Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Galatasaray (Maçı) Bursa Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? GS MAÇI



Galatasaray (Maçı) Bursa Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? GS MAÇI

Galatasaray Bursaspor deplasmanına çıkıyor. Galatasaray Bursaspor maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Galatasaray Bursaspor deplasmanına çıkıyor. Galatasaray Bursaspor maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda? Galatasaray Bursaspor maç

Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile Galatasaray, 2-2'nin rövanşında Bursa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek... Bursaspor ile Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında bu akşam ATV Kanalında canlı saat 20:00'de kozlarını paylaşacak...

GALATASARAY

BURSASPOR



İstanbul'da oynanan ilk maç 2-2'lik beraberlikle


sonuçlanırken, Yeşil-beyazlılar rövanş öncesi ufak da olsa bir avantaj elde etmişti. Ancak Galatasaray'da en azından Türkiye Kupası'nı alarak, taraftarına bu sezon bir kupa hediye etmek istiyor...

Sarı-kırmızılı ekipte bu müsabaka öncesi Hamit Altıntop, Aurelien Chedjou ve Didier Drogba'nın sakatlıkları devam ediyor.

Galatasaray'ın finale çıkması için galip gelmesi veya 3-3 ve üzeri skorlu beraberlik elde etmesi gerekiyor. Karşılaşma 1-1 ve 0-0 beraberlikle veya Bursaspor'un galibiyetiyle sona ermesi halinde Bursa ekibi finale yükselecek. Müsabakanın normal süresinin 2-2'lik eşitlikle tamamlanması halinde ise 15'er dakikalık iki devre halinde uzatma oynanacak. Uzatmada da eşitlik bozulmazsa, finale çıkacak takım seri penaltı atışlarıyla belli olacak.

GALATASARAY BURSASPOR 11'LER

Bursaspor: Frey, Basser, Şener, Serdar, İbrahim, Bekir, Belluschi, Volkan, Ferhat, Sestak, Fernandao

Galatasaray: Muslera, Eboue, Semih, Hakan, Telles, Melo, Ceyhun, Selçuk, Sneijder, Umut, Burak

Bursaspor Kulübü, Galatasaray ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final Rövanş maçı bilet fiyatlarını açıkladı. Galatasaray seyircisi için ayrılan tribün biletleri 800 TL'den satışa çıkıyor.

İlk Maç Berabere

Kupa yarı finalinde Galatasaray ile Bursaspor arasında Türk Telekom Arena’da oynanan ilk maç 2-2 sona erdi. Galatasaray'ın golleri 11. dakikada Wesley Sneijder ve 40. dakikada penaltıdan Selçuk İnan’dan gelirken Bursaspor’un golleri ise 46. dakikada Volkan Şen ve 88. dakikada Bekir Yılmaz’dan geldi.

İlk Kupa Eşleşmesi 1972 yılında

Galatasaray ile Bursaspor Türkiye Kupası’nda ilk kez 1971-72 sezonunda eşleşti. Çeyrek final maçlarının ilkinde Bursaspor kendi sahasında Galatasaray’ı 1-0 mağlup etmiş, İstanbul’daki karşılaşma ise 1-1 sona ermişti. Galatasaray ile Bursaspor,

 Kupa’da son olarak 2008 yılında gruplarda karşılaşmış, Bursa’daki karşılaşma 2-2 sona ermişti.

Eşleşmelerin 5’inde Galatasaray Tur Atladı

Galatasaray ile Bursaspor, Türkiye Kupası’nda 6 kez eleme turlarında, 2 kez de gruplarda eşleşti. Eleme turlarındaki eşleşmelerin 5’inde Galatasaray tur atlarken, ilk eşleşme olan 1971-72 sezonunda ise Bursaspor tur atladı.

Spor Toto Süper Lig'de kötü gidişine bir türlü dur diyemeyen Galatasaray ile Avrupa'ya gitmek için kupayı kazanması gereken Bursaspor 16 Nisan Çarşamba akşamı Bursa Atatürk Stadı'nda 2-2'nin rövanşında karşılaşacak. Saat 20:00'da başlayacak mücadele ATV'den canlı yayınlanacak. Bu zorlu karşılaşmayı Mynet Spor Canlı anlatımından takip edebilirsiniz.

Galatasaray'da Drogba ve Eboue yolcu

Sarı-kırmızılılar sezon sonunda Fildişi Sahilli iki oyuncusu ile yollarını ayırıyor.

