Copyright © TrPress
Design by Dzignine

WhatsApp Web.WhatsApp ile Artık İnternet Tarayıcınızda !



Akıllı telefonlarımızın vazgeçilmez uygulamalarından biri olan WhatsApp, nihayet web uygulamasına kavuştu. Mobil iletişimde SMS’in yerini alan mesajlaşma yazılımlarının gelişimi sürüyor. En popüler uygulamalar arasında yer alan WhatsApp, artık sadece mobil cihazlarda değil, internet tarayıcı üzerinden masaüstü bilgisayarlarda da kullanılabiliyor.
Apple iOS işletim sistemine sahip iPhone’lar haricinde nerdeyse bütün mobil platformlar bu yeniliği destekliyor. Cep telefonunuzda Android, Windows Phone ve BlackBerry OSvarsa ve WhatsApp kullanıyorsanız, siz de tarayıcı üzerinden WhatsApp kullanmaya başlayabilirsiniz.
whatsapp-web
Eğer akıllı telefonunuzda WhatsApp’ın en yeni sürümüne sahipseniz, uygulamanın sağ üst kısmındaki menü tuşuna dokunduğunuzda bir “WhatsApp Web” ibaresi karşınıza çıkacak. WhatsApp Web’e dokunduğunuzda bir QR okuyucu aktif hale gelecek. Bilgisayarınızdan Web.Whatsapp.com adresine giderek ekranınızdaki QR kodu telefonunuza okuttuğunuzda, WhatsApp’ınız bilgisayarınızın ekranına aktarılacak.

Videolu Anlatım


0 yorum:

Yorum Gönder