Copyright © TrPress
Design by Dzignine

25 Mart Müge Anlı izle - Tek Part Hd İzle Yeni bölüm Atv

Müge Anlı izle, Müge Anlı 25 Mart izle, Müge Anlı canlı izle, Müge Anlı HD izle, Müge Anlı tek parça izle, Müge Anlı HD izle, Müge Anlı yeni bölüm izle, İbrahim Aktaş ölü bulundu!


HALİL İRBAHİM AKTAŞ ÖLÜ BULUNDU 

Kırklareli’de üç gün önce ortadan kaybolan 4’üncü sınıf öğrencisi Halil İbrahim Aktaş’ın bulunması için çalışmalarını sürdüren Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir marketin güvenlik kamerası görüntülerinden yola çıkarak ekmek fırınında çalışan 45 yaşındaki Y.T.’yi gözaltına aldı. Y.T. emniyetteki sorgusunda Halil İbrahim Aktaş’ı kendisinin kaçırdığını ve Kırklareli Belediye Mezarlığı yakınlarındaki İnciraltı Mevkii’nde tecevüz etmek isterken direnmesi üzerine ellerini ayakkabı bağı ile bağladığını söyledi. Zanlının çocuğa tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Bu itiraf üzerine İnciraltı Mevkii’ne giden polis ekipleri çalılıklar içerisinde Halil İbrahim Aktaş’ın cesedini buldu. Aktaş’ın cesedi, savcı ve polisin incelemesinin ardından otopsi için Kırklareli Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Haberi alarak hastaneye gelen Halil İbrahim Aktaş’ın yakınları sinir krizleri geçirdi.

3 GÜN ÖNCE KAYBOLMUŞTU


 Gözaltına alınan zanlının sorgusu sürüyor. Talihsiz çocuğun cesedi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Ortaokul 4. sınıf öğrencisi H.İ.A. 3 gün önce okula gitmek için evden ayrılmış, bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Ekipler, iz köpeklerinin katılımıyla arama çalışması başlatmıştı. Müge Anlı 25 Mart canlı yayın ile sitemizden izleyebilirisiniz. Müge Anlı son bölüm izlemek için yapmanız gereken şey " Müge Anlı izle " linkine tıklamanız yeterli...

üge Anlı’da bugün canlı yayında Hacer Yıldırım, programda Bayram Bey’in üzerine yürüdü. Müge anlı’nın yaklaşık 2 aydır katilini aradığı Fahrettin Yıldırım olayında çember gün geçtikçe darlıyor. Bugün yayınlanan programda Hacer Yıldırım’ın kocası Fahrettin Yıldırım’ın öldürüldüğü gün otelde sevgilisiyle kaldığının iddia edilmesi ve Azerbeycan’a dönmeden önce evin arka kısmında bulunan kapı kilidinin değiştirildiğinin iddia edilmesi üzerine deliye döndü.

MÜGE ANLI YENİ BÖLÜM İZLE

 MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE

 Müge Anlı’da bugün canlı yayında olaylar çıktı! Müge Anlı’ya konu olan Fahrettin Yıldırım cinayetinde stüdyoya konuk olan Hacer Yıldırım’ın cinayet günü otelde sevgilisiyle kaldığının ortaya çıkmasından sonra stüdyoda ortalık karıştı. Bu iddiaya kesinlikle karşı çıkan Hacer Yıldırım, stüdyoyu terk etmek için ayağa kalktı. Stüdyodan tam gidicekken araya programda avukat olan Rami Özkan girdi. O sırada programa hemen ara verildi. Müge Anlı canlı 17 Mart 2014 izlemek için tıklayınız. Müge Anlı'da kayıplarla ilgili ihbarda bulunmak için Müge Anlı mail adresi üzerinden progrma mail atabilirsiniz. Müge Anlı'nın bugün yayınlanan programını ise " Müge Anlı izle " linkine tıklayarak izleyebilirsiniz. Fahrettin Yıldırım olayı nedir? Afyon’da 80 yaşındaki Fahrettin Yıldırım, kendisinden 35 yaş ufak Hacer Hanım ile evlendi. Evlendikten sonra evini karısının üzerine yapan Fahrettin Yıldırım, evlendiği tarihten 4 ay sonrasında evinde boğazı kesilmiş bir şekilde ölü bulundu. Eşinin öldürüldüğü tarihte Hacer Yıldırım’ın şehir merkezinde bir otelde kalıyor olması Fahrettin Yıldırım’ın çocukları ve akrabaları tarafından şüpheli olarak gösterilmesine sebeb olmuştur.