Sarı-kırmızılılarda bu sezonun sonunda bir devir de kapanıyor... Sezon sonunda kontratı biten Didier Drogba'nın yanı sıra yönetim 3 yıl önce Arsenal'den transfer edilen Emmanuel Eboue ile de yolları ayırıyor. Fatih Terim ile birlikte sağ beki teslim alan ve sarı-kırmızılıların büyük bir açığını kapatan Eboue, bu yıl hem yabancı sınırına sık sık takıldı hem de performansıyla eleştirildi.

Transferiyle tüm dünyada büyük yankı uyandıran Didier Drogba da 1.5 sezonda büyük başarılara imza atarken o da vatandaşı gibi yolun sonuna geldi... Sözleşmesi biten yıldız oyuncuya başta ABD olmak üzere çok sayıda teklif gelirken yılda 4 milyon Euro kazanan Drogba'nın uzun süreli sözleşme istemesi sarı-kırmızılılar ile de yollarının ayrılmasına neden olacak.

Bu sezonun 2. yarısında düşüşe geçen ve son olarak da yaşadığı sakatlık nedeniyle 5 hafta oynamayacağı öğrenilen Fildişili golcü de sezonun bitmesiyle birlikte G.Saray kariyerine noktayı koyacak. Sözleşmesi biten Drogba ile yolların ayrılması kolay gözükürken Eboue'nin ise 1 sezon daha kontratı bulunuyor. Deneyimli oyuncunun menajeri ile bu konu görüşülürken Eboue'ye kulüp bulması ve bonserviste kolaylık gösterileceği belirtildi. Eboue'nin Dünya Kupası'nda forma giyecek olması da takım bulmasına yardımcı olacak.

Her iki oyuncuya da sezonun son haftasında bir veda hazırlığı düşünen G.Saray yönetimi plaket verip taraftara alkışlatarak da bir anlamda iki oyuncunun da G.Saray'daki jübilesini gerçekleştirmeyi planlıyor. (



Bursa'da asrın kazığı

Bursaspor yönetimi, bu akşam kupada ağırlayacağı Galatasaray'ın'ın taraftarına ayrılan kale arkası tribünün bilet fiyatını 800 lira olarak belirleyince kıyamet koptu. İşte futbol tarihimizin en pahalı açık tribün biletinin hikayesi ve Avrupa'dan örnekler..

TÜRKİYE: 6 Nisan'da TT Arena'da oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Fenerbahçe taraftarı yer almazken, kale arkası tribünleri için bilet fiyatı 120 lira olarak açıklanmıştı.

İNGİLTERE: Hafta sonunda Premier Lig'de şampiyonluk maçı olarak kabul edilen Liverpool- Manchester City karşılaşmasında 44 sterline (156 lira) bilet bulabilmek mümkündü.

İSPANYA: Bu akşam Valencia'da oynanacak Kral Kupası finalinde Barcelona ve Real Madrid taraftarları kale arkası tribünü bileti için sadece 45 Euro (132 lira) ödeyecekler.

İTALYA: 4 Mayıs tarihinde Milano San Siro'da oynanacak olan Milan-İnter derbisinde kale arkası tribünü dolduracak İnterlilerin cebinden 50 Euro (146 lira) çıkacak.

Ş. LİGİ: 24 Mayıs tarihinde Lizbon'da oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalinde en ucuz bilet 70 Euro (205 TL) Devler Ligi finalinin en pahalı bileti ise 390 Euro (1144 TL)

Bursaspor yönetiminin bu akşam Türkiye Kupası yarı finali rövanş maçında konuk edeceği Galatasaray'ın taraftarına ayrılan kale arkası biletlerini dün 800 liradan satışa çıkarması, futbolseverleri ayağa kaldırdı. Bursa Atatürk Stadı'ndaki zorlu rövanşta, VIP tribünü biletlerini 300 ve 200, Maraton tribünü biletlerini ise 100 liradan satışa çıkartan yeşil-beyazlı yönetim, stadın yüzde 5 kapasitesini ayırdığı ve 1300 Galatasaraylının gelmesi beklenen kale arkası tribün için bilet fiyatını 800 lira olarak belirledi.

ARENA'DA YAŞANANLARA TEPKİ

Futbol tarihinin en yüksek bedelli kale arkası biletini satışa çıkartan Bursaspor yönetimine, kendi taraftarı da tepki gösterirdi. Bursa yönetiminin, TT Arena'da 6-0 kaybedilen lig mücadelesini izlemek isteyen taraftarlarına form doldurmaları ve Galatasaray'ın bilet sistemine abone olmaları için yapılan baskılar nedeniyle sarı-kırmızılı yönetime tepkisini göstermek için fiyatı bu derece yükselttiği belirtiliyor.

