Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Vodafone FreeZone Sinema Kampanyası Detayları Üye olma

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK SİNEMA KAMPANYASI
 
40’tan fazla şehirde, 130’dan fazla sinemada 1 Bilete 1 bilet HEDİYE!

SINEMA yaz 6666’ya gönder, fırsattan faydalan!Veya Avantaj Cepte Uygulamasını hemen indir, tüm fırsatları öğren: AVANTAJ yaz 6666’ya gönder, uygulama linkine tıkla!

Üstelik Avşar Sinemalarında, 2 Coca Cola 2 Patlamış Mısır sadece 8TL!
    

Vodafone Freezone Sinema Kampanyası


1.Kampanyalar hangi tarihler arasında geçerlidir?
Vodafone Freezone Sinema Kampanyası sömestr, bayram ve resmi tatiller haricinde her Pazartesi ve Perşembe geçerlidir. 

2.Kampanyaya nasıl katılabilirim?
Kampanyadan faydalanmak isteyen Vodafone FreeZone üyeleri,  SINEMA yazıp 6666’ya SMS göndererek veya Avantaj Cepte uygulaması üzerinden Kampanyaya Katıl tuşuna basarak şifrelerini, kampanya günleri olan, Pazartesi ve Perşembe günleri anlaşmalı sinemalardan kullanabilirler. Kampanya dahilinde alınan şifreler tek kullanımlıktır ve şifrenin alındığı gün boyunca geçerlidir; kullanılmayan şifreler 1 hafta sonunda geçerliliğini yitirir.

3.Kampanyadan kimler yararlanabilir?
Kampanyaya katılmak için Vodafone FreeZone’lu olmak ve faturasız aktif hat kullanıcıları için son 30 gün içinde minimum yükleme koşulunu  sağlamış olmak veya faturalı aktif kullanıcı olmak gereklidir.

4.Kampanya kapsamında abonelerden hangi evraklar alınacaktır?
Herhangi bir evrak talebi olmayacaktır.

5.Kampanyada tarife kısıtlaması var mıdır?
Hayır tarife kısıtlaması bulunmuyor.

6.Kampanyada yaş kısıtlaması var mıdır?
Kampanyadan sadece 26 yaş altındakiler faydalanabilir.

7.Kampanyaya girişte bir kısıt/engel var mı?
Kampanyaya katılmak için Vodafone FreeZone’lu olmak ve faturasız aktif hat kullanıcıları için son 30 gün içinde minimum yükleme koşulunu  sağlamış olmak veya faturalı aktif kullanıcı olmak gereklidir.

8.Farklı bir kampanya ile bir arada kullanılabilir mi?
Evet kullanılabilir.

9.Kampanyadan yararlanabilecek abone sayısında bir kısıtlama var mı?
Kampanya günlük ve aylık katılım sınırlarının dışında toplam azami bilet adeti ile de sınırlıdır.

10.Kampanya dahilinde (kampanya SMS numarası) gönderilecek SMS’ler nasıl ücretlendirilecek?
Şifre almak için SINEMA yazıp 6666’ya  gönderilen  tüm sms’ler ücretsizdir. SMS’ler 0,40TL olarak ücretlendirilecektir. Hesabını Bilen tarifeleri abonelerine katılım SMS'i ücretsizdir.

11.Kampanyadan bir GSM numarasının kaç kez yararlanması mümkündür?
Kampanyaya katılım limitlerle sınırlıdır. Her GSM numarası kampanyadan günde 1 ve haftada 1 faydalanabilir.

12.Aynı müşteri birden fazla hattıyla kampanyadan yararlanabilir mi?
Evet faydalanabilir.

13.Kampanyayı iptal edebilir miyim?
FreeZone’lu kampanyadan yararlanmak konusunda özgürsün! Şifreni aldıktan sonra faydalanıp faydalanmama hakkı sana ait!

14.Tarife değişikliği yapılıp yeniden geri dönüldüğünde bu kampanyadan yararlanmaya devam eder mi ?
Evet kampanyadan yararlanma devam edecektir.

15.Numara değişikliği yaptığımda kampanya devam eder mi?
Hayır devam etmez.

16.Devir yapıldığında kampanya devam eder mi?
Hayır devam etmez.
               
17.Kampanyadan yararlanma süresi bittiğinde müşteriye bilgilendirme SMS’i gönderililir mi?
Hayır SMS gönderimi olmayacaktır.

18.Ayrıntılı bilgiye nereden ulaşabilirim:
Kampanya detayı, katılım adetleri ve anlaşmalı sinema listesine www.vodafonefreezone.com ’dan ulaşabilirsin.
19.Her film için bu kampanya geçerli midir?
Pazartesi ve Perşembe, www.vodafonefreezone.com ve www.vodafone.com.tr sitelerinde belirtilen 40’tan fazla şehirde Fida Film anlaşmalı 130’dan fazla sinemadaki tüm salon, film ve seanslarda, ücreti karşılığında bir bilet satın alindiginda, ikinci bir bilet anında hediye olarak verilecektir. 3D filmlerde gözlük bedeli bilet fiyatına dahil değildir.

Esaslar

Vodafone FreeZone Sinema Kampanyası
* FreeZone’lu olmak için “FREEZONE” yazıp 1525’e göndermek ve belirlenen kosulları tasımak gereklidir.
* Kampanyadan faydalanmak isteyen Vodafone FreeZone üyeleri,  SINEMA yazıp 6666’ya SMS göndererek veya Avantaj Cepte uygulaması üzerinden kampanyaya katıl tuşuna basarak şifrelerini, kampanya günlerinde anlaşmalı sinemalardan kullanabilirler. Kampanya dahilinde alınan şifreler tek kullanımlıktır; kullanılmayan şifreler bir hafta sonunda geçerliliğini yitirir.
* Kampanya hafta içi 2 gün (Pazartesi ve Perşembe), anlaşmalı tüm salon, film ve seanslarda geçerlidir. Anlaşmalı salon listesiwww.vodafonefreezone.com ve www.vodafone.com.tr sitelerinde yer almaktadır. ilk ve orta öğretim sömestre, Resmi Tatil ve Bayram günleri kampanya uygulaması dışındadır, arefe günleri gibi yarım günlük resmi tatillerde ise kampanya aynı koşullarda uygulanmaya devam etmektedir.
* Şifre almak için SINEMA yazıp 6666’ya gönderilen  SMS’ler 0,40TL olarak ücretlendirilecektir. Hesabını Bilen tarifeleri abonelerine katılım SMS'i ücretsizdir.
* Kampanyaya katılmak için Vodafone FreeZone’lu olmak ve faturasız aktif hat kullanıcıları için son 30 gün içinde minimum yükleme koşulunu sağlamış olmak veya faturalı aktif kullanıcı olmak gereklidir.
* Kampanya kapsamında, kampanya katılım koşullarını yerine getirmiş Vodafone Freezone üyeleri, www.vodafonefreezone.comsitesinde belirtilen sinema listesine göre kampanya günlerinde, anlaşmalı sinemalardaki tüm salon, film ve seanslarda, söz konusu film ve seans için anlaşmalı sinemalar tarafından açıklanan ücreti karşılığında bir bilet satın aldıklarında, kendilerine ikinci bir bilet anında ücretsiz olarak verilecektir. Yani, kampanyaya katılım koşullarını yerine getirmiş Vodafone FreeZone üyesi, 1 (bir) sinema bileti karşılığında, 2(iki) adet sinema bileti elde edecektir.
* 3D filmlerde gözlük bedeli bilet fiyatına dahil olmayıp gözlük bedeli, ilgili Vodafone FreeZone üyesi tarafından karşılanacaktır.