 MÜGE ANLI’DA BİR MUCİZE DAHA GERÇEKLEŞTİ

 Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Metin Pullu, daha önce hiç görmediği annes Ayşe Hanım’ı arıyordu. 28 yıldır annesi sandığı kişinin gerçek annesi olmadığını 1 ay önce öğrendi. Bunun üzerine gerçek annesini aramak için Müge Anlı’ya başvuran Metin Pullu’nun annesi 1 saat içerisinde bulundu. Programa telefonla bağlanan Ayşe hanım ise oğlu ile 28 yıl sonra ilk kez konuştu.

 MÜGE ANLI’DA ARANAN DİĞER KAYIPLAR ZEKİ KONUK’U KİM ÖLDÜRDÜ? 


Yaşlıları evlilik vaadiyle dolandıran bir çete Zeki Konuk’u kandırarak kendi tuzağına düşürmüştü. Hiçbir şeyden haberi olmayan Zeki Konuk, Sevda ve Seda Hanım’ın evine bir düzüne yeni eşya almıtı. Bugün ise daha önce programa katılan Sevda ve gelin Seda Hanım, yalan iddialar ortaya atarak her şeyi çarpıtmışlardı. Bugün yeniden programa katılan gelin Seda Hanım, kaynanası Sevda Hanım’dan ayrıldığını ve artık gerçekleri anlatacağını açıkladı. Programa çıkan Seda Hanım, Zeki Konuk’a eşyalar aldığını alınan eşyaları alt kattaki eve indirdiğini söyledi.  63 yaşında İzmir’in Çiğli ilçesinde aniden fenalaşarak hastanede ölen Zeki Konuk, Seda ve Sevda hanımın evinde öldü. Emniyetin ve Müge Anlı’nın uzun araştırmaları sonrasında Seda Ve Sevda Hanımın yalan ve yanlış iddialarıyla çıkmaza girmişti. Ancak 217 Şubat Müge Anlı izle programında gelin Seda her şeyi itiraf etti. Dede’nin ölümünde uyarıcı hap alıp almadığı tartışması soruldu. Seda Hanım bunu bilemediğini ancak Zeki Konuk’un hafta içi kalp doktoruna gittiğini söyledi. Müge Anlı bugün bir dolandırıcılık çetesini çökertti. Müge Anlı’nın bugün yayınlanacak olan bölümünü izlemek için tıklayınız.

RIZA ARDUÇ'TAN BİR KÖTÜ HABER DAHA GELDİ!

 Müge Anlı’nın 217 Şubat'ta yayınlanan bölümünde Ali Rıza Arduç'un dün bulunan botunun bir eşi daha bulundu. Jandarma ve Emniyet'in yaptığı arama hala devam ediyor. Ali Rıza Arduç 170 gündür kayıptı. Bugün telefon sinyalinin kesildiği belirlenen 3 noktada Emniyet, Jandarma ve Arama Kurtarma ekipleri, geniş çaplı bir arama gerçekleştirdi. Yapılan aramada ise herkesi üzen bir haber geldi. Aramalarda yanmış kot pantolonu, bir bot ve bir ayakkabı bulundu. Bulunan kot pantolon, bot ayakkabı’nın kime ait olduğu uzunca süre tartışıldı. Programa katılan Hilmi karaca, bulunan botun Ali Rıza’ya ait olduğunu doğruladı. Ancak bu durumda bile Ali Rıza’nın eşinin programı aramaması herkesi şaşırttı. Müge Anlı’ya katılan Hilmi Karaca, botun Erbaa’dan 45 liraya aldığını söyledi. Müge Anlı botu Ali Rıza’ya satan esnafın jandarmayı ve ya programı arayarak bilgi vermesini istedi. Şimdi herkesin merak ettiği soru Ali Rıza Arduç, yakılarak mı öldürüldü? Ali Rıza’yı kimler öldürdü? Müge Anlı’da yanmış pantolon ve botu gören izleyiciler gözyaşlarına hakim olamadı.

MÜGE ANLI'DA SEVİNÇ GÖZYAŞLARI

 Müge Anlı ile Tatlı Sert programı cinayetleri çözmeye ve kayıpları bulmaya devam ediyor. Bugün Atv ekranlarında yayınlanan programda aileleri tarafından aranan 22 yaşındaki Neslihan ve 17 yaşındaki Çilem'den güzel haber geldi. Kızlar Konya emniyeti tarafından bulundu. Canlı yayında bu haberi alan aileler sevinçten adeta kendilerinden geçti.
 iŞTE SEVİNÇ ANLARI: Adana’da 16 yaşındaki B.N.K. adlı genç kız, sürekli evden kaçıp kayıplara karıştığı için ailesinin şikayetiyle devlete ait bir yetiştirme yurduna verildi. Ancak genç kız, iki ay önce, yurttan kaçarak, ailesinin yanına geldi. Genç kız, annesi Yüksel Kibrit’e, “Ben yurda gitmek istemiyorum, artık uslu bir kız olacağım” dedi. MÜGE ANLI İZLE -25 Mart  atv canlı yayını  Bunun üzerine annesi de, kızını yurda geri göndermedi. Genç kız, 4 Şubat’ta ailesiyle birlikte ağabeyini askere gönderdikten sonra eve geldi. Bu sırada, “Ben 2 dakikaya geliyorum” diye annesinden izin alıp dışarı çıktı. Ancak genç kız bir daha geri dönmedi. 35 gündür kızının kayıp olduğunu söyleyen anne ve baba, kızlarının hayatından endişe ettiklerini söyledi. Anne Yüksel Kibrit, “Kızım, perişan olduk. Ne olur geri dön” diye genç kıza mesaj gönderdi. Özlem hanım benim nereye bakıp bakmayacağım sizi ilgilendirmiyor....İkincisi ben izlemiyorum demedim program güvenirliğini kaybetti diye yazdım sözümün hala arkasındayım...... Buda sade Mügeyle alakalı değil bunun içinde emniyeti, polisi, jandarması hepsi var.... Şu 12 yaşında kaçırılan kız .....kaçıran belli yeri belli aylardır bulamadılar.....neden çünkü garban zenginin devlet büyüklerinden birinin başına gelseydi bakın nasıl 25 saat geçmeden buluyorlardı.....Geç tecelli eden adalet adalet değildir.....Ben adaletede güvenmiyorum bu dünya zenginlerin yalakaların dünyası ye kürküm ye misali...... Azeri turkleri cox namuslu ve serefli insanlardir ,malesef hacer gibileri bizi rezil ediyor, azerbaycan hanimlari boyle deyil ,cok utaniyorum hacer adina ,belli okumamis ve yalniz dolandiricilikla meskul olmasi.koylerde boyle hacergibiler oluyor ,onlari her kes cok iyi biliyor,boyle kadinlardan korkulur.bunlarin yeri cehennemdir .
 !SEVGİLİ MÜGE HANIMIN DİKKATİNE ! :hacer hanımın cinayet gününün birkaç gün öncesi ve sonrasını saat saat gün gün neler yaptığını durmadan tekrarlaması ilginç mesela:'ayın 20 sinde şu saatte şunu yaptım 19 günü şu saatte şunu ettim ' gibi sürekli saat ve tarih hatırlaması.hafızası kuvvetli diyemi yoksa önceden iyice ezberlenmiş olay günü öncesi ve sonrası hakkında bilgilermi.telefonla bağlanan onu tanıyan kişilerede sürekli 'hangi gün hangi saate beni gördün' gibisinden sorular sormasıda ilginç.saat ve tarihler hakkında bu kadar kesin bilgileri mesela geçen senede veya daha önceki zamanlardada herhangi bir olayı bu kadar detaylı saat ve tarihi ile hatırlıyormu?.bunun kontrol edilmesi gerekir. ben sürekli bu program benzeri abd nin yaptığı kriminal detektifler programını sürekli izliyorum.oradada bir olayda katilin sürekli tarih ve saatleri çok detaylı ve net bildirmesinden şüphelenen ve buradan hareket eden detektifler sonunda uzun süre her şeyi inkar eden katili yakaladılar.dikkatimi çektiği için yazmak istedim .. Etiketler: müge anlı izle, müge anlı 25 mart izle, müge anlı ile tatlı sert izle, Müge anlı izle, Müge Anlı canlı izle, Müge anlı tek parça izle, Müge Anlı yeni bölüm izle, Müge Anlı 25 Mart izle, Müge Anlı ile Tatlı Sert izle, Müge Anlı full İZ,

0 yorum:

Yorum Gönder