BURSA'DA BİLET FİYATLARI
BURSA GAZ VIP B Tribünü 1.Sıra: 300 lira
BURSA GAZ VIP Tribünü 2....6.Sıra: 200 lira
KAPALI C Tribünü: 100 lira
MA RATON Tribünü: 50 lira
AÇIK KAL E ARKASI Tribünü: 800 lira
MİSA FİR Tribünü: 800 lira



Deplasman tribünü 800 tl!

"Erkan Körüstan: Aldığımız cezaları çıkartmamız lazım"

Bursaspor Kulübü Başkanı Erkan Körüstan, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında yarın oynanacak Bursaspor-Galatasaray maçının bilet fiyatlarına ilişkin, "Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı" dedi.

Körüstan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray ile oynayacakları karşılamada yönetim kurulu olarak açık kale arkası ve misafir takım tribününün bilet fiyatlarını, 800 lira olarak belirlediklerini hatırlattı.

Bunun altında bir şey aranmaması gerektiğini belirten Körüstan, "Sadece Galatasaray taraftarlarına özel bir uygulama değil. Bursaspor taraftarlarına da aynı fiyat uygulanıyor. Bu sezon aldığımız cezalar nedeniyle hasılattan çok yoksun kaldık. Bunu çıkarmamız lazımdı. Yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık. Bundan daha fazla da bir açıklama yapmak istemiyorum" diye konuştu.

Teknik Direktör İrfan Buz, Çarşamba günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş mücadelesi öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

KAZANMAK İÇİN ÇIKACAĞIZ

Geldiği günden beri futbolculara Bursaspor duruşunu vurguladığını belirten Teknik Direktörümüz İrfan Buz; “Geldiğim günden beri futbolcularıma her zaman anlatmaya çalışıyorum, Bursaspor büyük camia her zaman kazanmak için sahaya çıkar, onlar kesinlikle ruhu sahaya yansıtmaları gerekiyor. Çarşamba günü çok özel bir karşılaşmaya çıkıyoruz. Rakibimiz güçlü fakat biz de çok büyük ve güçlü bir camia olarak sahaya çıkıyoruz. Sonucun ne olacağını bilmem ama taraftarlarımıza şunu çok iyi söyleyebilirim ki; kesinlikle futbolcularımız her şeylerini sahaya koyacaklar. Büyük taraftarımızın önüne ne olursa olsun kazanmak için çıkacağız” dedi.

TARAFTARLARIMIZI ÇOK ÖZLEDİK

Zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını sözlerine ekleyen Buz; “Taraftarlarımıza da şunu söylemek istiyorum, bu kupa karşılaşması gelgitli olabilir fakat biz geriye de düşsek bu takım her zaman dönebilir. Bunun inancını taşıyoruz. Taraftarlarımıza bunları iletmek istiyoruz. Şunu tekrar belirtmeliyim ki onlar büyük takım ancak bizde Bursaspor takımıyız. Bunu da ne olursa olsun futbolcu arkadaşlarımız sahada gösterecek. Ne olursa olsun Bursaspor formasını taşıdığınız zaman o sorumluğu göstermek zorundasınız. Kesinlikle bizim hedefimiz kupa. Bizim futbolcularımız inanılmaz derecede özverili ve bu maça odaklanacaklar. Terlerinin son damlasına kadar mücadele edecekler” dedi.

TARAFTARIMIZ ÇOK ÖNEMLİ BİR GÜÇ

Bir gazetecinin “Bursaspor taraftarının karşısına ilk defa Teknik Direktör olarak çıkıyorsunuz heyecanlı mısınız?” sorusuna cevap veren İrfan Buz sözlerini şöyle sürdürdü; ”Evet tabi heyecan var ben Bursaspor taraftarını çok özledim. Bursaspor taraftarı çok büyük bir güç. Bizlerde onları arkamıza alarak karşılaşmaya çıkacağız. Kesinlikle bizi destekleyeceklerine inanıyorum. Bursaspor taraftarının ne kadar büyük bir güç olduğunu 2010’da da gördük”

Galatasaray maçına gelecek taraftarlarımızdan istekte bulunan Teknik Direktörümüz İrfan Buz “Karşılaşmaya gelecek taraftarlarımız formalarıyla tribünlerdeki yerlerini alırlarsa çok sevineceğim. Formaları yoksa hiç olmazsa yeşil bir t-shirt ile gelirlerse çok güzel olur. Burada birlik ve beraberliğimizi tüm futbol camiasına göstermiş oluruz” dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder