Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Müge Anlı 26 Şubat 2015 Tek Part Hd İzle Neler Yaşandı

MÜGE ANLI SON BÖLÜM MÜGE ANLI TATLI SERT BUGÜN

Sabah programları arasında reytinglere girmeyi başaran nadir programlardan biri olan Müge Anlı yıllardır ATV’de aynı başarı çizgisini devam ettiriyor.
Yayın saatinde ve yayın saatini kaçıranlar için sonrasında tekrarını izle’meniz mümkün. Yazının ilerleyen bölümlerinde nasıl izle’yebileceğinizi bulabilirsiniz.
Müge Anlı, programında görgü tanıkları ve uzman konuklar eşliğinde; kayıpları bulmaya, faili meçhul dosyaları aydınlatmaya ve hasret çekenleri birbiriyle buluşturmaya devam ediyor…
Müge ANLI bu sezonda sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarına da devam ediyor…
Hafta içi her gün ekrana gelen ve her bölümde kadın konuları, evlilik ve güncel konular hakkında konuşulan Müge Anlı İle Tatlı Sert`te bugün neler tartışılacak? Birbirinden farklı konukları ile ATV ekranlarında saat 10:00`da canlı olarak yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert, canlı yayın bitimi ardından konumuzdan tv arşivi vasıtasıyla ücretsiz izle’yebilirsiniz.
YAYIN SAATİNDE İZLE’MEK İÇİN TIKLAYINIZ
26 Şubat 2015 Müge Anlı ile Tatlı Sert

Müge Anlı Biyografi
Doğum Tarihi : 19/12/1973
Doğum Yeri : İSTANBUL
Meslek : Sunuculuk
Burç : Yay
Favori Sporu : Yürüyüş
Müge Anlı Türk Televizyonlarında sunduğu programlar ile bir Fenomen haline gelmiştir. Daha önceleri magazin haberleriyle uğraşan Müge Anlı şimdilerde araştırmacı yönünü ortaya koyarak rakiplerinden çok farklı programlar ortaya koymaktadır. Başarısının sırrı haksızlıklarla mücadele etmesi ve tam bir Türk kadını profili çizmesindedir. Ayrıca televizyonculuktan arta kalan zamanlarında Türk Sanat Müziği ile uğraşmakta şarkılar seslendirmektedir.
Yaptığı Programlar;
Dobra Dobra – Kanal D
Mektubunuz Var – ATV
Müge Anlı İle Tatlı Sert – ATV

0 yorum:

Yorum Gönder