Copyright © TrPress
Design by Dzignine

19 Mart Beşiktaş 1 - 3 Club Brugge Maçı Kaç Kaç Bitti detaylar



UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Belçika'nın Club Brugge takımını konuk ediyor. Karşılaşmanın hakemi Rus Sergey Karasev. İki takım arasındaki ilk maçı Brugge 2-1 kazanmıştı. 82. dakikada sayaha giren siyah beyazlı taraftar yüzünden hakem maçı durdurdu. Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle taraftar sahadan çıkarıldıktan sonra maç yeniden başladı.



İŞTE İLK 11'LER
BEŞİKTAŞ: Tolga - Opare, Franco, Necip, Motta-Gökhan Töre, Veli, Tolgay, Olcay-Mustafa Pektemek, Demba Ba

CLUB BRUGGE: Ryan - Meunier, Mechele, Duarte, De Bock - Simons, Vormer, De Fauw - Rafaelov, De Sutter, Izquierdo.
İSTANBUL BŞB MAÇA GİDEN TARAFTARLAR İÇİN OTOBÜS SEFERLERİNDE DÜZENLEME YAPTI

MAÇTAN NOTLAR

SPOR BAKANI AKİF ÇAĞATAY KILIÇ DA MAÇTA
Beşiktaş-Club Brugge maçını Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ile çok sayıda milletvekili izledi. Atatürk Olimpiyat Stadı'na gelişinde Beşiktaş Başkanı Fikret Orman tarafından karşılanan Bakan Kılıç, siyah beyazlı takıma uğurlu geleceğine inandığını söyledi.



112. YILI OLİMPİYAT'TA KUTLADILAR




Brugge'e Erciyes taktiği
BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic, Club Brugge ile oynanan Avrupa Ligi karşılaşmasına Kayseri Erciyes maçındaki gibi 2'li forvetle başladı. Cenk'e kesik kale Tolga'nın ileri uçta Demba Ba ile Mustafa Pektemek'e şans veren Hırvat teknik adam, kalede ise Cenk'in yerine sakatlıktan çıkan Tolga'ya şansı verdi. Necip'i Franco ile birlikte stoperde oynatan Bilic, Opare'yi gerçek mevkiisi sağbekte oynatırken solda ise Motta'yı tercih etti. Atiba'nın yokluğunda orta sahada Veli ile Tolgay'a şans veren Slaven Bilic kanatları ise her zaman olduğu gibi Olcay ile Gökhan'a teslim etti.

Atiba yedek soyundu
Sakatlıktan çıkan Atiba kritik Brugge karılaşmasına yedek soyunurken, Sosa ise sakatlığı sebebiyle kendisine 18 kişilik kadroda yer bulamadı.

Mustafa Kemal'in Askerleriyiz
BEŞİKTAŞ-Brugge maçının başlamasına dakikalar kala Atatürk Stadı'nın tribünleri, 'Mustafa Kemal'in Askeriyiz' tezüharıtını yaptı. Siyah beyazlı tüm taraftarların yaptığı tezahürat alkışla sona erdi.
Beşiktaşlı tribünler Demba Ba için tekbir getirmeyi de ihmal etmedi.


Karşılaşmayı Vodafone Arena'nın inşaatında çalışan işçiler de izledi.

Rekor trafiğe takıldı
Beşiktaşlı taraftarlar büyük önem verdiği Brugge maçında UEFA Avrupa Ligi rekoru kırmayı da amaçlıyor. Kulübün daha önce açıkladığı 69 bin 76 bilet bugüne kadar Avrupa Ligi'nin rekoru olurken, maç başlarken trafiğe takılan taraftarlar santraya yetişemedi. Bilindiği gibi daha önceki rekor 23 Şubat 2012'de oynanan Manchester United - Ajax maçında 67 bin 328 kişi olarak açıklanmıştı.
Bu arada maç öncesi yapılan anonsta taraftarların merdiven boşluklarına oturmaması istendi. Özellikle Doğu Tribünü'nde Çarşı Grubu'nun bulunduğu bölümde taraftarların merdiven boşluklarını doldurması nedeniyle tribünün kenarlarında boşluklar gözüktü.


200 Brugge taraftarı
Bu arada 200 kadar Club Brugge taraftarları da kendilerine ayrılan kale arkası tribünden takımlarını destekledi.
Pektemek ıslıklandı
BRUGGE maçında kaçırdığı gol pozisyonları ve oynadığı kötü futbolla taraftara saç baş yolduran Mustafa Pektemek 74. dakikada yerini Cenk Tosun'a bırakırken Atatürk Olimpiyat Stadı tribünleri tarafından ıslıklandı. Özellikle Beşiktaş'ın kulübesinin arkasında bulunan numaralı tribündeki siyah beyazlı taraftarlar Mustafa Pektemek'e büyük tepki gösterdi. 

0 yorum:

Yorum Gönder