* Kampanyaya katılım limitlerle sınırlıdır. Her FreeZone’lu kampanyadan 1 gün içinde 1 defa, 1 hafta içinde en fazla 1 defa faydalanabilir.
* Kampanya katılımı için şifrelerini alan FreeZone’lular; kampanya günlerinde, anlaşmalı sinemalardaki POS cihazlarına telefon numaralarını ve kampanya şifrelerini girip, onay slip'ini aldıklarında, bu kişilere bir sinema bileti aldıklarında ikinci bilet ücretsiz verilecektir. FreeZone'lular biletleri anlaşmalı sinemaların gişelerindeki mevcut ödeme yöntemlerini kullanarak satın alabilirler.
* Kampanya Vodafone FreeZone Kulübü Kampanyası kapsamındadır, yapılacak değişiklikler www.vodafonefreezone.com sitesinde duyurulacaktır.
* Vodafone Telekomünikasyon A.S kampanyada degisiklik yapma veya kampanyayı bitirme/dondurma hakkını saklı tutar.
* Kampanya günlük ve aylık katılım sınırlarının dışında toplam azami bilet adeti ile de sınırlıdır.
* Adil Kullanım: Sunulan hizmetin bireysel  ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığı durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar.
Vodafone FreeZone Sinema Menüsü Kampanyası
* Kampanya 18 Ekim 2013 –  18 Şubat 2014 tarihleri arasında geçerlidir.
* Vodafone Freezone aboneleri, sinema kampanyası kapsamında bilet alımı yaparken bilet satış gişelerinden verilecek olan Coca-Cola kampanyası tanımlı slibi, aynı gün içinde, aynı sinema kompleksi içinde yer alan büfedeki görevliye vererek 2 Freezone Popcorn ve 2 kutu (330 ml) Coca-Cola’yı 8 TL’ye satın alabilecektir.
* Kullanılmayan slipler gün sonunda geçerliligini yitirir.
* Kampanya katılım limitleri ve kampanyanın geçerli olduğu gün ve tarihler Vodafone Sinema Kampanyasına paraleldir. Yani Patlamış Mısır ve Coca Cola'lı özel Menü Kampanyası da Vodafone FreeZone Sinema Kampanyası gibi ilk ve orta öğretim sömestre, Resmi Tatil ve Bayram günleri kampanya uygulaması dışındadır, arefe günleri gibi yarım günlük resmi tatillerde ise kampanya aynı koşullarda uygulanmaya devam etmektedir. Kampanyaya katılım, Vodafone FreeZone sinema kampanyasındaki limitlerle sınırlıdır. Her FreeZone’lu kampanyadan 1 gün içinde 1 defa, 1 ay içinde en fazla 2 defa faydalanabilir.
* Kampanya kapsamında, kampanya katılım koşullarını yerine getirmiş Vodafone Freezone üyeleri, www.vodafonefreezone.com sitesinde belirtilen popcorn (patlamış mısır)  ve Coca Cola'lı özel menü uygulamasını kabul eden sinema listesine göre kampanya günlerinde, patlamış mısır uygulamasını kabul eden anlaşmalı sinemalardaki tüm salon, film ve seanslarda geçerlidir.
* Vodafone Telekomünikasyon A.S kampanyada degisiklik yapma veya kampanyayı bitirme/dondurma hakkını saklı tutar.
