Copyright © TrPress
Design by Dzignine

13 Aralık 2014 Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray Maçı İzle Golleri Maç Özeti

                               Torku Konyaspor
                                                                                   Aykut Kocaman
Galatasaray
Hamza Hamzaoğlu


 13 Aralık 2014 Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray Maçı izle, 13 Aralık 2014 Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray Maçı golleri kim attı, 13 Aralık 2014 Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray Maçı golleri izle, 13 Aralık 2014 Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray Maçı geniş maç özeti, 13 Aralık 2014 Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray Maçı ilk 11 ler golleri kimn atttı, galatasaray torku konya spor maçı  galatsaray 5 torku konya spor 0 maç sonucu  galatasarayın gollerini izle

 13 Aralık 2014 Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray Maçının özetini lig tv internet sitesinden süper lig maç özetleri bölümünden  13 Aralık 2014 Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray Maçını izleyebilirsiniz. 13 Aralık 2014 Torku Konyaspor 0 - 5 Galatasaray Maçı gollerini izlemek için lig tv süper lig maç özetlerinden izleyebilrisiniz,

Goller:
Galatsarayın golleri:

  • 16' GOL! Umut Bulut 
  •  23' GOL! Emre Çolak  
  • 37' GOL! Burak Yılmaz
  • 57' GOL! Burak Yılmaz
  • 62' GOL! Hamit Altıntop


Torku Konya Spor Golleri :

ilk 11 ler

Galatasaray :Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Telles, Selçuk , Emre Çolak, Melo, Sneijder, Umut Bulut ve Burak ilk 11'iyle başlayacak.

Konya Spor: Belec, Selim, Tolga, Kokalovic, Mehmet, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Hleb, Uğur, Rangelov ve Hasan ilk 11'iyle başlayacak.


NOT Galatasaray, deplasmanda Torku Konyaspor'u 5-0 yendi ve maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
NOT Son düdük çaldı ve karşılaşma sona erdi.
90' Galatasaray, sağ kanattan köşe vuruşu kullandı.Selçuk'un ortasında Hamit'in kafa vuruşunda top kaleye paralel gitti.
90' Mücadelenin hakemi Süleyman Abay, maçın sonuna 2 dakika ilave etti.
89' Ev sahibi ekip rakip ceza alanına oldukça yakın bir noktadan sağ kanattan serbest vuruş kullandı. Mehmet'in ceza alanına ortasında savunma topu karşıladı.
88' Sol kanattan gelişen Konyaspor atağında Torje'nin ceza alanına ortasında Chedjou topu uzaklaştırdı.
87' Konyaspor tüm hatlarıyla rakip yarı alanda gol arıyor. Galatasaraylı oyuncular savunmada oldukça dikkatli.
86' Geride kalan bölümde Galatasaray 377, Konyaspor 266 kez başarılı pas yaptı.
85' Fernando Muslera, mücadele boyunca yaptığı önemli kurtarışlarla takım arkadaşlarına güven verdi.
84' Konyaspor, sol kanattan üst üste 3 kez köşe vuruşu kullandı. Son köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Kokalovic'in kafa vuruşunda top Muslera'da kaldı.
83' Konya Torku Arena'da Galatasaray'ın 5-0'lık üstünlüğü devam ediyor. Galatasaraylı oyuncular daha fazla kontrollü oynamaya başladı.
82' Konyaspor son bölümde en azından bir gol bulabilme adına ataklarını sürdürüyor. Gelişen atakta Campos'un ceza alanı dışından kaleye şutunda top üstten dışarıya gitti.
80' Sağ kanattan gelişen Konyaspor atağında Ömer Ali'nin ceza alanına ortasında savunmadan seken top kaleci Muslera'da kaldı.
79' Ev sahibi ekip etkili geldi. Torje'nin ceza alanına ortasında Hasan'ın sağ çaprazdan gelişine şutunu Muslera harika çıkardı.
78' Kullanılan serbest vuruşta Hleb'in yerden ortasında Hasan Kabze'nin yükselttiği topu Muslera kontrol etti.
77' Konyaspor sağ kanattan atak geliştirdi. Ömer Ali, rakibi Yasin'in omuz darbesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
76' Sol kanattan gelişen sarı kırmızılı takımın atağında Telles'in ceza alanına koşu yapan Burak'a pasında Burak'ın kale sahasına çevirdiği topu kaleci Belec kontrol etti.
75' Bir başka Konyaspor atağında Gabriel Torje'nin ceza alanı dışından kaleye sert şutunda Muslera topu kontrol etti.
74' Bu kez gelişen Konyaspor atağında ceza alanı dışı sağ çaprazında topla buluşan Uğur'un ceza alanına ortasında Torje topa gelişine vurmak istedi ama zayıf vuruşu Muslera'da kaldı.
73' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Yasin, hızla ceza alanına girdi ama rakibi Mehmet'ten sıyrılamadı.
73' Galatasaray'da Semih Kaya'nın yerine Hakan Balta oyunda.
72' Galatasaray'da birazdan Hakan Balta oyuna girecek. Semih Kaya oyuna devam edemiyor.
71' Bu arada Galatasaray'da Semih Kaya bir sakatlık geçirdi ve şu an tedavisi yapılıyor.
70' Gelişen Konyaspor atağında rakip ceza alanının hemen dışında topa buluşan Torje, pas vermek isterken araya Chedjou girdi ve sonra Hasan'a çarpan top üstten dışarıya gitti.
69' Galatasaray'da Umut Bulut'un yerine Yasin Öztekin oyunda.
69' Bu kez gelişen Konyaspor atağında rakip ceza alanı dışında topla buluşan Sneijder'in kaleye sert şutunda top Muslera'da kaldı.
68' Bir başka Galatasaray atağında ceza alanına koşu yapan Umut'a atılan pasta Umut topu kontrol etti ama pasında araya savunma girdi.
67' Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Chedjou topa yükseldi ama kaleci Belec müdahaleyi yapan isim oldu.
66' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri'nin ceza alanına ortasında Campos topu kornere gönderdi.
65' Topla oynama oranlarında Galatasaray'ın %59'a %41 üstünlüğü bulunuyor.
64' Bir başka Galatasaray atağında Sneijder'in ceza alanı dışı sol çaprazından kaleye vuruşunda top kaleci Belec'te kaldı.
63' Sarı kırmızılılar sezonun en iyi ve en rahat oyunlarından birini ortaya koyuyor. Konyaspor, sahasında oynadığı son 3 maçı gol yemeden kazanmıştı.
62' Galatasaray'ın gol yağmuru devam ediyor. Sneijder, sol iç koridordan ceza alanına kadar topu taşıyıp ceza alanı içindeki Burak'a pasını verdi. Rakip savunma bu topa müdahale etmeye çalıştı ama seken topa Sneijder vurdu ve top sol direkten döndü. Direkten dönen topa bu kez Hamit vurdu ve topu ağlarla buluşturdu.
62' GOL! Hamit Altıntop
60' Torku Konyaspor'da ise Tolga Ünlü'nün yerine Gabriel Torje oyunda.
59' Galatasaray'da bugün iyi bir oyun ortaya koyan Emre Çolak, yerini Hamit Altıntop'a bıraktı.
58' Burak Yılmaz, kendisinin ikinci Galatasaray'ın 4. golünü attı. Galatasaray, Konya deplasmanında 4-0 önde.
57' Sarı kırmızılılar çok etkili paslarla rakip ceza alanına kadar gitti. Emre Çolak, sağ çaprazdaki Selçuk'a pasını verdi. Selçuk da sağ kanattan bindiren Sabri'ye oynadı. Sabri hiç bekletmeden son çizgi yakınlarından kale sahasına ortasını yaptı ev Burak net bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi.
57' GOL! Burak Yılmaz
56' Orta yuvarlak içinde Melo'nun pasında topla buluşan Emre, rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
55' Konyaspor gole çok ama çok yaklaştı. Sol kanattan hızla ceza alanına giren Campos, pasını Hasan Kabze'ye verdi. Hasan, rakibinden sıyrılıp karşı karşıya pozisyonda vuruşunu yaptı ama Muslera topu kurtarmayı başardı.
54' Wesley Sneijder, oyun alanında döndü. Aurelien Chedjou'nun tedavisi oyun alanı kenarında devam ediyor. Galatasaray şu an oyun alanında 10 kişi.
53' Sarı kırmızılı ekipte Hollandalı yıldız Wesley Sneijder de bir sakatlık geçirdi ve şu an oyun alanının kenarına kadar geldi. İki oyuncu da oyuna devam edecek gibi.
52' Galatasaray yarı alanında gerçekleşen ikili mücadelede Chedjou - Hasan Kabze mücadelesinde Chedjou bir sakatlık geçirdi.
51' Bu kez gelişen Konyaspor atağında rakip ceza alanı dışı sol çaprazında topla buluşan Campos'un ceza alanına koşu yapan Mehmet'e pasında top çok hızlıydı ve dışarıya çıktı.
50' Orta yuvarlak içinde gerçekleşen kafa topu mücadelesinde Burak, Kokalovic'e faul yaptı.
49' Yine sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Sneijder'in pasında topla buluşan Telles'in Umut'a pasında Umut topu kontrol edip yeniden Telles'e oynadı ama Telles baskı karşısında topu kaybetti.
48' Bir başka Galatasaray atağında Sabri'nin sağ kanattan sol kanada uzun pasında Burak topu kontrol edip çalımlarla ceza alanına girdi ama Sneijder'e pasında araya savunma girdi.
47' İlk atak Galatasaray'dan geldi. Rakip yar alanın ortalarında topla buluşan Sneijder'in Burak'a pasına Burak da Umut'u savunma arkasına kaçırmak istedi ama top biraz hızlıydı ve Belec'te kaldı.
46' Torku Konyaspor'da Dimitar Rangelov'un yerine Djalma Campos, ikinci yarıda oyunda.
46' İkinci yarı Galatasaraylı oyuncuların vuruşuyla başladı.
İY Galatasaray, Umut Bulut, Emre Çolak ve Burak Yılmaz'ın golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı.
İY Mücadelenin hakemi Süleyman Abay, ilk yarının sonuna uzatma eklemedi ve ilk yarı sona erdi.
45' Sol kanattan gelişen Konyaspor atağında Mehmet'in ceza alanına ortasında kaleci Muslera topu iki hamlede kontrol etmek isterken rakibinin müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
45' Sarı kırmızılılar aynı kanattan paslaşarak köşe vuruşunu kullandı ama ardından Konyaspolu oyuncular topu kazanıp 2'ye 2 bir pozisyon yakaladı ama Ömer Ali, Hleb'e pasını atmakta geç kalınca Hleb için ofsayt bayrağı kalktı.
44' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Sabri, son çizgiye kadar indi ve ceza alanına orta yapmak istedi ama savunma araya girip topu kornere gönderdi.
43' Bu kez gelişen Galatasaray atağında ceza alanı dışında topla buluşan Emre'nin ceza alanına ara pasında araya Kokalovic girdi.
42' Gelişen Konyaspor atağında sol kanatta topla buluşan Hasan'ın Uğur'a pasında Uğur, ceza alanı dışından uzak bir mesafeden kaleye sert bir şut çekti ama top üstten dışarıya gitti.
41' Orta alanda topla buluşan Selçuk, Uğur'un sert müdahalesiyle yerde kaldı ve Uğur İnceman sarı kart gördü.
40' Bir başka Konyaspor atağında rakip ceza alanının hemen dışında tam sol çaprazda Hasan Kabze topla buluştu ve kaleye sert bir şut çekti ama top üstten dışarıya gitti.
39' Gelişen Konyspor atağında rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Uğur, rakibini geçtikten sonra ceza alanındaki Hasan'a ara pası attı ama araya savunma girdi.
38' Konya Torku Arena Stadı'nda gol yağmuuı devam ediyor. Galatasaray, Umut Bulut, Emre Çolak ve Burak Yılmaz'ın golleriyle 3-0 önde.
37' Orta yuvarlak içinde topla buluşan Hasan Kabze, savunmanın en gerisinde bulunan Selim'e geri pas attı. Selim topu ayağının altından kaçırınca Burak topu alıp ceza alanına girdi ve karşı karşıya pozisyonda şık bir vuruşla kaleci Belec'i mağlup etmeyi başardı.
37' GOL! Burak Yılmaz
35' Konyasporlu oyuncular son bölümde rakip yarı alanda daha fazla görünmeye başladı.
34' Yine sol kanattan gelişen Galatasaray atağında ceza alanı dışında topla buluşan Emre'nin ceza alanı içindeki Burak'a ara pasında kalesini zamanında terke den Belec topun sahibi oldu.
33' Sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Telles, rakip ceza alanına yakın bir noktaya kadar iyi bir koşu yaptı ama Emre ile ver-kaç denemesi yaptıktan sonra araya giren Kokalovic topu uzaklaştırdı.
32' Bir başka Konyaspor atağında Hleb'in pasında ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Hasan Kabze, uygun açıyı bulup kaleye şutunu çekti ama savunmadan seken top Muslera'da kaldı.
31' Bu kez gelişen Konyaspor atağında Hleb, Telles'in baskısına rağmen yerden ceza alanı son çizgisi yakınlarına pas attı ama Semih'in baskısı altında bulunan Ali o topa yetişemedi.
30' Galatasaray çok iyi çıktı. Orta alanda Emre, Melo ve Sneijder çok iyi tek pas yaptılar ve Sneijder, Burak'ı savunma arkasına güzel kaçırdı ama Burak son anda ofsayta yakalandı.
29' Konyaspor sağ kanattan köşe gönderine yakın bir noktadan uzun bir taç kullandı. Ömer'in ceza alanına gönderdiği topa Rangelov yükseldi ama Melo topa müdahaleyi yapan isim oldu.
28' Son dakikalarda tempo biraz düşmüş durumda. Galatasaraylı oyuncular biraz daha kontrollü oynamaya başladı.
26' Ev sahibi ekip oyuncuları mücadelenin son bölümünde çok fazla faul yapmaya başladı. Rakip yarı alanın ortalarında hafif sağ çaprazda topla buluşan Buraki bu kez Mehmet'in müdahalesiyle yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
25' Konyaspor yarı alanının ilk metrelerinde bulunan Burak'a atılan yerden pasta Burak topu alıp ileriye hareketlenmek istedi ama Selim'in müdahalesiyle yerde kaldı ve Selim, sarı kart gördü.
24' Galatasaray 24 dakikalık bölümde Konya deplasmanında bulduğu 2 golle üstünlüğü ele almış durumda.
23' Emre Çolak'tan mükemmel gol. Ceza alanı içi sol çaprazında topla buluşan Selçuk'un ceza yayındaki Emre'ye yükselttiği topa Emre sağ ayağının içiyle gelişine çok sert vurdu ve top sol köşeden ağlarla buluştu.
23' GOL! Emre Çolak
22' Bu kez sol kanattan gelişen Galatasaray atağında Sneijder topla buluştu ve rakip ceza alanı çevresinde pas verebileceği bir arkadaşını aradı ama bulamayınca geri dönmek zorunda kaldı.
21' Sarı kırmızılılar, yaklaşık 10 dakikadır maçın tek hakimi durumunda.
20' Sağ kanattan gelişen Galatasaray atağında Emre'ye atılan pasta Mehmet, Emre'nin pozisyonunu bozdu ve karar serbest vuruş.
19' Orta yuvarlak içinde gerçekleşen ikili mücadelede Melo'ya sert bir müdahalede bulunan Hasan Kabze, sarı kart gördü.
19' Kullanılan serbest vuruşta Hleb'in ceza alanına yüksek ortasında Muslera çıkıp topu kontrolü altına aldı.
18' Sol kanattan gelişen Konyaspor atağında Hasan Kabze, ceza alanınına oldukça yakın bir noktada Chedjou'dan sıyrılmak isterken yerde kaldı ve karar serbest vuruş.
17' Sarı kırmızılılar, baskısını arttırdığı son bölümde Umut Bulut'un attığı golle üstünlüğü yakaladı. Umut'un Konyaspor'a kariyerinde 5. golü.
16' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda ceza alanına yapılan ortada Chedjou'nun kafa vuruşunu sağ direk dibinde son anda Mehmet çeldi ama dönen topu Umut tek bir vuruşla sol köşeden ağlarla buluşturdu.
16' GOL! Umut Bulut
15' Galatasaray gole yaklaştı. Ceza alanı ön bölümünde topla buluşan Burak'ın ceza alanı içi sol çaprazındaki Sneijder'e pasını verdi. Sneijder'in kaleye vuruşunu Belec son anda kornere çeldi.
14' Sarı kırmızılılar sağ kanattan bir köşe vuruşu daha kullandı. Emre'nin ceza alanına ortasında Burak kafa topu mücadelesinde rakibine faul yaptı.
13' Aynı kanattan paslaşılarak kullanılan köşe vuruşunun ardından Sabri'nin ortasında savunma topu uzaklaştırdı.
12' Bu kez gelişen Galatasaray atağında Umut, sağ kanattan son çizgiye kadar inip ceza alanına orta yapmak istedi ama savunmadan seken top kornere gitti.
11' Orta alanda topla buluşan Ali Çamdalı, sağ kanattan ileriye koşu yapan Hleb'e uzun bir top gönderdi ama top Telles'in kontrolünde dışarıya gitti.
10' Sarı kırmızılı oyuncular rakip yarı alanda baskı yapmaya başladı.
9' Galatasaray ilk kez rakip kaleye organize geldi. Güzel paslaşmalar sonucu sol kanatta topla buluşan Sneijder, ceza alanı ön bölümüne kat edip ceza alanına topu yükseltti ve Melo topu indirmek istedi ama top kaleci Belec'te kaldı.
8' Orta alanda gerçekleşen ikili mücadelede Melo, Ömer Ali'ye faul yaptı.
7' Konyaspor'un atakları devam ediyor. Sağ kanatta topla buluşan Tolga'nın ceza alanına yüksek ortasında herkesi aşan top Muslera'nın kontrolünde dışarıya gitti.
6' Sağ kanattan gelişen Konyaspor atağında Ömer Ali, topu önce kaybetti ama bu kez Telles'e baskı yapıp topu kazandı ve bindirme yapan Tolga'ya pasını atmak istedi ama bu kez de Semih topa müdahale etti.
5' Etkili gelişen Konyaspor atağında orta alandan savunma arkasına atılan yüksek top Semih'ten sekti ve Rangelov kaleye sert bir şut çekti ama top üstten dışarıya gitti.
4' Ev sahibi ekip Torku Konysapor taraftar desteğiyle birlikte maça oldukça baskılı başladı.
3' Konyaspor sağ kanattan köşe vuruşu kullandı. Mehmet Uslu'nun ceza alanına ortasında top yan ağlarda kaldı.
2' Sağ kanattan gelişen Konyaspor atağında Hleb'in ceza alanına yerden ortasında Chedjou araya girdi.
1' Mücadele Torku Konyasporlu oyuncuların vuruşuyla başladı...
NOT Torku Arena tribünlerinde müthiş bir atmosfer var...
NOT Konya Büyükşehir Stadı Torku Arena'da İstiklal Marşı'mız...
NOT İki takım oyuncuları mücadelenin hakemleri eşliğinde sahaya çıkıyor.
NOT Galatasaray'da ise Sinan, Hakan, Hamit, Yasin, Olcan, Yekta ve Bruma yedek bekleyecek isimler.
NOT Konyaspor'da Kaya, Ali Turan, Fuchs, Vukovic, Torje, Recep ve Campos yedek bekleyecek isimler.
NOT Ev sahibi ekip Konyaspor ise mücadeleye; Belec, Selim, Tolga, Kokalovic, Mehmet, Ömer Ali, Ali Çamdalı, Hleb, Uğur, Rangelov ve Hasan ilk 11'iyle başlayacak.
NOT Sarı kırmızılılar mücadeleye; Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Telles, Selçuk , Emre Çolak, Melo, Sneijder, Umut Bulut ve Burak ilk 11'iyle başlayacak.
NOT Galatasaray'ın karşılaşmaya başlayacağı ilk 11'i belli oldu.
NOT Konya Büyükşehir Stadı'nda oynanacak olan mücadelenin canlı anlatımında sizlerle birlikte olacağız.
NOT Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Torku Konyaspor ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

0 yorum:

Yorum Gönder