Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Maral: En Güzel Hikayem dizisi ne zaman saat kaçta canlı izle tv8

Maral: En Güzel Hikayem 1. Bölüm ne zaman?

Baş rollerinde Aras Bulut İynemli ve Hazal Kaya'nın yer aldığı Maral: En Güzel Hikayem dizisi için yayın günü belirlendi. Acun Medya'nın yapımcılığı üstlendiği dizi heyecanla bekleniyor. Maral: En Güzel Hikayem 1. bölümü ne zaman yayınlanacak?


“Bazen başınıza bir mucize gelir. Ama belki de ihtiyacınız olan şey, bir mucize değildir.”
 
Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, senaristliğini de Pınar Bulut Deren'in üstlendiği 'Maral: En Güzel Hikayem' dizisinin yayın tarihi belli oldu. Kadrosunda; Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Düvenci, Reha Özcan gibi isimlerin yer aldığı dizi için yayın günü netleşti.
 
1. Bölüm
 
İstanbul’un seçkin mağazalarından biri olan Luna’da garson olarak çalışan Maral’ın hayatta hayalini kurduğu iki şey vardır: İlki günün birinde Luna’nın yöneticisi olmak, diğeriyse gönlünü kaptırdığı çikolata ustası Sarp. İlk hayali çok uzaktır, ikincisi çok yakın. Fakat bir gün bir sürpriz olur. Mağazada patlak veren bir skandal, Maral'ın kaderini genç yönetici Arya Feyman ile birleştirir. Arya, Maral’a hayatının teklifini yapar.
 
        Hayalleri ve aşkı arasında kalan Maral,  aynı anda bir sürü insanın hayatını değiştirecek bir karar verir. Fakat son anda alacağı bir darbe, bütün mağazayı ve Maral'ı yıkımın eşiğine getirecektir…
 
Yayın Tarihi : 5 MART PERŞEMBE
Yayın Saati : 20.00
 
Yönetmen : Deniz Koloş
Senarist : Pınar Bulut Deren
Oyuncular : Hazal Kaya (Maral), Aras Bulut İynemli (Sarp), Ceyda Duvenci (Deniz), Reha Özcan (Halis), Rıza Akın (Muhsin), Gümeç Alpay (Aslı), Cankat Aydos (Tahsin), Bige Önal (Alara), Elvan Boran (Nilüfer), A.Olgun Sunear (Benan), Fırat Altınmeşe (Oytun)

Maral: En Güzel Hikayem 1. bölüm izle,Maral: En Güzel Hikayem ne zaman,Maral: En Güzel Hikayem hangi günler,Maral: En Güzel Hikayem tv8 canlı izle,Maral: En Güzel Hikayem oyuncuları,Maral: En Güzel Hikayem konusu,Maral: En Güzel Hikayem dizisi ne zaman,Maral: En Güzel Hikayem filmi nedir,Maral: En Güzel Hikayem ilk bölüm tek part hd izle,Maral: En Güzel Hikayem dizisini 5 mart 2015 perşembe günü tv8 ekranlarından saat 20.00 da canlı olarak seyredebilirsiniz. internetten canlı tv8 izlemek için tv8 canlı yayın izle den izleyebilirsiniz.acunn.com

kaynak:milliyet


0 yorum:

Yorum Gönder