Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Kezban Yetkin Bulundu mu? (Müge Anlı Tatlı Sert) İzle

Sabah programları arasında en çok izlenen yapım olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınlaraına ara vermeden devam ediyor. Müge Anlı ve ekibi Kezban Yetkin ve Fatma Uzun’u arıyor. Fatma Uzun nerede? İşte tüm ayrıntılarıyla..

Sabah programları arasında en çok izlenen yapım olan Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınlaraına ara vermeden devam ediyor. Müge Anlı ve ekibi Kezban Yetkin ve Fatma Uzun’u arıyor. Fatma Uzun nerede? İşte tüm ayrıntılarıyla..


Müge Anlı yeni bölümde 3 aydır kayıp olan Burhanettin Geçen ve İstanbul Sultanbeyli ilçesinde kaybolan Kezban Yetkin’i arıyor. Kaybolmadan önce eniştesinin 100 lirasını, cep telefonunu, para kartını ve kaptobını alan Kezben Yetkin nerede? Kezban Yetkin’in en son 8 gün önce görüldüğü ve o günden sonra telefonuna ve kendisine hiçbir şekilde erişilemediği söylendi.

Müge Anlı ve ekipleri Kezban Yetkin’in nerede olduğunu bulabilecek mi?


Müge Anlı izle ‘de 78 yaşında İzmir’de kaybolan Burhanettin Geçen’in son 3 aydır emekli maaşını çekmemesi ve hiç kimse tarafından görülmemesi oğlu Faik beyi telaşa düşürdü. Babasının çok çapkın olduğunu söyleyen Burhanettin, babasıyla pazarcılık yaptığını söyledi. Pazar’da babasına bir kadının telefon numarasını verdiğini daha sonra o kadının evine sık sık gittiğini söyledi. Kaybolduğu gün ise kredi almaya gitmesi ama son 3 aydır emekli maaşına hiç dokunmaması ailenin aklına öldürüldü mü sorusunu getiriyor. Müge anlı bugüne kadar 37 faili meçhul davayı aydınlığa kavuşturdu. 457 kaybı yakınlarıyla buluşturan Müge Anlı bakalım bugün kaybolan

Kezban Yetkin ve Burhanettin Geçen’i bulabilecek mi?


 MÜGE ANLI’DA ARANAN DİĞER KAYIPLAR 12 YAŞINDAKİ FATMA UZUN’DAN HABER VAR MI? 


Müge anlı’da Türkiye’nin kınadığı bir olay yaşandı. 12 Yaşındaki çocuk Fatma Uzun, 30 yaşındaki Muammer Kaygısız tarafından kaçırıldı. 40 gündür haber alınamayan Fatma için, Müge Anlı 18 Şubat 2014 salı günü yayınlanan programda isyan etti. Devletin yetkili kurumlarını göreve çağıran Müge anlı, bugüne kadar Fatma Uzun’un bulunanaması sonra sebebiyle programda bütün imkanları seferber etti. Kan donduran olayda Fatma Uzun’un babası olan Hüseyin Bey bugün programda ilk defa konuştu. Artık kızının bulunması istediğini söyleyen acılı baba, kızına baskı yaptığı iddialarını da reddetti. Kızının evlendirilmesi için kendisine gelen teklifleri hiçbir şekilde kabul etmeyeceğini söyleyen Fatma Uzun’un babası Müge Anlı izle’de ilk kez konuştu. Bu konuyu çözmek için her türlü imkanları kullanan Müge Anlı, Fatma Uzun’u bulabilecek mi?


Merakla izlenen Müge Anlı’nın 18 Şubat salı günü yayınlanan bölümünü sitemizden canlı olarak izleyebilirsiniz. Kaçırılan 12 yaşındaki Fatma Uzun ile ilgili endişelerini dile getiren Müge Anlı, çocuğun hamile bırakılmasından korktuğunu söyledi. Olaylar anlatıldıkça dehşete kapılan Müge Anlı’nın yüzünde çok büyük bir şaşkınlık vardı. Müge Anlı Fatma Uzun’u bulabilmek için köyde bulunan Jandarmaya çağrıda bulunarak kayıp olan küçük çocuğun bulunmasını istedi.

ALİ RIZA BULUNDU MU? ALİ RIZA’DAN HABER VAR MI? 


Tokat’ta kaybolan ve 51 gündür kendisinden haber alınamayan Ali Rıza Arduç hakkında her kafadan bir başka ses çıkıyor. Ali Rıza’yı arayan Müge Anlı, Ali Rıza’nın babasına ulaştı. Ali Rıza’nın babası bugüne kadar anlatılanlardan çok daha farklı şeyler anlattı. Ali Rıza’nın babası bugün programda oğlunu en son kaybolmadan 12 gün önce gördüğünü söyledi. Ali Rıza pastanenin önünde kız yüzünden kavga etti mi? Sorusuna Ali Rıza’nın babası cevap verdi. Bedriye Hanım kocası kaybolduktan 1 hafta sonra trafik kazası için neden “Ali Rıza’nın kaybolduğu gece kaza oldu” Dedi? Müge Anlı ile Tatlı Sert’te esrarengiz bir kayıp.. Ali Rıza’nın nerede olduğu bulunamadı. Tokat’ta bir garip kayıp! 21 Aralık’ta Ayşe Ardıç’ın kardeşi Ali Rıza Ardıç kaybolmuş. Arkadaşı ile Niksar’a gitti, eşine “eve geliyorum” dedi, dönmedi… Arkadaşı İhsan gece eşine gidi “Ali cinayet işledi, seni arayacak” dedi… Programa katılan Ali Rıza Arduç’un arkadaşı kaybolduğu gece yanındaydı. Peki Hasan Bey programda neler anlattı?

GÜRKAN KAYA NEREDE? 




Günlerdir aranan ve bir türlü bulunamayan Gürkan Kaya’da hala bir haber yok. Bugüne kadar yapılan araştırmalarda nerede olduğu ve nereye gittiği bilinmeyen Gürkan Kaya’nın ailesi ve yakınları artık canından şüphe etmeye başladı. Müge Anlı ve ekibi, Gürkan Kaya’yı bulabilmek için her türkü imkanları seferber etti. Bakalım Müge Anlı, Gükan Kaya’yı bulabilecek mi? Manisa’da evlendikten 2 hafta sonra kaybolan Gürkan Kaya, en son kayınpederiyle PTT’ye gidip para çekmişti. Daha sonra çektiği paralarla iş kurmaya gidiyorum diyen Gürkan Kaya’dan bir daha haber alınamamıştı. Gürkan Kaya’nın arkadaşları ise onu Manisa’da parkta gördüğünü iddia etti. Ancak Müge Anlı ve ekibi yaptığı araştırmalarda kimsenin o parkta Gürkan Kaya’yı görmediğini ortaya çıkarttı. Gürkan Kaya bir cinayete kurban mı gitti?

0 yorum:

Yorum Gönder