* Adil Kullanım: Sunulan hizmetin bireysel  ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığı durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar.
* Profilo Sinemalarında Açlık Oyunları 2 filminin geçerli olduğu salonlarda, film vizyonda kaldığı sürece Sinema Kampanyası Pazartesiden Perşembeye 4 gündür.
ŞEHİRSİNEMA
ADANAADANA ARIPLEX ATATÜRK CAD. 
ADANAADANA METROPOL
ADANAADANA OPTİMUM (AVŞAR)
AFYONAFYON CINEMOVIE AFIUM
ANKARAANKARA ARCADIUM
ANKARAANKARA BÜYÜLÜ FENER (BAHÇELİEVLER) 
ANKARAANKARA BÜYÜLÜ FENER (KIZILAY) 
ANKARAANKARA ETLİK CINEMA PINK (FORUM)
ANKARAANKARA KIZILIRMAK 
ANKARAANKARA METROPOL (AVŞAR) 
ANKARAANKARA OPTİMUM (AVŞAR) 
ANKARAANKARA PRESTIGE (KENTPARK)
ANKARAANKARA PRESTIGE (NATA&VEGA)
ANKARAANKARA PRESTIGE (BİLKENT)
ANKARAANKARA SINEMAX 
ANKARAKEÇİÖREN MOVIECITY 
ANTALYAANTALYA AKSİN MEGAPOL
ANTALYAANTALYA AKSİN PLAZA
ANTALYAANTALYA CINEMA PINK
ANTALYAANTALYA CINETECH DEEPO
ANTALYAANTALYA ÖZDİLEK CINETIME 
AYDINKUŞADASI CINEMARINE
AYDINYENİ SARAY
BALIKESİRBALIKESİR BURHANİYE KİPA OSCAR
BALIKESİRBANDIRMA CINEFORA 
BALIKESİRBANDIRMA GÜLEZ
BATMANBATMAN PARK CINEMALL
BATMANBATMAN WORLDMAR SİTE
BİLECİKBİLECİK 6 EYLÜL KÜLTÜR MERKEZİ
BİNGÖLBİNGÖL ELİT
BURDURBURDUR OSCAR 1
BURSABURSA ASMERKEZ (AVŞAR) 
BURSABURSA CINETECH KORUPARK
BURSABURSA CINETECH ZAFER PLAZA
BURSABURSA İNEGÖL AVM CINEMA PINK
BURSABURSA KENT MEYDANI (AVŞAR) 
ÇANAKKALEBİGA GÜLEZ
ÇANKIRIÇANKIRI SİNEMAX
DENİZLİDENİZLİ BEYAZSAHNE 
DENİZLİDENİZLİ TERAS PARK (AVŞAR) 
DİYARBAKIRDİYARBAKIR CINEMALL 
DİYARBAKIRDİYARBAKIR N-CITY (AVŞAR) 
DİYARBAKIRDİYARBAKIR PRESTIGE (NİNOVA PARK)
EDİRNEEDİRNE KİPA CINEMARINE
EDİRNEEDİRNE MARGİ CINEMARINE
EDİRNEEDİRNE OSCAR
ERZURUMERZURUM CINETEKNO
ESKİŞEHİRESKİŞEHİR KANATLI CINEMA PINK 
ESKİŞEHİRESKİŞEHİR ÖZDİLEK AVM CINETIME 
GAZİANTEPGAZİANTEP SANKO PARK (AVŞAR) 
GAZİANTEPGAZİANTEP SİNEPARK NAKIP ALİ 
GAZİANTEPGAZİANTEP PRIME MALL PRESTIGE
HATAYANTAKYA PRIME MALL PRESTIGE  
HATAYANTAKYA KONAK
HATAYİSKENDERUN PRIME MALL PRESTIGE 
ISPARTAISPARTA CINEMA PINK
ISPARTAISPARTA SARAÇ
İSTANBUL - ANDBEYKOZ ACARKENT SİTE COLISEUM
İSTANBUL - ANDÇEKMEKÖY CINE DERIN
İSTANBUL - ANDGÖZTEPE OPTİMUM (AVŞAR) 
İSTANBUL - ANDKOZYATAĞI WINGS CINECITY TRIO
İSTANBUL - ANDKADIKÖY REXX
İSTANBUL - ANDKADIKÖY ATLANTİS 
İSTANBUL - ANDKAVACIK TÜRVAK BOĞAZİÇİ 
İSTANBUL - ANDKOZYATAĞI KOZZY (AVŞAR) 
İSTANBUL - ANDMALTEPE GRANDHAUS 
İSTANBUL - ANDPENDİK GÜNEY 
İSTANBUL - ANDPENDİK OSKAR
İSTANBUL - ANDSANCAKPARK
İSTANBUL - ANDSUADİYE MOVIPLEX 
İSTANBUL - ANDSULTANBEYLİ PLATO PRESTIGE 
İSTANBUL - ANDVIAPORT MAYASTAR
