Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Ütopya Gamze Çetinkaya Kimdir ? Resimleri Biyografisi Hakkında

Ütopya Gamze


Ütopya yarışması gamze çetinkaya, ütopya gamze kimdir, ütopya gamze yaşı, ütopya gamze boyu, ütopya yarışması gamze kilosu, Gamze Çetinkaya kimdir hakkında biyografik bilgiler

Ütopya yarışmasında yarışacak olan yarışmacılardan birisi olan gamze, ütopya'da nasıl bir performans gösterecek göreceğiz. Genç yaşına rağmen tecrübesine ve bilgisine güvenen gamzenin yarışmada diğer yarışmacılardan daha başarılı olacağını iddia ediyor.

Tv8 ekranlarından ve internet üzerinden online olarak izleyebileceğiniz ütopya yarışmasında toplam 110 kamera ve 73 mikrofon yayın yapacak. Yarışmacılar 10 ay boyunca çiftlikte tarım ve hayvancılık yaparak hayatlarını idame ettirmeye çalışacak.

Ütopya yarışmacılarına gerekli malzeme, elektrik, su ve diğer yaşamsal malzemeler verilecek. Her ay 3 yarışmacı elenecek ve 10 ay sürmesi bekleniyor. Yarışmanın sonunda finale kimin alacağı ise merak konusu. Yarışmacılara 2 inek 25 tavuk veriliyor bunlardan üretim yapacaklar.

Türkiyede ilk defa yapılacak ve yayınlanacak olan, ütopya yarışmasının izleyicilerden nasıl bir tepki alacağı ve televizyonlar arasında nasıl bir rating alacağını önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Ütopya Gamze Çetinkaya Kimdir


Üniversitede Matematik Bölümü öğrencisi olan Gamze, Ütopya'da olabilmek için okuluna ara verdi.

Ütopya Gamze İsim: Gamze Çetinkaya

Ütopya Gamze Cinsiyet: Kadın

Ütopya Gamze Yaş: 25

Ütopya Gamze Meslek: Öğrenci

Ütopya Gamze Boy: 1.77

Ütopya Gamze Yaşadığı yer: İstanbul

Ütopya Gamze Medeni durumu: Bekar

Ütopya Gamze Burcu: Yengeç

Ütopya Gamze Yetenekleri: Fotoğraf çekmek, her insanla anlaşabilme

Ütopya Gamze Resimleri

0 yorum:

Yorum Gönder