Copyright © TrPress
Design by Dzignine

27 Şubat 2015 Bim Aktüel Ürümler Katoloğu



Bim aktüel ürünler kataloğu yeni ürün ve kataloglarıyla sizlerle. Bim 27 Şubat 2015 aktüel ürünler kataloğu tüm kötü hava koşullarına rağmen sizlerle olmaya devam ediyor. Bu konuda yeni katalogları görebilirsiniz.


Bim 27 şubat 2015 aktüel ürünler kataloğu tüm ülkemizde yaşanan kötü hava koşulları sebebiyle biraz gecikmeli olarak sizlerle. Sitemiz olarak yoğun çaba göstermemize rağmen görselleri nihayet şimdi bulabildik. Bu konuda sizlere bim indirim ve kampanyalarının yeni sayısını yansıtan aktüel ürün kataloglarını aktaracağız. Önce ürünlerden her zamanki gibi kısaca bahsedip daha sonra katalogları aktaralım.


Kısaca bim 27 şubat 2015 aktüel ürünler kataloğundan bahsetmek gerekirse; toplam 4 sayfalık bir katalog sizlerle. Bu kataloglarda HP K7H85EA HP 250 Model Notebook, notebook soğutucu, ses sistemi, USB çoğaltıcı, mouse gibi ürünler sizlerle. Ayrıca 2,00 TL’den pek çok mutfak plastik araç gereçleri, karışık konsepte yer alan pek çok ürün, çay makinesi, düdüklü tencere, elektrik süpürgesi, duvar saati, oyuncaklar, termos ve nevresim takımları sizlerle. Bim yine 1 sayfaya çok ürün sığdırarak takipçilerini indirime ve fırsata doyuracağa benziyor. Şimdi kataloglar. İşte bim aktüel, işte bim 27 şubat.

BİM 27 Şubat 2015 | Bim Aktüel



Bim aktüel ürün kataloğu en yeni indirimleri ile karşınızda. Farklı ürün çeşitlerinde en uygun fiyatları sizlere sunan Bim marketleri bu haftada yoluna emin adımlarla devam ediyor. Kaliteli ürünlerde en iyi fiyatları sizlerle buluşturan Bim marketleri bu haftaki kataloğu ile cebinizin dostu olacak. Katalog hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar bu konumuzda sizlerle.
Bim 27 Şubat 2015 aktüel ürün kataloğu yeni hafta indirimleri sizleri mutlu edecek ürünlerle ve fiyatlarla karşınızda. Bim aktüel ürün kataloğu 4 sayfalık indirim fırsatları ile sizleri memnun etmeyi amaçlıyor. HP 250 Model K7H85EA notebookun da yer aldığı bu katalogda elektronik, tekstil, mutfak ürünleri ve daha fazlası bu katalogda sizlere sunuluyor. Katalog hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar bu konumuzda sizlerle. İşte Bim aktüel ürünler, işte Bim 27 Şubat 2015 kataloğu…
  • HP 250 Model K7H85EA notebook
  • Logitech 1+1 ses sistemi
  • Del Matte USB çoğaltıcı
  • Logitech M165 kablosuz Mouse
  • Homemex elektrikli süpürge
  • Chefmax çay makinesi
  • Netlon düdüklü tencere
  • Çift desenli tek kişilik nevresim takımı
  • Oyuncak çeşitleri

Bim 27 Şubat 2015 Aktüel Ürünler Katalogu | Bim Aktüel Ürünler

Aktüel Ürünler

Tüm tüketiciler her zaman en ucuzu takip ederler. Akılcı müşteriler ise takip etmekle kalmaz, onları bulup satın alırlar. İşte BİM siz akılcı müşterilerimiz için her hafta 10-15 arası ürünü aktüel ürün olarak çok uygun fiyatlara satışa sunuyor. Spot ürünler de dediğimiz bu grup stoklarda sürekli olarak bulundurulmayan, haftalık periyotlarla siz müşterilerimize sunulan ürünlerdir. Bu ürünler limitli sayıda olup, çok kısa zamanda yüksek kalitesi ve düşük fiyatıyla tükenen ürünlerdir. Aklınıza gelebilecek, ihtiyacınız olabilecek her ürün senenin belli dönemlerinde siz müşterilerimize BİM tarafından bir fırsat olarak sunulmaktadır.

BİM bu ürünleri satışa sunarken sürekli satışta olan gıda ürünlerinin yanında aktüel ürünleriyle de günlük yaşantınızın her anına değer katmayı amaçlamaktadır. Her hafta değişen ürün çeşitliliğimizle bir sonraki hafta sizleri bir küçük ev aleti ya da yatak örtüsüyle şaşırtabiliriz. Aktüel ürünler grubunda da BİM için üretilen özel markalı ürünlerin kalite güvencesini yaşayabilirsiniz.


Bim Hakkında

Faaliyetlerine 1995 yılında 21 mağazayla başlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. ana ilkesi, temel gıda ve tüketim malzemelerinin mümkün olan en uygun fiyat ve en yüksek kaliteyle tüketiciye ulaştırılmasıdır.
Yüksek indirim (hard-discount) modelinin Türkiye’deki ilk temsilcisi olan BİM, portföyünü yaklaşık 600 ürünle sınırlı tutmakta ve çok sayıda özel markalı ürüne sahip olmayı hedeflemektedir.
BİM, mağaza sayısı ve cirosunu istikrarlı bir biçimde artırma politikasını 2013 yılında da sürdürmüştür; Yıl içinde dört yeni bölge merkezinin yanısıra 345 yeni mağaza açarak mağaza sayısında %9,5 oranında büyüme kaydeden BİM, 2013 yıl sonu itibariyle Türkiye’de 4.000 mağaza sayısına ulaşmıştır. BİM, gelişimini, kalite anlayışından ve müşteri memnuniyeti önceliğinden vazgeçmeksizin, etkin maliyet yönetimi politikasıyla sürdürmektedir.
Uluslararası bir şirket olma vizyonuyla hareket eden BİM yeni ülkelere açılmakla ilgili çalışmalarına devam etmektedir. BİM 2013 yılında 54 yeni mağaza açarak 164 mağazaya ulaştığı Fas operasyonlarını tüm hızıyla sürdürmektedir. 2013 yılında ikinci yurt dışı operasyonu olan Mısır’da ilk mağazasını açan BİM kısa süre içinde 35 mağazaya ulaşmıştır.
BİM, başta müşterileri ve tedarikçileri olmak üzere tüm paydaşlarıyla kurduğu güvene dayalı ilişkiler ve çalışanlarının kusursuz hizmet anlayışıyla faaliyetlerine devam etmektedir.


bim ,aktüel,bim indirimli ürünler,bu hafta bim deki indirimler,cuma günü bim aktüel

0 yorum:

Yorum Gönder