Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Galatasaray 2 - 1 Akhisar Spor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Canlı Yayın Hangi Kanalda 7 Aralık 2014

GALATASARAY A.Ş. - AKHİSAR BELEDİYE GENÇLİK VE SPOR MAÇI


6 aralik Gs Akhisar maci, 6 aralik Galatasaray Akshisar maci saat kacta, 6 aralik Galatasaray Akhisar macicanli yayin hangi kanalda, 6 aralık galatasaray akhisar  maçı kaç kaç bitti, galatasaray akhisar  maçı 6.12.2014, galatasaray akhisar maçı ligtv kaç kaç,



GALATASARAY             -                 AKHİSAR SPOR


Goller:Galatasasaray 15 dk burak , 75 dk Burak Yılmaz golleri Akhisar goller 86 Theofanis Gekas
-
Galatasaray, Akhisar'ı 2-1 mağlup etti.

Maç: Galatasaray - Akhisar
Tarih: 06.12.2014 - Saat: 21:45
Stad:  ALİ SAMİ YEN SPOR KOMPLEKSİ TÜRK TELEKOM ARENA - İ
Hakem: BÜLENT YILDIRIM(Hakem)
Canlı Yayın: Digiturk LigTV

Galatasaray - Akhisar Belediye Maçı Biletleri Satışta


Spor Toto Süper Lig 12. Hafta maçında Galatasaray, 6 Aralık 2014 Cumartesi günü Akhisar Belediye ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki karşılaşma saat 21.45’te başlayacak.

Bu maçın biletleri 26 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 14.00’da Türk Telekom Arena Aslanlı yol gişeleri, aktif satış noktaları ve passo.com.tr üzerinden satışa sunuldu.







Bir taraftar Farklı TC Kimlik numaraları girerek 5 (beş) bilet alma hakkına sahip olacaktır.
-  Türk Telekom Arena Aslanlı yol gişeleri hafta içi ve C.tesi  09:00 - 20:00 Pazar 11:00-18:00 arası hizmet vermektedir.
-  Size en yakın aktif satış noktalarını www.nkolay.com.tr adresinden öğrenebilirsiniz.
-  Passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

06 Aralık 2014 Galtasaray - Akhisar Maçı Kadroları

Galatasaray İlk 11:Fernando Muslera, Aurelien Chedjou, Semih Kaya, Alex, Bruma, Buruma, Wesley Sneijder, Selçuk İnan, Emre, Burak Yılmaz

Akhisar İlk 11 : Oğuz Dağlaroğlu, Kerim Zengin, Çağlar Birinci, Uğur Demirok, Douglao, Ahmet Cebe, Güray Vural, Arnaud Djoum, Bilal Kısa, Merter Yüce, Theofanis Gekas

MİSAFİR TAKIM BİLETİ 55 TL
Öte yandan Passolig'de açıklanan bilet fiyatlarında misafir takımın 55 TL olduğu bildirildi. Edinilen bilgiye göre ise Akhisar'dan yaklaşık 100 taraftarın ve İstanbul'dan da Akhisarlı taraftarların maça gelmesi tahmin ediliyor.

Galatasaray ­ Akhisar Belediyespor Maçı Özeti ve Golleri nasıl izlenir?
Spor Toto Süper Lig maçlarının Özet görüntüleri canlı yayınlardan kısa bir süre sonra Ligtv'nin İnternet sitesinden izlenebiliyor. Galatasaray Akhisar Belediyespor maçının özetini ve gollerini Maçın
ardından Ligtv'nin internet sitesinden izleyebilirsiniz.


Galatasaray – Akhisar Belediyespor

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Akhisar Belediye ile karşılaşacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’daki karşılaşma, 6 Aralık 2014 Cumartesi günü, saat 21.45’te başlayacak.

Ligde 5. Randevu
Tarihinde ilk kez 2012-13 sezonunda Süper Lig'de mücadele etme hakkını kazanan Akhisar Belediyespor ile Galatasaray daha önce dört kez karşı karşıya geldi. 2012-2013 sezonunda oynanan karşılaşmaları Galatasaray, İstanbul’da 3-0, deplasmanda 2-1 kazanırken; geçtiğimiz sezon Manisa’da oynanan karşılaşmadan ev sahibi ekip 2-1 galip ayrılırken, İstanbul’daki karşılaşma ise Galatasaray’ın 6-1’lik üstünlüğü ile sona ermişti.

Hamza Hamzaoğlu: İlk Lig Maçında Eski Takımına Karşı
1991 ile 1995 yılları arasında Galatasaray formasını başarı ile taşıyan Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray’la ilk lig maçında Akihsar Belediyespor ile karşılaşacak. 2011 ile 2014 yılları arasında Akhisar Belediyespor’u çalıştıran Hamza Hamzaoğlu, Manisa ekibi ile çıktığı 68 Süper Lig maçında 23 galibiyet, 17 beraberlik ve 28 mağlubiyet aldı.

Türk Telekom Arena’da Galatasaray
Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçı ile beraber iç sahadaki altıncı maçına çıkacak. Daha önce oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Galatasaray, son olarak Türk Telekom Arena’da  Trabzonspor ile karşılaşmış ve karşılaşmanda 3-0 mağlup ayrılmıştı.

Tek Farklı Galibiyetler
Ligin ilk haftasında Bursaspor’u deplasmanda 2-0’la geçen Galatasaray, daha sonra ligde kazandığı tüm maçlarda tek farklı galibiyetler elde etti. Bu maçların beş tanesinden 2-1’lik skorlarla ayrılan Galatasaray, geçtiğimiz hafta Gaziantepspor deplasmanından ise 1-0’lık galibiyetle dönmüştü.

Akhisar Belediyespor Sekizinci Sırada
11 maç sonunda topladığı 16 puanla 8. sırada bulunan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki Akhisar Belediyespor, oynadığı 11 maçta 4 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Manisa ekibi deplasmanda oynadığı, 5 maçta ise 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde etti.

Melo Cezalı
Hafta için oynanan Eskişehirspor maçında kırmızı kart gören Felipe Melo, Akhisar Belediye karşısında forma giyemeyecek. Konuk ekip ise sarı kart cezalısı olan Bilal Kısa’dan yoksun mücadele edecek.

Maçın Hakemi
Ankara bölgesi hakemlerinden Bülent Yıldırım, Galatasaray – Akihsar Belediyespor maçında düdük çalacak. Bu sezon ligde beş maçta görev yapan Yıldırım, Galatasaray’ın son olarak geçtiğimiz sezon Arena’da Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup ettiği maçı yönetmişti.  Yıldırım’ın yardımcılıklarını Mehmet Cem Hanoğlu ve Asım Yusuf Öz yaparken, Mesut Carık maçın dördüncü hakemi olacak. Karşılaşmada Kutluhan Bilgiç ve Bayram Başkan da ilave yardımcı hakem olarak görev alacak.

Spor Toto Süper Lig'de 12. Hafta
6 Aralık Cumartesi:
13.30 Torku Konyaspor-Mersin İdmanyurdu (Konya Büyükşehir Torku Arena)
16.00 Gençlerbirliği-Gaziantepspor (Ankara 19 Mayıs)
18.45 Balıkesirspor-Fenerbahçe (Balıkesir Atatürk)
21.45 Galatasaray-Akhisar Belediyespor (Türk Telekom Arena)

7 Aralık Pazar:
13.30 Çaykur Rizespor-Kardemir Karabükspor (Yeni Rize Şehir)
13.30 Bursaspor-Kasımpaşa (Bursa Atatürk)
16.00 Eskişehirspor-İstanbul Başakşehir (Eskişehir Atatürk)
19.00 Beşiktaş-Trabzonspor (Konya Büyükşehir Torku Arena)

8 Aralık Pazartesi:
19.00 Sivasspor-Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor (Sivas 4 Eylül)


6 aralık galatasaray akhisar maçı, galatasaray akhisar maçı canlı yayın hangi kanalda, galatasaray - akhisar spor kaç kaç bitti, galatasaray akhisar maçı golleri, galatasaray akhisarr maçı 6.12.2014



0 yorum:

Yorum Gönder