Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Android Tablet PC Nasıl Sıfırlanır

Bildiğiniz gibi son zamanlarda en çok kullanılan özellikle internete girmek için kullanılan cihazlar mobil cihazlar.Yani neredeyse bilgisayarlardan daha çok kullanıyor diyebiliriz.Haliyle evde,yolda,kafelerden bu cihazları kullananları görebiliriz.Tabi bununla beraber farklı sorunlarda ortaya çıkmıya başıyor.

Eğer android bir cihaz kullanıyorsanız yani tablet,akıllı telefon vb.. büyük ihtimal kısa bir süre sonra fazla program yada oyun yüklediğiniz için yavaşlama ve ağırlaşma ile karşılaşabilirsiniz.Tabi yavaşlama durumlarından farklı durumlarda mevcut.Bu durum ise oluşturduğunuz güvenlik kodu yada desen şifresi sonunda cihazın kitlenmesi olablir.

Bu gibi durumlar için ise yapacak birşey kalmıyor ve cihazada sadece sıfırlama yani format atmak zorunda kalıyorsunuz.Format atmak için ise belirli tuşlara kombine bir şekilde basarak yapabiliyorsunuz.Tabi unutmamak gerekiyor format attıktan sonra cihazda hiçbir bilgi kalmayacak ve herşey silinecektir.

Sıfırlama İşlemi Nasıl Yapılır

Tabletinizin ses kısma ve tuşuna basarak tabletinizi açmaya başlayınız. Tablet açılmaya başladığında açma tuşundan elinizi çekin ve ses kısma tuşuna basmaya devam ediniz.
Daha sonra karşımıza gelen menüden ses kısma tuşunu kullanarak Wipe Data/factory seçeneğine gelin ve ses açma tuşu ile içine girin sonra olarak all delete olarak silme işlemini yapınız.


0 yorum:

Yorum Gönder