Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Galatasaray Chelsea Maçını Canlı İzle Justin tV Az tv idman tv

52e5601ca254a3c70d000050 Galatasaray: 1   Chelsea: 1 Maçın Golleri Geniş Özeti Video İzle
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçında Chelsea ile Türk Telekom Arena’da 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılılar bu sonuçla 18 Mart’ta rövanş maçı öncesi tur umudunu Londra’ya taşımayı başardı.
TT Arena’da seyircisinin büyük desteği ilie maça başlayan sarı krımızılılar 9. dakikada Torres’in golüne rağmen 90 dakika boyunca desteğini hiç esirgemedi. Chelsea’nin erken golünden sonra Mancini Hajrovic’i oyundan çıkararak Yekta’yı oyuna aldı ve orta alanda hakimiyetin Galatasaray’a geçmesini sağladı.
Bu dakiakdan sonra oyun dengelenirken ilk yarının son dakikasında Süper Lig’deki Donk vakasını hatırlatan bir pozisyon yaşandı ve Burak’ın golü hakem tarafından iptal edildi.
İkinci yarıda da dengeli bir oyun oynanırken kornerde savunmadan gelen Chedjou skoru eşitleyen golün altına imzasını attı. Bu golün ardından Galatasaray’ın baskıları giderek artsa da sarı kırmızılıları öne geçirecek gol gelmedi.



Galatasaray Chelsea maçı nerede ne zaman saat kaçta(GS Galatasaray Chelsea)
İşte nefesleri kesecek mücadele.Galatasaray Chelsea maçı hangi kanalda? Şampiyonlar ligi Galatasaray Chelsea maçı ne zaman? Galatasaray Chelsea maçı saat kaçta?
14 Şubat 2014 | 15:48A+A-

0
UEFA Şampiyonlar Ligi maçı için nefesleri tuttuk. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman? Galatasaray Chelsea maçı saat kaçta? Galatasaray Chelsea maçı hangi kanalda?


Galatasaray Chelsea maçı bilgileri

Galatasaray Chelsea UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi korkutan istatistik.Galatasaray Chelsea maçı için nefesler tutuldu.Galatasaray gözünü Şampiyonlar Ligi rakibine dikti.

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda karşılaşacağı Chelsea, iki aydır mağlubiyet yüzü görmüyor.Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda karşılaşacağı Chelsea, son haftalardaki başarılı performansıyla dikkati çekiyor.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’yi 26 Şubat Çarşamba günü, saat 21.45’de Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak.

Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.

26 Şubat Çarşamba günü oynanacak Galatasaray - Chelsea maçı, kapalı kanaldan D-Smart platformundan yayınlanacak.

Galatasaray Chelsea maçı resmi


Galatasaray Chelsea maçı




Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde, İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında zirveye yerleşen "Maviler", yaklaşık iki aydır mağlubiyet yüzü görmüyor.

Galatasaray Chelsea maçı resmi maçlardaki son mağlubiyetini 17 Aralık 2013'te İngiltere Lig Kupası çeyrek final mücadelesinde Sunderland'e karşı 2-1'lik skorla alan Chelsea, bu tarihten itibaren sahadan yenilgiyle ayrılmadı.

Chelsea, 25. hafta itibarıyla zirveye yerleştiği Premier Lig'de 11 haftadır maç kaybetmiyor.

Galatasaray Chelsea maçı Londra ekibi, lig karşılaşmalarındaki son mağlubiyetini, 15. haftadaki Stoke City deplasmanında aldı.

Galatasaray Chelsea maçı Mourinho'nun ekibi iç sahadaki performansıyla da Premier Lig'in en iyisi durumunda. Mourinho'nun ekibi ligde sahasında kaybetmeyen tek takım unvanına sahip. Stamford Bridge'de oynadığı 13 lig maçından 11 galibiyet çıkaran Chelsea, 2 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

Premier Lig'de 17 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet elde eden Chelsea, topladığı 57 puanla ilk sırada yer alıyor. "Maviler", Stoke City maçının yanı sıra 4. haftada Everton deplasmanından 1-0 ve 10. haftada Newcastle United deplasmanından 2-0'lık skorlarla mağlup ayrılmıştı.

Attığı 48 gole karşın kalesinde 21 gol gören Chelsea, ligin en az gol yiyen takımı olma özelliğini de taşıyor.

- Şampiyonluk adaylarına üstünlük sağladı

"Maviler", bu sezon şampiyonluk adayı takımlarla oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi.

Galatasaray Chelsea maçı Ligde Manchester United karşısında 0-0 beraberlik ve 3-1'lik galibiyetler elde eden Chelsea, Manchester City'yi 2-1 ve 1-0 mağlup etti. Liverpool'a da 2-1 üstünlük sağlayan Mourinho'nun ekibi, Arsenal ile ligde 0-0 berabere kalırken, Lig Kupası'nda ise rakibini 2-0 geçmeyi başardı.



-Galatasaray Chelsea maçı Şampiyonlar Ligi'nde grup birincisi oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Galatasaray ile eşleşen Chelsea, grup aşamasında oynadığı 6 maç sonunda ilk sırayı elde etti.

Galatasaray Chelsea maçı E Grubu'nda Basel, Steaua Bükreş ve Schalke 04 ile eşleşen "Maviler", topladığı 12 puanla rakiplerini geride bıraktı. Grupta, Türk asıllı İsviçreli teknik adam Murat Yakın yönetimindeki Basel'e 2-1 ve 1-0'lık skorlarla kaybeden Chelsea, diğer karşılaşmalardan üç puanla ayrıldı.

Galatasaray Chelsea maçı Devler Ligi'nde kalesinde gördüğü 3 golü de Basel'den yiyen Chelsea, diğer maçları net skorlarla kazandı. Schalke 04'ü iki maçta da 3-0 geçen, Steaua Bükreş'i ise 4-0 ve 1-0 mağlup eden Mourinho'nun öğrencileri, grupta 12 gol kaydetti.

- Galatasaray Chelsea maçı En golcüsü

Hazard Eden Hazard, Chelsea'nin bu sezon bulduğu gollere en fazla katkı sağlayan isim oldu.

Galatasaray Chelsea maçı Belçikalı futbolcu, resmi maçlarda takımına 14 gol kazandırmayı başardı. Hazard'ın ardından 9 gole sahip Oscar ve 8 gollü Samuel Eto'o, Chelsea'nin gol yollarında başvurduğu diğer oyunculardı.

Chelseali futbolcular Şampiyonlar Ligi'nde ise golleri paylaştı. Avrupa'da Eto'o, Demba Ba, Fernando Torres ve Ramires'in ikişer golünün yanı sıra Hazard, Frank Lampard ve Oscar birer kez rakip fileleri havalandırdı.

Galatasaray'ın Chelsea ile karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçı, 26 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da, rövanş karşılaşması ise 18 Mart Salı günü Londra'da oynanacak. "Maviler", Galatasaray ile yapacağı ilk maç öncesi Federasyon Kupası (FA Cup) 5. tur karşılaşmasında Manchester City deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Ardından ligde Everton'ı konuk edecek Chelsea, Galatasaray ile karşılaşmak üzere İstanbul'a gelecek.

Chelsea FC

İngiltere’nin köklü takımlarından Chelsea, 1905 yılında Londra’da kuruldu. Tarihi boyunca dört kez İngiltere Ligi Şampiyonluğu’nu kazanan Chelsea’nin müzesinde; yedi FA Cup, iki Kupa Galipleri Kupası, bir UEFA Avrupa Ligi Kupası, bir UEFA Süper Kupası, bir de Şampiyonlar Ligi kupası bulunuyor. 1954-55 sezonunda İngiltere 1. Ligi’ndeki ilk şampiyonluğuna ulaşan Chelsea daha sonra uzun yıllar bu başarıya ulaşamadı.

Galatasaray Chelsea maçı 2003 yılında Rus işadamı Roman Abramovich tarafından satın alınan kulüp, uzun yıllar ulaşmadığı lig şampiyonluğuna Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde 2004-05 sezonunda ulaştı. 2005-06 sezonunda da Premier Lig şampiyonu olan Chelsea’de, Portekizli teknik adam Mourinho 2007-08 sezonuna başlasa da aynı sezonu tamamlamadan takımdan ayrıldı. Takımı devralan Avram Grant, Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi finaline kadar getirdi. Şampiyonlar Ligi 2008 Moskova finalinde Manchester United karşılaşan Chelsea, 1-1 biten maçta penaltılarla Manchester United'a 7-6 yenilerek kupaya veda etti.

2011-12 sezonunda ise Roberto Di Matteo yönetimdeki Chelsea, 19 Mayıs 2012'de Münih Allianz Arena'daki finalde Bayern Münih’e normal süresi 1-1 biten maçta, penaltılar sonunda 4-3 üstünlük kuruyor ve bu kez kupayı müzesine götürüyordu. Chelsea, ertesi sezon da Rafael Benitez yönetiminde Avrupa Ligi'ni kazandı.

Galatasaray'ın devler ligindeki rakibi Chelsea'de, Rafael Benitez'in ayrılmasından sonra Jose Mourinho takımın başına bir kez daha getirildi. İçinde bulunduğumuz sezon Şampiyonlar Ligi’nde E grubunda yer alan Chelsea, grup aşamasında 12 puan topladı ve grubundan lider çıktı. İngiltere ekibi, grubunda Schalke 04, Basel ve Steau Bükreş ile mücadele etmişti. Premier Lig'de 35 puanlı lider Arsenal'in iki puan gerisinde Liverpool'un hemen ardından üçüncü sırada bulunan Chelsea, 16 maçta 10 galibiyet, üç yenilgi ve üç beraberlik aldı.

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, Chelsea'nin efsane isimleri arasında yer alıyor. Drogba, Chelsea'de forma giydiği dönem boyunca; üç kez Premier Lig, dört kez FA Cup ve bir kez de Şampiyonlar Ligi kupası kaldırdı. En son 2011-2012 sezonunda oynadığı Chelsea’de birçok başarıya imza atan futbolcu forma giydiği takdirde yaklaşık iki yıl sonra tekrar Stamford Bridge'e çıkacak.

Galatasaray daha önce Chelsea ile iki kez karşılaştı. 1999-2000 Şampiyonlar Ligi grubunda Galatasaray, rakibine Londra'da 1-0, İstanbul'da ise 5-0 mağlup olmuştu. Galatasaray, Avrupa Arenası'nda İngiltere ekipleriyle ise 15 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, üç maçtan galibiyet ile ayrılırken yedi maç berabere sonuçlandı. Beş karşılaşma ise İngiltere takımlarının üstünlüğü ile bitti.

Galatasaray Antalyaspor Maçı (süper lig)

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medical Park Antalyaspor'la karşılaşacak Galatasaray bu zorlu maçın hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Mancini, 14 gün içinde biri Şampiyonlar Ligi mücadelesi olmak üzere 4 kritik müsabakaya çıkacak takımını özel olarak hazırlıyor.

33 futbolcunun bulunduğu kadrodaki her futbolcuya ihtiyacı olduğunu belirten İtalyan teknik adamın takımının iskeletini koruyarak dört maça da farklı onbirlerle çıkmayı hedefliyor.

Pazartesi akşamı oynanacak Medical Park Antalyaspor maçından 5 gün sonra sahasında 2014 yılının ilk derbisine çıkacak ve Beşiktaş'ı ağırlayacak sarı kırmızılı takım, dev maçtan 4 gün sonra yine sahasında Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile karşılaşacak. Zorlu periyodun son maçına Rize'de çıkacak sarı kırmızılı takım, Çaykur Rizespor'la üç puan mücadelesi yapıp, şampiyonluk yarışına devam etmek isteyecek.

Mancini'nin, özellikle Medical Park Antalyaspor ve Beşiktaş maçlarına dönüm noktası olarak bakarken, bu iki maçtan alınacak 6 puanın şampiyonluk yarışında takıma itici güç olacağını düşünüyor.

Antalya'dan üç puanı alıp moralle dönecek takımını Beşiktaş maçına daha farklı hazırlamayı planlayan İtalyan teknik adamın, geniş alternatifli kadrosundan yararlanacağı belirtiliyor.

Galatasaray bu yoğun takvimin hazırlıklarını sürdürürken, teknik direktör Mancini'nin futbolcularına özellikle takım savunmasıyla ilgili antrenmanlar yaptırdığı öğrenildi.

Takımının pozisyon vermesini istemeyen Mancini'nin bu yüzden kanatlarda oynayan futbolcularıyla özel olarak ilgilendiği bildirildi.

Galatasaray'da Medical Park Antalyaspor maçında sakatlığı devam eden Hakan Balta ile cezalı durumda bulunan Chedjou kadroda yer almayacak.

Galatasaray Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? 26 Şubat Çarşamba günü oynanacak Galatasaray - Chelsea maçı, kapalı kanaldan D-Smart platformundan yayınlanacak.

Galatasaray - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’yi 26 Şubat Çarşamba günü, saat 21.45’de Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçına az bir zaman kaldı. Heyecan doruklara çıktı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY HABERLERİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Chelsea Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta canlı izle nebilecek. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynayacağı maçların yayın programı belli oldu.
CHELSEA MAÇI ÖNCESİ GALATASARAY'DAN ŞOK HABER
Antalya deplasmanında kaybettiği 2 puanla şampiyonluk yarışında büyük yara alan Galatasaray'da puan kaybından çok Drogba'nın tavırları konuşuluyor. Karşılaşmanın 67. dakikasında kötü performansı nedeniyle Teknik Direktör Roberto Mancini tarafından oyundan alınan tecrübeli oyuncu, İtalyan çalıştırıcının elini zoraki sıkmış, yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nun ise yüzüne bile bakmamıştı. Eli havada kalan Tugay Hoca'nın ise morali bozulmuştu. Sarı-kırmızılılarda yaşanan Drogba depreminin arkasında Fildişili oyuncuyla sözleşme imzalanmaması olduğu iddia edildi. Son dönemlerde yıldız oyuncunun moralinin bozuk olduğu ve İstanbul'da bulunan 2 evinden birini boşaltıp, eşyalarını da Fildişi ve Fransa'daki evlerine gönderdiği öğrenildi. Göktürk ve Florya'da 2 evi birden olan Drogba'nın Galatasaray'ın Afrika temsilcisi Mark Guy aracılığıyla işlemlerini başlattığı ve gemiyle naklin sağlandığı bildirildi. 
Galatasaray-Chelsea maçı oranları değişti
İddia risk yönetimi Galatasaray-Chelsea maçı öncesinde oranlarda değişikliğe gitti.
İddia risk yönetimi Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın Chelsea ile 26 Şubat tarihinde Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın oranlarına müdahale etti.
Daha önce Chelsea galibiyetine 1,95 oran belirleyen İdaa risk yönetimi, oran değişikliğine gitti.
İngiliz ekibi Chelsea'nin yeni oranı 1,85 oldu. 0-2 çifte şans seçeneği ise 1,21'den 1,17 oldu.
Ayrıca Chelsea'nin handikaplı galibiyetine verilen 4,00 oran ise 3,75'e çekildi.
Son 16 Eşleşmeleri
Manchester City - FC Barcelona
Olympiakos - Manchester United
Milan - Atletico Madrid
Bayer Leverkusen - Paris St Germain
Galatasaray - Chelsea
Schalke - Real Madrid
Arsenal - Bayern Munih
Zenit - Borussia Dortmund
Chelsea FC İngiltere’nin köklü takımlarından Chelsea, 1905 yılında Londra’da kuruldu. Tarihi boyunca dört kez İngiltere Ligi Şampiyonluğu’nu kazanan Chelsea’nin müzesinde; yedi FA Cup, iki Kupa Galipleri Kupası, bir UEFA Avrupa Ligi Kupası, bir UEFA Süper Kupası, bir de Şampiyonlar Ligi kupası bulunuyor. 1954-55 sezonunda İngiltere 1. Ligi’ndeki ilk şampiyonluğuna ulaşan Chelsea daha sonra uzun yıllar bu başarıya ulaşamadı.
2003 yılında Rus işadamı Roman Abramovich tarafından satın alınan kulüp, uzun yıllar ulaşmadığı lig şampiyonluğuna Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde 2004-05 sezonunda ulaştı. 2005-06 sezonunda da Premier Lig şampiyonu olan Chelsea’de, Portekizli teknik adam Mourinho 2007-08 sezonuna başlasa da aynı sezonu tamamlamadan takımdan ayrıldı. Takımı devralan Avram Grant, Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi finaline kadar getirdi. Şampiyonlar Ligi 2008 Moskova finalinde Manchester United karşılaşan Chelsea, 1-1 biten maçta penaltılarla Manchester United'a 7-6 yenilerek kupaya veda etti.
2011-12 sezonunda ise Roberto Di Matteo yönetimdeki Chelsea, 19 Mayıs 2012'de Münih Allianz Arena'daki finalde Bayern Münih’e normal süresi 1-1 biten maçta, penaltılar sonunda 4-3 üstünlük kuruyor ve bu kez kupayı müzesine götürüyordu. Chelsea, ertesi sezon da Rafael Benitez yönetiminde Avrupa Ligi'ni kazandı.
Galatasaray'ın devler ligindeki rakibi Chelsea'de, Rafael Benitez'in ayrılmasından sonra Jose Mourinho takımın başına bir kez daha getirildi. İçinde bulunduğumuz sezon Şampiyonlar Ligi’nde E grubunda yer alan Chelsea, grup aşamasında 12 puan topladı ve grubundan lider çıktı. İngiltere ekibi, grubunda Schalke 04, Basel ve Steau Bükreş ile mücadele etmişti. Premier Lig'de 35 puanlı lider Arsenal'in iki puan gerisinde Liverpool'un hemen ardından üçüncü sırada bulunan Chelsea, 16 maçta 10 galibiyet, üç yenilgi ve üç beraberlik aldı.
Galatasaray - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’yi 26 Şubat Çarşamba günü, saat 21.45’de Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak.
Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
Galatasaray Chelsea maçının kanalı büyük olasılıkla d smart
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Galatasaray-Chelsea maçının İddaa oranları açıklandı
Galatasaray'ın 26 Şubat'ta Chelsea'yi konuk edeceği Şampiyonlar Ligi ikinci tur maçının İddaa oranları belli oldu.
2.70 - 3.20 - 1.95 - Üst 1.60 - Alt 1.75
Trabzonspor'un Avrupa Ligi'nde Juventus'a konuk olacağı maçın oranları da açıklandı:
1.15 - 4.75 - 9.00 - Üst 1.30 - Alt 2.30
İki ay önceden açıklanan bu oranların muhtemel oranlar olduğu ve maç tarihine kadar değişebileceği belirtildi.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçına az bir zaman kaldı. Heyecan doruklara çıktı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY HABERLERİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Galatasaray-Chelsea maçı oranları değişti
İddia risk yönetimi Galatasaray-Chelsea maçı öncesinde oranlarda değişikliğe gitti.
İddia risk yönetimi Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın Chelsea ile 26 Şubat tarihinde Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın oranlarına müdahale etti.
Daha önce Chelsea galibiyetine 1,95 oran belirleyen İdaa risk yönetimi, oran değişikliğine gitti.
İngiliz ekibi Chelsea'nin yeni oranı 1,85 oldu. 0-2 çifte şans seçeneği ise 1,21'den 1,17 oldu.
Ayrıca Chelsea'nin handikaplı galibiyetine verilen 4,00 oran ise 3,75'e çekildi.
Son 16 Eşleşmeleri
Manchester City - FC Barcelona
Olympiakos - Manchester United
Milan - Atletico Madrid
Bayer Leverkusen - Paris St Germain
Galatasaray - Chelsea
Schalke - Real Madrid
Arsenal - Bayern Munih
Zenit - Borussia Dortmund
Chelsea FCİngiltere’nin köklü takımlarından Chelsea, 1905 yılında Londra’da kuruldu. Tarihi boyunca dört kez İngiltere Ligi Şampiyonluğu’nu kazanan Chelsea’nin müzesinde; yedi FA Cup, iki Kupa Galipleri Kupası, bir UEFA Avrupa Ligi Kupası, bir UEFA Süper Kupası, bir de Şampiyonlar Ligi kupası bulunuyor. 1954-55 sezonunda İngiltere 1. Ligi’ndeki ilk şampiyonluğuna ulaşan Chelsea daha sonra uzun yıllar bu başarıya ulaşamadı.
2003 yılında Rus işadamı Roman Abramovich tarafından satın alınan kulüp, uzun yıllar ulaşmadığı lig şampiyonluğuna Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde 2004-05 sezonunda ulaştı. 2005-06 sezonunda da Premier Lig şampiyonu olan Chelsea’de, Portekizli teknik adam Mourinho 2007-08 sezonuna başlasa da aynı sezonu tamamlamadan takımdan ayrıldı. Takımı devralan Avram Grant, Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi finaline kadar getirdi. Şampiyonlar Ligi 2008 Moskova finalinde Manchester United karşılaşan Chelsea, 1-1 biten maçta penaltılarla Manchester United'a 7-6 yenilerek kupaya veda etti.
2011-12 sezonunda ise Roberto Di Matteo yönetimdeki Chelsea, 19 Mayıs 2012'de Münih Allianz Arena'daki finalde Bayern Münih’e normal süresi 1-1 biten maçta, penaltılar sonunda 4-3 üstünlük kuruyor ve bu kez kupayı müzesine götürüyordu. Chelsea, ertesi sezon da Rafael Benitez yönetiminde Avrupa Ligi'ni kazandı.
Galatasaray'ın devler ligindeki rakibi Chelsea'de, Rafael Benitez'in ayrılmasından sonra Jose Mourinho takımın başına bir kez daha getirildi. İçinde bulunduğumuz sezon Şampiyonlar Ligi’nde E grubunda yer alan Chelsea, grup aşamasında 12 puan topladı ve grubundan lider çıktı. İngiltere ekibi, grubunda Schalke 04, Basel ve Steau Bükreş ile mücadele etmişti. Premier Lig'de 35 puanlı lider Arsenal'in iki puan gerisinde Liverpool'un hemen ardından üçüncü sırada bulunan Chelsea, 16 maçta 10 galibiyet, üç yenilgi ve üç beraberlik aldı.
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, Chelsea'nin efsane isimleri arasında yer alıyor. Drogba, Chelsea'de forma giydiği dönem boyunca; üç kez Premier Lig, dört kez FA Cup ve bir kez de Şampiyonlar Ligi kupası kaldırdı. En son 2011-2012 sezonunda oynadığı Chelsea’de birçok başarıya imza atan futbolcu forma giydiği takdirde yaklaşık iki yıl sonra tekrar Stamford Bridge'e çıkacak.
Galatasaray daha önce Chelsea ile iki kez karşılaştı. 1999-2000 Şampiyonlar Ligi grubunda Galatasaray, rakibine Londra'da 1-0, İstanbul'da ise 5-0 mağlup olmuştu. Galatasaray, Avrupa Arenası'nda İngiltere ekipleriyle ise 15 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, üç maçtan galibiyet ile ayrılırken yedi maç berabere sonuçlandı. Beş karşılaşma ise İngiltere takımlarının üstünlüğü ile bitti.
Galatasaray'ı korkutan istatistik Chelsea...
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda karşılaşacağı Chelsea, iki aydır mağlubiyet yüzü görmüyor.
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda karşılaşacağı Chelsea, son haftalardaki başarılı performansıyla dikkati çekiyor.
Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde, İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında zirveye yerleşen "Maviler", yaklaşık iki aydır mağlubiyet yüzü görmüyor.
Resmi maçlardaki son mağlubiyetini 17 Aralık 2013'te İngiltere Lig Kupası çeyrek final mücadelesinde Sunderland'e karşı 2-1'lik skorla alan Chelsea, bu tarihten itibaren sahadan yenilgiyle ayrılmadı.
Premier Lig'de 11 haftadır kaybetmiyor
Chelsea, 25. hafta itibarıyla zirveye yerleştiği Premier Lig'de 11 haftadır maç kaybetmiyor.
Londra ekibi, lig karşılaşmalarındaki son mağlubiyetini, 15. haftadaki Stoke City deplasmanında aldı.
Mourinho'nun ekibi iç sahadaki performansıyla da Premier Lig'in en iyisi durumunda. Mourinho'nun ekibi ligde sahasında kaybetmeyen tek takım unvanına sahip. Stamford Bridge'de oynadığı 13 lig maçından 11 galibiyet çıkaran Chelsea, 2 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.
Premier Lig'de 17 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet elde eden Chelsea, topladığı 57 puanla ilk sırada yer alıyor. "Maviler", Stoke City maçının yanı sıra 4. haftada Everton deplasmanından 1-0 ve 10. haftada Newcastle United deplasmanından 2-0'lık skorlarla mağlup ayrılmıştı.
Attığı 48 gole karşın kalesinde 21 gol gören Chelsea, ligin en az gol yiyen takımı olma özelliğini de taşıyor.
Şampiyonluk adaylarına üstünlük sağladı
"Maviler", bu sezon şampiyonluk adayı takımlarla oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi.
Ligde Manchester United karşısında 0-0 beraberlik ve 3-1'lik galibiyetler elde eden Chelsea, Manchester City'yi 2-1 ve 1-0 mağlup etti. Liverpool'a da 2-1 üstünlük sağlayan Mourinho'nun ekibi, Arsenal ile ligde 0-0 berabere kalırken, Lig Kupası'nda ise rakibini 2-0 geçmeyi başardı.
Şampiyonlar Ligi'nde grup birincisi oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Galatasaray ile eşleşen Chelsea, grup aşamasında oynadığı 6 maç sonunda ilk sırayı elde etti.
E Grubu'nda Basel, Steaua Bükreş ve Schalke 04 ile eşleşen "Maviler", topladığı 12 puanla rakiplerini geride bıraktı. Grupta, Türk asıllı İsviçreli teknik adam Murat Yakın yönetimindeki Basel'e 2-1 ve 1-0'lık skorlarla kaybeden Chelsea, diğer karşılaşmalardan üç puanla ayrıldı.
Devler Ligi'nde kalesinde gördüğü 3 golü de Basel'den yiyen Chelsea, diğer maçları net skorlarla kazandı. Schalke 04'ü iki maçta da 3-0 geçen, Steaua Bükreş'i ise 4-0 ve 1-0 mağlup eden Mourinho'nun öğrencileri, grupta 12 gol kaydetti.
En golcüsü
Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Didier Drogba, Chelsea'nin efsane isimleri arasında yer alıyor. Drogba, Chelsea'de forma giydiği dönem boyunca; üç kez Premier Lig, dört kez FA Cup ve bir kez de Şampiyonlar Ligi kupası kaldırdı. En son 2011-2012 sezonunda oynadığı Chelsea’de birçok başarıya imza atan futbolcu forma giydiği takdirde yaklaşık iki yıl sonra tekrar Stamford Bridge'e çıkacak.
Galatasaray daha önce Chelsea ile iki kez karşılaştı. 1999-2000 Şampiyonlar Ligi grubunda Galatasaray, rakibine Londra'da 1-0, İstanbul'da ise 5-0 mağlup olmuştu. Galatasaray, Avrupa Arenası'nda İngiltere ekipleriyle ise 15 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray, üç maçtan galibiyet ile ayrılırken yedi maç berabere sonuçlandı. Beş karşılaşma ise İngiltere takımlarının üstünlüğü ile bitti.
?
Galatasaray'ı korkutan istatistik Chelsea...
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda karşılaşacağı Chelsea, iki aydır mağlubiyet yüzü görmüyor.
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda karşılaşacağı Chelsea, son haftalardaki başarılı performansıyla dikkati çekiyor.
Portekizli teknik adam Jose Mourinho yönetiminde, İngiltere Premier Lig'in 25. haftasında zirveye yerleşen "Maviler", yaklaşık iki aydır mağlubiyet yüzü görmüyor.
Resmi maçlardaki son mağlubiyetini 17 Aralık 2013'te İngiltere Lig Kupası çeyrek final mücadelesinde Sunderland'e karşı 2-1'lik skorla alan Chelsea, bu tarihten itibaren sahadan yenilgiyle ayrılmadı.
Premier Lig'de 11 haftadır kaybetmiyor
Chelsea, 25. hafta itibarıyla zirveye yerleştiği Premier Lig'de 11 haftadır maç kaybetmiyor.
Londra ekibi, lig karşılaşmalarındaki son mağlubiyetini, 15. haftadaki Stoke City deplasmanında aldı.
Mourinho'nun ekibi iç sahadaki performansıyla da Premier Lig'in en iyisi durumunda. Mourinho'nun ekibi ligde sahasında kaybetmeyen tek takım unvanına sahip. Stamford Bridge'de oynadığı 13 lig maçından 11 galibiyet çıkaran Chelsea, 2 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.
Premier Lig'de 17 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet elde eden Chelsea, topladığı 57 puanla ilk sırada yer alıyor. "Maviler", Stoke City maçının yanı sıra 4. haftada Everton deplasmanından 1-0 ve 10. haftada Newcastle United deplasmanından 2-0'lık skorlarla mağlup ayrılmıştı.
Attığı 48 gole karşın kalesinde 21 gol gören Chelsea, ligin en az gol yiyen takımı olma özelliğini de taşıyor.
Şampiyonluk adaylarına üstünlük sağladı
"Maviler", bu sezon şampiyonluk adayı takımlarla oynadığı hiçbir maçı kaybetmedi.
Ligde Manchester United karşısında 0-0 beraberlik ve 3-1'lik galibiyetler elde eden Chelsea, Manchester City'yi 2-1 ve 1-0 mağlup etti. Liverpool'a da 2-1 üstünlük sağlayan Mourinho'nun ekibi, Arsenal ile ligde 0-0 berabere kalırken, Lig Kupası'nda ise rakibini 2-0 geçmeyi başardı.
Şampiyonlar Ligi'nde grup birincisi oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Galatasaray ile eşleşen Chelsea, grup aşamasında oynadığı 6 maç sonunda ilk sırayı elde etti.
E Grubu'nda Basel, Steaua Bükreş ve Schalke 04 ile eşleşen "Maviler", topladığı 12 puanla rakiplerini geride bıraktı. Grupta, Türk asıllı İsviçreli teknik adam Murat Yakın yönetimindeki Basel'e 2-1 ve 1-0'lık skorlarla kaybeden Chelsea, diğer karşılaşmalardan üç puanla ayrıldı.
Devler Ligi'nde kalesinde gördüğü 3 golü de Basel'den yiyen Chelsea, diğer maçları net skorlarla kazandı. Schalke 04'ü iki maçta da 3-0 geçen, Steaua Bükreş'i ise 4-0 ve 1-0 mağlup eden Mourinho'nun öğrencileri, grupta 12 gol kaydetti.
Daha önce Chelsea galibiyetine 1,95 oran belirleyen İdaa risk yönetimi, oran değişikliğine gitti.
İngiliz ekibi Chelsea'nin yeni oranı 1,85 oldu. 0-2 çifte şans seçeneği ise 1,21'den 1,17 oldu.
Ayrıca Chelsea'nin handikaplı galibiyetine verilen 4,00 oran ise 3,75'e çekildi.
Son 16 Eşleşmeleri
Manchester City - FC Barcelona
Olympiakos - Manchester United
Milan - Atletico Madrid
Bayer Leverkusen - Paris St Germain
Galatasaray - Chelsea
Schalke - Real Madrid
Arsenal - Bayern Munih
Zenit - Borussia Dortmund
Chelsea FC İngiltere’nin köklü takımlarından Chelsea, 1905 yılında Londra’da kuruldu. Tarihi boyunca dört kez İngiltere Ligi Şampiyonluğu’nu kazanan Chelsea’nin müzesinde; yedi FA Cup, iki Kupa Galipleri Kupası, bir UEFA Avrupa Ligi Kupası, bir UEFA Süper Kupası, bir de Şampiyonlar Ligi kupası bulunuyor. 1954-55 sezonunda İngiltere 1. Ligi’ndeki ilk şampiyonluğuna ulaşan Chelsea daha sonra uzun yıllar bu başarıya ulaşamadı.
2003 yılında Rus işadamı Roman Abramovich tarafından satın alınan kulüp, uzun yıllar ulaşmadığı lig şampiyonluğuna Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde 2004-05 sezonunda ulaştı. 2005-06 sezonunda da Premier Lig şampiyonu olan Chelsea’de, Portekizli teknik adam Mourinho 2007-08 sezonuna başlasa da aynı sezonu tamamlamadan takımdan ayrıldı. Takımı devralan Avram Grant, Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi finaline kadar getirdi. Şampiyonlar Ligi 2008 Moskova finalinde Manchester United karşılaşan Chelsea, 1-1 biten maçta penaltılarla Manchester United'a 7-6 yenilerek kupaya veda etti.
En golcüsü
Hazard Eden Hazard, Chelsea'nin bu sezon bulduğu gollere en fazla katkı sağlayan isim oldu.
Belçikalı futbolcu, resmi maçlarda takımına 14 gol kazandırmayı başardı. Hazard'ın ardından 9 gole sahip Oscar ve 8 gollü Samuel Eto'o, Chelsea'nin gol yollarında başvurduğu diğer oyunculardı.
Chelseali futbolcular Şampiyonlar Ligi'nde ise golleri paylaştı. Avrupa'da Eto'o, Demba Ba, Fernando Torres ve Ramires'in ikişer golünün yanı sıra Hazard, Frank Lampard ve Oscar birer kez rakip fileleri havalandırdı.
Galatasaray'ın Chelsea ile karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçı, 26 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da, rövanş karşılaşması ise 18 Mart Salı günü Londra'da oynanacak. "Maviler", Galatasaray ile yapacağı ilk maç öncesi Federasyon Kupası (FA Cup) 5. tur karşılaşmasında Manchester City deplasmanında zorlu bir sınav verecek. Ardından ligde Everton'ı konuk edecek Chelsea, Galatasaray ile karşılaşmak üzere İstanbul'a gelecek.
Chelsea'den Galatsaray'a özel klip
Galatasaray ile 26 Şubat 2014'te Şampiyonlar Ligi 2. Tur ilk maçı için karşı karşıya gelecek olan Chelsea'nin taraftarları, 26 Şubat gecesi, Şampiyonlar Ligi Galatasaray Chelsea karşılaşması için özel bir video hazırladı.
Galatasaray - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’yi 26 Şubat Çarşamba günü, saat 21.45’de Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak.
Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçına az bir zaman kaldı. Heyecan doruklara çıktı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY HABERLERİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.

Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Galatasaray-Chelsea maçı oranları değişti
İddia risk yönetimi Galatasaray-Chelsea maçı öncesinde oranlarda değişikliğe gitti.
İddia risk yönetimi Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın Chelsea ile 26 Şubat tarihinde Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın oranlarına müdahale etti.
Daha önce Chelsea galibiyetine 1,95 oran belirleyen İdaa risk yönetimi, oran değişikliğine gitti.
İngiliz ekibi Chelsea'nin yeni oranı 1,85 oldu. 0-2 çifte şans seçeneği ise 1,21'den 1,17 oldu.
Galatasaray - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’yi 26 Şubat Çarşamba günü, saat 21.45’de Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak.
Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçına az bir zaman kaldı. Heyecan doruklara çıktı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY HABERLERİ

Galatasaray - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’yi 26 Şubat Çarşamba günü, saat 21.45’de Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçına az bir zaman kaldı. Heyecan doruklara çıktı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY HABERLERİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Galatasaray-Chelsea maçı oranları değişti
İddia risk yönetimi Galatasaray-Chelsea maçı öncesinde oranlarda değişikliğe gitti.
İddia risk yönetimi Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın Chelsea ile 26 Şubat tarihinde Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın oranlarına müdahale etti.
Daha önce Chelsea galibiyetine 1,95 oran belirleyen İdaa risk yönetimi, oran değişikliğine gitti.
İngiliz ekibi Chelsea'nin yeni oranı 1,85 oldu. 0-2 çifte şans seçeneği ise 1,21'den 1,17 oldu.
Ayrıca Chelsea'nin handikaplı galibiyetine verilen 4,00 oran ise 3,75'e çekildi.
Son 16 Eşleşmeleri
Manchester City - FC Barcelona
Olympiakos - Manchester United
Milan - Atletico Madrid
Bayer Leverkusen - Paris St Germain
Son 16 Eşleşmeleri
Manchester City - FC Barcelona
Olympiakos - Manchester United
Milan - Atletico Madrid
Bayer Leverkusen - Paris St Germain
Galatasaray - Chelsea
Schalke - Real Madrid
Arsenal - Bayern Munih
Zenit - Borussia Dortmund
Chelsea FC İngiltere’nin köklü takımlarından Chelsea, 1905 yılında Londra’da kuruldu. Tarihi boyunca dört kez İngiltere Ligi Şampiyonluğu’nu kazanan Chelsea’nin müzesinde; yedi FA Cup, iki Kupa Galipleri Kupası, bir UEFA Avrupa Ligi Kupası, bir UEFA Süper Kupası, bir de Şampiyonlar Ligi kupası bulunuyor. 1954-55 sezonunda İngiltere 1. Ligi’ndeki ilk şampiyonluğuna ulaşan Chelsea daha sonra uzun yıllar bu başarıya ulaşamadı.
2003 yılında Rus işadamı Roman Abramovich tarafından satın alınan kulüp, uzun yıllar ulaşmadığı lig şampiyonluğuna Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde 2004-05 sezonunda ulaştı. 2005-06 sezonunda da Premier Lig şampiyonu olan Chelsea’de, Portekizli teknik adam Mourinho 2007-08 sezonuna başlasa da aynı sezonu tamamlamadan takımdan ayrıldı. Takımı devralan Avram Grant, Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi finaline kadar getirdi. Şampiyonlar Ligi 2008 Moskova finalinde Manchester United karşılaşan Chelsea, 1-1 biten maçta penaltılarla Manchester United'a 7-6 yenilerek kupaya veda etti.
2011-12 sezonunda ise Roberto Di Matteo yönetimdeki Chelsea, 19 Mayıs 2012'de Münih Allianz Arena'daki finalde Bayern Münih’e normal süresi 1-1 biten maçta, penaltılar sonunda 4-3 üstünlük kuruyor ve bu kez kupayı müzesine götürüyordu. Chelsea, ertesi sezon da Rafael Benitez yönetiminde Avrupa Ligi'ni kazandı.
Galatasaray'ın devler ligindeki rakibi Chelsea'de, Rafael Benitez'in ayrılmasından sonra Jose Mourinho takımın başına bir kez daha getirildi. İçinde bulunduğumuz sezon Şampiyonlar Ligi’nde E grubunda yer alan Chelsea, grup aşamasında 12 puan topladı ve grubundan lider çıktı. İngiltere ekibi, grubunda Schalke 04, Basel ve Steau Bükreş ile mücadele etmişti. Premier Lig'de 35 puanlı lider Arsenal'in iki puan gerisinde Liverpool'un hemen ardından üçüncü sırada bulunan Chelsea, 16 maçta 10 galibiyet, üç yenilgi ve üç beraberlik aldı.
Galatasaray - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’yi 26 Şubat Çarşamba günü, saat 21.45’de Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak.
Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçına az bir zaman kaldı. Heyecan doruklara çıktı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY HABERLERİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Galatasaray-Chelsea maçı oranları değişti
İddia risk yönetimi Galatasaray-Chelsea maçı öncesinde oranlarda değişikliğe gitti.
İddia risk yönetimi Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın Chelsea ile 26 Şubat tarihinde Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın oranlarına müdahale etti.

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Galatasaray ile karşılaşacak İngiliz devi Chelsea'de hazırlıklar devam ediyor.

Chelsea Kulübü, Galatasaray ile 26 Şubat Çarşamba günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi ikinci tur ilk maçı için İstanbul'a gelecek taraftarlarına bilgilendirme mesajı yayımladı.
Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Chelseali taraftarlara İstanbul şehriyle ilgili bilgiler verilirken, maç günü statta uyulması gereken kurallar da sıralandı. İstanbul'un 14 milyonluk nüfusuyla Asya ve Avrupa'yı birbirine bağlayan popüler turistik bir şehir olduğu belirtilen mesajda, şehir merkezinin modern Taksim Meydanı etrafında oluştuğu belirtildi.
Uyarılar arasında içkili seyircilerin maça kesinlikle alınmayacağı yer alırken, bu taraftarların maç sonunda şehir merkezine kalkacak otobüslere de binemeyeceği bildirildi.
Taraftarlara, deplasman tribünüyle ilgili bilgiler verilirken, tribünde tahsis edilen özel bir pankart bölgesi olmadığı hatırlatıldı. Buna rağmen herhangi bir sopa takılmaksızın bayrakların stada alınabileceği kaydedildi.
Chelseali futbolseverlerin maçın sona ermesinden yarım saat sonra stattan ayrılmasına izin verileceği ifade edilirken, plastik şişe, bozuk para, çakmak ve şemsiye gibi gereçlerin de stada alınmayacağı aktarıldı.
İSTANBULKART KULLANIN
Maçın yapılacağı Türk Telekom Arena'ya ulaşımın metro vasıtasıyla yapılmasının Chelseali taraftarlar için güvenli olmadığı vurgulanırken, 15 TL (4 sterlin) karşılığında edinilecek "İstanbul Kart" kullanılarak, otobüslerle stada güvenli bir şekilde varılabileceği ifade edildi.
Ayrıca, İstanbul'un genel olarak güvenli bir şehir olduğu da hatırlatılırken, yine de kalabalık ortamlarda hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiği uyarısında da bulunuldu.
Galatasaray - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’yi 26 Şubat Çarşamba günü, saat 21.45’de Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçına az bir zaman kaldı. Heyecan doruklara çıktı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY HABERLERİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Galatasaray-Chelsea maçı oranları değişti
İddia risk yönetimi Galatasaray-Chelsea maçı öncesinde oranlarda değişikliğe gitti.
İddia risk yönetimi Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın Chelsea ile 26 Şubat tarihinde Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın oranlarına müdahale etti.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçına az bir zaman kaldı. Heyecan doruklara çıktı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY HABERLERİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Galatasaray-Chelsea maçı oranları değişti
İddia risk yönetimi Galatasaray-Chelsea maçı öncesinde oranlarda değişikliğe gitti.
İddia risk yönetimi Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın Chelsea ile 26 Şubat tarihinde Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın oranlarına müdahale etti.
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Galatasaray-Chelsea maçı oranları değişti
İddia risk yönetimi Galatasaray-Chelsea maçı öncesinde oranlarda değişikliğe gitti.
İddia risk yönetimi Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın Chelsea ile 26 Şubat tarihinde Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın oranlarına müdahale etti.
Galatasaray - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’yi 26 Şubat Çarşamba günü, saat 21.45’de Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçına az bir zaman kaldı. Heyecan doruklara çıktı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY HABERLERİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Galatasaray-Chelsea maçı oranları değişti
İddia risk yönetimi Galatasaray-Chelsea maçı öncesinde oranlarda değişikliğe gitti.
İddia risk yönetimi Şampiyonlar Ligi 2. Turu'nda Galatasaray'ın Chelsea ile 26 Şubat tarihinde Türk Telekom Arena'da oynayacağı maçın oranlarına müdahale etti.
Daha önce Chelsea galibiyetine 1,95 oran belirleyen İdaa risk yönetimi, oran değişikliğine gitti.
İngiliz ekibi Chelsea'nin yeni oranı 1,85 oldu. 0-2 çifte şans seçeneği ise 1,21'den 1,17 oldu.
Ayrıca Chelsea'nin handikaplı galibiyetine verilen 4,00 oran ise 3,75'e çekildi.
Son 16 Eşleşmeleri
Manchester City - FC Barcelona
Olympiakos - Manchester United
Milan - Atletico Madrid
Bayer Leverkusen - Paris St Germain
Galatasaray - Chelsea
Schalke - Real Madrid
Arsenal - Bayern Munih
Zenit - Borussia Dortmund
Chelsea FC İngiltere’nin köklü takımlarından Chelsea, 1905 yılında Londra’da kuruldu. Tarihi boyunca dört kez İngiltere Ligi Şampiyonluğu’nu kazanan Chelsea’nin müzesinde; yedi FA Cup, iki Kupa Galipleri Kupası, bir UEFA Avrupa Ligi Kupası, bir UEFA Süper Kupası, bir de Şampiyonlar Ligi kupası bulunuyor. 1954-55 sezonunda İngiltere 1. Ligi’ndeki ilk şampiyonluğuna ulaşan Chelsea daha sonra uzun yıllar bu başarıya ulaşamadı.
2003 yılında Rus işadamı Roman Abramovich tarafından satın alınan kulüp, uzun yıllar ulaşmadığı lig şampiyonluğuna Teknik Direktör Jose Mourinho yönetiminde 2004-05 sezonunda ulaştı. 2005-06 sezonunda da Premier Lig şampiyonu olan Chelsea’de, Portekizli teknik adam Mourinho 2007-08 sezonuna başlasa da aynı sezonu tamamlamadan takımdan ayrıldı. Takımı devralan Avram Grant, Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi finaline kadar getirdi. Şampiyonlar Ligi 2008 Moskova finalinde Manchester United karşılaşan Chelsea, 1-1 biten maçta penaltılarla Manchester United'a 7-6 yenilerek kupaya veda etti.

