Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Ütopya Tezcan Fenerciler Kimdir ? Resimleri Hakkında

Ütopya Tezcan Fenerciler

Ütopya tezcan kimdir, ütopya tezcan yaşı, ütopya yarışması tezcan boyu, ütopya tezcan mesleği, tezcan fenerciler kimdir

Ütopya yarışmasında yarışacak olan Tezcan Fenerciler, ütopya yarışmasında istanbul'dan katılıyor. Henüz evlenmemiş olan tezcan, daha 22 yaşında ve okul hayatı devam ediyor. Ütopya yarışmasının yakışıklı yarışmacılarından birisi olacağı kesin.

Geçen sezon survivor yarışmasındaki Akın'a benzerliği ile dikkat çekiyor.  Ütopya yarışmasında finale kadar gidip gitmeyeceğini ise önümüzdeki günlerde göreceğiz. Yarışmanın iddialı yarışmacılarından gençliğine rağmen tarım ve hayvancılık bilgisine güveniyor. Ancak gerçek yarışma ortamında nasıl bir performans gösterecek birlikte göreceğiz.

Her ay 3 yarışmacının eleneceği ütopya yarışmasında tezcanı online  olaran internet üzerinden ve haftalık olarak tv 8 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Ütopya yarışmasında izleyenlerin hayranlığını kazanacak yarışmacılardan birisi tezcan yakışıklılığı ve gençliği, fiziğiyle dikkat çekiyor. Ütopya yarışması genellikle olgun yarışmacılardan oluşuyor. Tezcan'ın ise bu kadar tecrübelilerin arasından nasıl başa çıkacağını göreceğiz.

Ütopya Tezcan Kimdir


Eski basketbolcu olan Tezcan tüm sporlarda başarılı olduğuna inanıyor ve Ütopya'da basketbol takımı kurmak istediğini söylüyor.

Ütopya Tezcan İsim: Tezcan Fenerciler

Ütopya Tezcan Cinsiyet: Erkek

Ütopya Tezcan Yaşı: 22

Ütopya Tezcan Meslek: Öğrenci

Ütopya Tezcan Boy: 1.91

Ütopya Tezcan Yaşadığı yer: İstanbul

Ütopya Tezcan Medeni durumu: Bekar

Ütopya Tezcan Burcu: Oğlak

Ütopya Tezcan Yetenekleri: Basketbol oynamak

Ütopya tezcan resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder