayınlanacak ve heyecan kaldırı yerden aynen devam edecek. Survivo all star ünlüller Gönüllüler yarışmasında bu akşam yine zorlu yarışlar yapılacak  ve Survivor all star 2 mart pazartesi akşamı hangi ödül yarışması yapılacak ve ödülü kim kazanacak ve dokunulmazlığı kim kazanacak? Survivor all star ünlüler gönüllülerde neler yaşanacak merak konusu..



2 MART PAZARTESİ 20.00 SURVIVOR ALL STAR Bu Akşam Yarışmacıları Zorlu Oyunlar Bekliyor! Hangi takım ödülün sahibi olacak? Sembolü kimler alacak?
Survivor all star 2 mart tv 8 ekranlarında olacak ve Survivor all star ünlüler ve gönüllüler adasında ödül ve dokunulmazlık yarışlarını kimler kazandı tüm ayrıntıları haber sitemizden ulaşabilirsiniz.
Survivor All Star’da bu akşam ödül oyununu kazanmak için kıyasıya mücadele edecek yarışmacılar ödülü kazanmak için neler yapacak? Kıbrıs’a direkt gidebilmek için sembol biriktirmek zorunda olan yarışmacılardan hangi iki yarışmacı sembolün  sahibi olacak?
Survivor All Star’da geçtiğimiz hafta ünlüler ve gönüllüler ödül oyununu kazanabilmek için büyük bir mücadele verdi. Son oyunda Anıl Tetik, Taner Özdeş’e karşı yarıştı ve Anıl Tetik’in kazanmasıyla ünlüler büyük bir sevinç yaşadı.


Survivor All Star 1 Mart 5. bölüm Dokunulmazlık oyununda  neler oldu

Survivor Turabi’den Hakan’a büyük sözlerDokunulmazlık oyunu sırasında sakatlanan Hakan’ın sakatlığını ciddi bulmayan Turabi, kendisini seçececeği için yalan söylediğini iddia etti.


Survivor Pascal Nouma’dan Turabi’ye olay hareketPascal, Hilmi Cem ile yaptığı dokunulmaz oyunu eşleşmesini kazandıktan sonra Turabi’ye dönerek olay bir hareket yaptı.


survivor Ünlüler ve Gönüllüler karşılıklı atışmaya başladıBerna kinayeli bir biçimde gönüllülere laf atınca karşılık çok geç gelmedi.


survivor Turabi’den Hakan’a büyük sözlerokunulmazlık oyunu sırasında sakatlanan Hakan’ın sakatlığını ciddi bulmayan Turabi, kendisini seçececeği için yalan söylediğini iddia etti.


Survivor Berna yanlış komut verilince sinirlendiDokunulmazlık oyunu sırasında kendisine yanlış komut verildiğini ve o yüzden kaybettiğini iddia eden Berna fikirlerini belirtti.


Survivor Dokunulmazlık oyunu sırasında Serenay sakatlandıDokunulmazlık oyunu sırasında yanlış bir hareket yapınca belinden rahatsızlanan Serenay acıdan kıvranarak yürekleri burktu.


Survivor Acun Ilıcalı dokunulmazlık öncesi iki takıma da sorduDünyanın en zor yarışması Survivor’ın bir dokunulmazlık oyunu daha! Heyecan dorukta yürekler son hızla atarken Acun Ilıcalı yarışmacıların fikirlerini sordu.

Survivor all star 1 mart 2015 pazar ünlüler gönüllüler dokunulmazlık yarışması yapıldı ve Survivor all star ünlüler gönüllüler dokunulmazlık yarışını kazanan taraf ÜNLÜLER oldu.



işte dokunulmazlık yarışının son yaşananları:

*Turabi kazandı 9-9 oldu! Her şey son oyuna kaldı.

*Son oyun 2 erkek 2 kız olmak üzere 4e 4 oynanacak.

*Ünlülerden Pascal, Anıl, Berna, Merve, Gönüllülerden Hasan, Turabi, Özlem, Nadya yarışacak.

*Dokunulmazlık Ünlülerin!



SURVİVOR 27 ŞUBAT 4. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sahra’nın çığlıkları adayı inletti TV8 ekranlarında geçen hafta yayınlanmaya başlayan Survivor All Star’da heyecan tüm hızıyla sürüyor.

Yayın günü arttırılan ve artık haftada 4 akşam ekrana gelecek olan Survivor All Star’da bir yarışmada Sahra kaza geçirdi. Birbiriyle bağlı şekilde yarışan Sahra ve Bozok parkura çok iyi başladı ve yarışmayı önde götürüyordu. Fakat parkurun sonlarına doğru korkunç bir kaza yaşandı. Bozok zamanlama hatası yapınca Sahra yüksek bir tahtanın üzerinden suya çakıldı. Sakatlanan Sahra’nın çığlıkları herkesi korkuttu. Survivor’un diğer yarışmacıları Sahra’ya bakamadı.



Survivor All Star’da ilk elemeden önce ödül oyunu heyecanı vardı. Balık avı yarışını ünlüler kazanırken, gönüller haftanın ödülüne veda etti.

Survivor All Star’da balık avı araçları için yapılan ödül oyununun kazananı ünlüler oldu. Acun Ilıcalı ödül oyunu sonrasında yarışmacıları "Bundan sonra oyun kazanan arkadaşlarımız sevinirken rakibinin etrafında olmayacak" diyerek uyardı.

SURVIVOR ALL STAR SEDA’DAN DUYGU’YA OLAY SÖZLER

Seda ödül oyununda yarışması başlamadan önce bağıran Duygu’nun sesini duyunca rakibine onun hakkında olay sözler söyledi.

SEDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sembol oyunu sonrası kaybetmesinin ardından çok istediğini olmadığını belirtirken gözyaşlarına boğuldu. Seda Aktuğlu kaybetmenin verdiği moral bozukluğuyla gözyaşlarını tutamadı.

SURVIVOR SAHRA SAKATLANDA YÜREKLER AĞZA GELDİ

Survivor All Star’ın 4. bölümünde ödül oyunu sırasında Bozok’la Sahra arasında yaşanan rekabet Sahra’nın sakatlanmasına neden oldu.

PASCAL’IN HORLAMASINA ÜNLÜLERDEN ÇÖZÜM

Survivor All Star’ın favori isimlerinden Pascal Nouma’nın horlaması ünlüleri çileden çıkardı. Sonunda ünlüler takımı Pascal’ın horlamasına karşı çözüm buldular.


Survivor All Star 4. bölümde kim kazanacak-izle!


Ünlüler ve gönüllülerin yarıştığı Survivor All Star’da Pascal Nouma, Ahmet Dursun, Doğukan Manço, Hasan Yalnızoğlu, Hilmi Cem İntepe, Turabi Çamkıran, Bozok Gören, Anıl Tetik, Hakan Hatipoğlu, Taner Özdeş, Serenay Aktaş, Merve Aydın, Almeda Abazi, Duygu Çetinkaya, Merve Oflaz, Fulya Keskin, Begüm Yücetan, Sahra Işık, Berna Canbeldek, Seda Aktuğlu, Özlem Çalın ve Nadya Zagli  adada kalmak için büyük bir mücadele veriyor.Survivor All Star Cumartesi-Pazar-Pazartesi-Salı TV8’de.




İŞTE SURVİVOR ALL STAR’IN  2015 YILI TAM KADROSU!

Şampiyonlar, finalistler ve unutulmayan isimlerin katılımıyla izleyenlerin karşısına çıkacak olan Survivor All Star son 10 yılın akıllarda kalan isimlerini bir araya getirecek.Survivor All Star kadrosu belli oldu. İşte Survivor All Star’ın tam kadrosu:

İşte Survivor All Star’ın muhteşem kadrosu:

Survivor Türkiye Büyük Macera (1. Sezon): Güney takımından Survivor Fulya Keskin,

Survivor Türkiye – Yunanistan (2. Sezon) yarışmasında Yunanistan takımında yer alan SurvivorNadya Zagli,

Survivor Aslanlar – Kanaryalar (3. Sezon): Aslanlar takımında yer alan Özlem Çalın,

Survivor Aslanlar – Kanaryalar (3. Sezon): Kanaryalar takımı adına yarışan ve sezonun şampiyonu olan Taner Özdeş,

Survivor Kızlar – Erkekler (4. Sezon): Survivor tarihinde bir ilke imza atan Survivor’ın tek kadın şampiyonu Merve Oflaz,

Survivor Kızlar – Erkekler (4. Sezon): Milli sporcu kimliğiyle rakiplerini zorlayan Survivor Hakan Hatipoğlu,

Survivor Kızlar – Erkekler (4. Sezon): Sempatik tavırları ve hırsı ile izleyenlerin sevgisini kazanan Survivor Seda Aktuğlu,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (5. Sezon): Futbolculuğu döneminde olduğu gibi yarışmada da taraflı tarafsız herkese kendini sevdiren Survivor Pascal Nouma,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Gönüllüler takımının en başarılı isimlerinden ve sezon finalisti olarak adını yazdıran Survivor Hasan Yalnızoğlu,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Ünlüler takımı adına mücadele eden Survivor Anıl Tetik,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Ünlüler takımından Survivor Almeda Abazi,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (6. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Begüm Yücetan,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Gönüllüler takımı adına yarışan ve sezonun şampiyonu olan Survivor Hilmi Cem İntepe,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Ünlüler takımından Survivor finalisti Survivor Doğukan Manço,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Bozok Gören,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (7. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Duygu Çetinkaya,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Survivor’ın son şampiyonu Survivor Turabi Çamkıran,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Ünlüler takımından Survivor Serenay Aktaş,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Survivor’ın en hırslı isimlerinden biri olan Survivor Merve Aydın,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Gönüllüler takımının iddialı yarışmacılarından Berna Canbeldek,

Survivor Ünlüler – Gönüllüler (8. Sezon): Gönüllüler takımından Survivor Sahra Işık.

0 yorum:

Yorum Gönder