İSTANBUL - AVRAVCILAR PELICAN MALL CINEMA PINK 
İSTANBUL - AVRBAĞCILAR SİTE 
İSTANBUL - AVRBAĞCILAR SİNEMA MERKEZİ
İSTANBUL - AVRBAKIRKÖY CAROUSEL CINEMA PINK 
İSTANBUL - AVRBARIŞ MANÇO KÜLTÜR MERKEZİ SİNEMASI
İSTANBUL - AVRBAŞAKŞEHİR OLİMPA SİTE 
İSTANBUL - AVRBEYLICIUM FAVORİ
İSTANBUL - AVRBEYLİKDÜZÜ PERLA VİSTA CINEMA PINK 
İSTANBUL - AVRBEYOĞLU ATLAS 
İSTANBUL - AVRBEYOĞLU BEYOĞLU
İSTANBUL - AVRCINEFLY FLYINN 
İSTANBUL - AVRCINE MAJESTİC
İSTANBUL - AVRCINETECH ESENYURT TORIUM
İSTANBUL - AVRCOŞKUN SABAH
İSTANBUL - AVRÇEMBERLİTAŞ ŞAFAK MOVIEPLEX 
İSTANBUL - AVRDEMİRÖREN CINEMA PINK
İSTANBUL - AVRESENLER ESPRİ SİTE 
İSTANBUL - AVRHALKALI 212 AVM
İSTANBUL - AVRHALKALI ARENAPARK SİTE 
İSTANBUL - AVRETİLER WINGS CINECITY
İSTANBUL - AVRZEYTİNBURNU CINECITY OLIVIUM
İSTANBUL - AVRMASLAK TİM 
İSTANBUL - AVRMETROCITY CINEMA PINK
İSTANBUL - AVRPINK AKMERKEZ
İSTANBUL - AVRPROFİLO
İSTANBUL - AVROSMANBEY GAZİ
İSTANBUL - AVRORTAKÖY FERİYE
İSTANBUL - AVRSİLİVRİ CINEMA PINK
İSTANBUL - AVRWHİTE CORNER FAVORİ 
İSTANBUL - AVRYENİBOSNA STARCITY SİTE 
İSTANBUL - AVRYEŞİLKÖY AIRPORT
İZMİR AGORA
İZMİRÇİĞLİ KİPA CINECITY
İZMİRİZMİR GAZİEMİR KIPA
İZMİRİZMİR TORBALI VİZYON
İZMİRKARACA
İZMİRİZMİR PALMİYE AVŞAR
İZMİTİZMİT DERINCE CİNENS
İZMİTİZMİT DOLPHIN
İZMİTİZMİT NCITY
İZMİTKOCAELİ CINETIME ÖZDİLEK
KAHRAMAN MARAŞKAHRAMANMARAŞ ARNELİA
KAHRAMAN MARAŞKAHRAMANMARAŞ ARSAN CENTER
KARABÜKSAFRANBOLU ATAMERKEZ CINEPLAZA
KARAMANKARAMAN SİNE NAS
KAYSERİKAYSERİ KASSERIA 
KIRIKKALEKIRIKKALE MAKRO 
LÜLEBURGAZLÜLEBURGAZ CINEPLAZA
KONYAKONYA AKŞEHİR 6 EYLÜL KÜLTÜR MERKEZİ
KONYAKONYA CİNENS KİPA
KONYAKONYA EREĞLİ PARK SİTE (AVŞAR)
KONYAKONYA KULE SİTE (AVŞAR) 
KONYAKONYA REAL (AVŞAR)
KÜTAHYACINETECH SERA
KÜTAHYAKÜTAHYA CİNENS
MALATYAMALATYA PARK (AVŞAR) 
MALATYAMALATYA YEŞİL 
MANİSAMANİSA ÇINAR CENTER
MANİSASALİHLİ KİPA HOLLYWOOD
MANİSAMANİSA CİNENS
MARDİNMARDİN CINEMALL
MERSİNMERSİN CEP
MERSİNMERSİN CİNENS
MUĞLABODRUM CINEMARINE
MUĞLAFETHİYE HAYAL
MUĞLAMUĞLA PARK 
MUĞLAMUĞLA ZEYBEK 
MUŞMUŞ SİNEPORT
NEVŞEHİRNEVŞEHİR DAMLA
NEVŞEHİRNEVŞEHİR FORUM CINEMA PINK 
RİZERİZE PEMBE KÖŞK 
RİZERİZE VİZYON
SAMSUNSAMSUN KONAKPLEX 
SAMSUNSAMSUN OSCAR
SİİRTSİİRT GROSSMALL AVM  SİTE 
SİVASSİVAS KLAS 
SİVASSİVAS KLAS 2
SİVASSİVAS POLAT CENTER
TEKİRDAĞTEKİRDAĞ YSK SİTE 
TOKATTOKAT ASBERK 
TOKATTOKAT KARİZMA
TRABZONTRABZON ATAPARK (AVŞAR) 
TRABZONTRABZON LARA
TRABZONTRABZON ROYAL
URFAURFA SARAYÖNÜ EMEK 
URFAURFACITY
UŞAKUŞAK CİNENS
UŞAKUŞAK FESTİVA CINENS
UŞAKUŞAK PARK
YALOVAYALOVA CINETIME  ÖZDİLEK
YALOVAYALOVA KİPA CINEMA PINK 
ZONGULDAKZONGULDAK DEMİRPARK PRESTIGE
ZONGULDAKZONGULDAK EREĞLİ AKM

