Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Rüveyda Öksüz Kimdir Ezra Dizisi Karakteri Boyu Yaşı Kilosu Nereli

Rüveyda Öksüz Kimdir Ezra Dizisi Karakteri Boyu Yaşı Kilosu Nereli
Show tv yepyeni bir dizi ile muhteşem dönüş yapıyor dizinin adı Ezra ve dizide ki başrolde oynayan oyuncu yine Ezra adı ile Rüveyda Öksüz peki kimdir Rüveyda Öksüz kaç yaşında Rüveyda Öksüz nereli Rüveyda Öksüz boyu Rüveyda Öksüz kilosu Rüveyda Öksüz saçı Rüveyda Öksüz kıyafeti Rüveyda Öksüz nereli Rüveyda Öksüz sevgilisi
Miss Turkey 2013 Güzellik Yarışması’nda 1. olan Rüveyda Öksüz kimdir, hayatı, biyografisi, yaşı, boyu, doğduğu şehir. Rüveyda Öksüz nereli?
Bir çok güzel rakibi arasında Türkiye’nin en güzel kızı olan Ruveyda Öksüz’ü sizlere kısaca tanıtacağız.





Yaş : 20
Boy : 1.80
Doğduğu Şehir : İstanbul
İstanbul’da yaşıyor ve astronomi okuyor. Günlük hayatında okuluyla ilgileniyor. Kampın çok güzel geçtiğini ve yorulduğunu ancak motive olduğunu söylüyor. Güzelliği için extradan birşey kullanmıyor. Sigara ve alkol kullanmıyor.

Ezra yani Rüveyda Öksüz miss Turkey 2013 güzellik yarışması türkiye birincisi. İstanbul Üniversitesinde Astronomi ve uzay bilimleri bölümünde okuyor.
Rüveyda Öksüz Yaşı : 20 Yaşında
Rüveyda Öksüz Nereli : İstanbul doğumlu.
Rüveyda Öksüz Kilosu :65 Civarında Kesin olarak bilinmiyor.
Rüveyda Öksüz İstanbul Üniversitesi fen fakültesi Astronomi ve uzay bilimleri bölümünde okuyor. Hayatında sigara ve alkole yer vermeyen Rüveyda İstanbul Doğumlu. Rüveyda’nın bu ilk dizisi olacak ve başrol oyuncusu olarak oynayacak

0 yorum:

Yorum Gönder