Galatasaray - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’yi 26 Şubat Çarşamba günü, saat 21.45’de Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçına az bir zaman kaldı. Heyecan doruklara çıktı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY HABERLERİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Chelsea Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta canlı izle nebilecek. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynayacağı maçların yayın programı belli oldu.
CHELSEA MAÇI ÖNCESİ GALATASARAY'DAN ŞOK HABER
Galatasaray - Chelsea maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? Galatasaray, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Chelsea’yi 26 Şubat Çarşamba günü, saat 21.45’de Türk Telekom Stadı’nda ağırlayacak. Şampiyonlar Ligi’ndeki 2. turun ilk maçı, naklen ve HD kalitesiyle sadece D-Smart 77. Kanal Smart Spor ve Smart Spor HD’de futbolseverlerle buluşacak.
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçı yaklaşıyor. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Chelsea'den Galatsaray'a özel klip ve daha fazlası
Tüm Türkiye'nin beklediği Galatasaray Chelsea maçına az bir zaman kaldı. Heyecan doruklara çıktı. Galatasaray Chelsea maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
GALATASARAY HABERLERİ
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi son 16 turunda rakibi İngiltere'den Chelsea oldu. İlk maç 26 Şubat 2014 Çarşamba günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde oynanacak. Stamford Bridge'de oynanacak ikinci maçın tarihi ise 18 Mart 2014 Salı.
Şampiyonlar Ligi'nde son 16 tur ilk maçları 18-19 ve 25-26 Şubat 2014 tarihlerinde, rövanşları ise 11-12 ve 18-19 Mart 2014 tarihlerinde oynanacak. Seri başı takımları ilk maçlarını deplasmanda yapacak. Bu turda rakiplerini eleyen takımlar çeyrek finale yükselecek. Şampiyonlar Ligi'nin finali 24 Mayıs 2014 tarihinde Lizbon'da yapılacak.
Nyon'da Galatasaray'ı temsilen Yönetim Kurulu Üyesi Ebru Köksal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Futbol Takımı İdari Menajeri Cenk Ergün yer aldı.
Chelsea Galatasaray maçı ne zaman saat kaçta canlı izle nebilecek. Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea ile oynayacağı maçların yayın programı belli oldu.
CHELSEA MAÇI ÖNCESİ GALATASARAY'DAN ŞOK HABER
Antalya deplasmanında kaybettiği 2 puanla şampiyonluk yarışında büyük yara alan Galatasaray'da puan kaybından çok Drogba'nın tavırları konuşuluyor. Karşılaşmanın 67. dakikasında kötü performansı nedeniyle Teknik Direktör Roberto Mancini tarafından oyundan alınan tecrübeli oyuncu, İtalyan çalıştırıcının elini zoraki sıkmış, yardımcısı Tugay Kerimoğlu'nun ise yüzüne bile bakmamıştı. Eli havada kalan Tugay Hoca'nın ise morali bozulmuştu. Sarı-kırmızılılarda yaşanan Drogba depreminin arkasında Fildişili oyuncuyla sözleşme imzalanmaması olduğu iddia edildi. Son dönemlerde yıldız oyuncunun moralinin bozuk olduğu ve İstanbul'da bulunan 2 evinden birini boşaltıp, eşyalarını da Fildişi ve Fransa'daki evlerine gönderdiği öğrenildi. Göktürk ve Florya'da 2 evi birden olan Drogba'nın Galatasaray'ın Afrika temsilcisi Mark Guy aracılığıyla işlemlerini başlattığı ve gemiyle naklin sağlandığı bildirildi. 
kaynak:http://www.aksam.com.tr/spor/galatasaray/galatasaray-chelsea-maci-ne-zaman-hangi-kanalda-saat-kacta/haber-287106

0 yorum:

Yorum Gönder