Diğer

HEDİYE KAMPANYASI
Vodafone etkinlikleri aracılığıyla numarasını Vodafone FreeZone faturasız tarifelerine taşıyan 18 yaş ve altı liseli gençler, numara taşıma işlemleri başarıyla tamamlandığında 1 hediye sinema bileti kazanıyorlar.
18 yaş altı abonelik, veli muvafakati ile sağlanır.
Etkinlikler Adana, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Mardin, Samsun, Trabzon, Urfa illerinde yapılmaktadır.
Anlaşmalı Sinema Listesi:
SEHIR
SINEMA
ADANA
ADANA OPTIMUM AVSAR 
ADANA
ADANA ARIPLEX
ANKARA
ANKARA METROPOL
ANKARA
ANKARA OPTIMUM
ANKARA
ANKARA MOVIECITY
ANKARA
ANKARA CINEMA PINK (FORUM)
ANTALYA
ANTALYA CINEMA PINK
BALIKESIR
BANDIRMA CINEFORA
BURSA
BURSA KENT MEYDANI
BURSA
BURSA AS MERKEZ
BURSA
BURSA INEGOL CINEMA PINK
DENIZLI
DENIZLI TERASPARK
DIYARBAKIR
DIYARBAKIR N-CITY AVSAR
ERZURUM
ERZURUM CINETECNO
ESKISEHIR
ESKISEHIR KANATLI CINEMA PINK
GAZIANTEP
GAZIANTEP SANKO PARK
ISTANBUL - AND
PRIVATE DENİZ CINECITY TRIO
ISTANBUL - AND
GOZTEPE AVSAR OPTIMUM
ISTANBUL - AND
KOZZY AVSAR
ISTANBUL - AVR
PRIVATE DENİZ CINECITY ETILER
ISTANBUL - AVR
DENİZ CINECITY OLIVIUM
ISTANBUL - AVR
PROFILO
ISTANBUL - AVR
GAZI
ISTANBUL - AVR
METRO CITY CINEMA PINK
ISTANBUL - AVR
PELICAN MALL CINEMA PINK
ISTANBUL - AVR
PERLA VISTA CINEMA PINK
ISTANBUL - AVR
SILIVRI CINEMA PINK
ISTANBUL - AVR
DEMİRÖREN CINEMA PINK
ISTANBUL - AVR
BAKIRKOY CAROUSEL CINEMA PINK
ISTANBUL - AVR
AKMERKEZ CINEMA PINK
IZMIR
DENİZ CINECITY KIPA
IZMIR
İZMİR PALMIYE AVSAR
IZMIR
AGORA
KAYSERI
KAYSERI KASSERIA
KOCAELİ
İZMİT DOLPHIN
KONYA
KONYA KULE SITE
KONYA
KONYA REAL AVSAR
KONYA
KONYA EREGLI PARK SITE AVSAR
MANISA
MANISA CINENS
MARDİN
MARDİN CINEMALL
SAMSUN
SAMSUN KONAKPLEX
TRABZON
TRABZON ATAPARK AVSAR
URFA
URFACITY
URFA
URFA SARAYÖNÜ


Hediye Kampanyası Esaslar:
Bu kampanya kapsamında, satış aktivasyonu yapılan illerde, 18 yaş ve altındaki gençlere, hatlarını Vodafone FreeZone faturasız tarifelerine başarıyla taşımaları  durumunda tek kişilik sinema bileti hediye edilecektir.
⦁ Kampanya 31 Mayıs 2014’e kadar geçerlidir.
⦁ Kampanyadan yararlanmak icin; 18 yaş ve altında olmak ve hattını başarıyla Vodafone FreeZone tarifelerinden birine taşımak gerekmektedir.
⦁ Kampanyadan her GSM No sadece 1 defa yararlanabilir.
⦁ Kampanya stoklarla sınırlıdır.
⦁ Kampanya kapsamındaki biletler www.vodafonefreezone.com üzerinde bu kampanyaya özel belirtilen anlaşmalı sinemalarda, SMS araciligiyla belirtilen tarihe kadar geçerlidir, o tarihten sonra hediye biletler geçersiz sayılacaktır.
⦁Katılım şartları FreeZone internet sitesinde yer alan kampanya kapsamında, hattını başarıyla taşıyan gençler hediyeleri alma hakkına sahip olacaktır.
⦁ 18 yaş altı gençlerde abonelik veli muvaffakati ile sağlanabilir.
⦁ Vodafone kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.
* Kampanya satış aktivasyonlarının yapıldığı illerle sınırlıdır. İlgili iller Freezone internet sitesinde listelenmiştir.
• Biletler sömestr ve 1 Ocak, 23 Nisan resmi tatilleri dışında hergün - her filmde geçerlidir.
• 3D filmlerde gözlük ücreti davetiye sahibine aittir.
• Hediye bilet sayısı salon kapasitesi ile sınırlı olup biletin birkaç saat önce anlaşmalı sinemaların gişerlerinden alınması tavsiye edilir.
•  Adil Kullanım: Sunulan hizmetin bireysel  ihtiyacının karşılanması dışında amaçlar için kullanıldığı durumlar için Vodafone Türkiye abonenin kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde, aboneyi uyarma, gerekirse hattı kullanıma kapatma ve tek taraflı iptal hakkını saklı tutar.

0 yorum:

Yorum Gönder