Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Müge anlı 22 Nisan 2014 Tek part HD İzle

22 Nisan Müge Anlı izle - CANLI YAYIN/ Hacer Cengiz'in gelini ne saklıyor? 



22 Nisan 2014, Müge Anlı ile tatlı sert izle, Müge Anlı izle, Müge Anlı canlı yayın izle, Müge Anlı 22 Nisan izle, Müge Anlı tek parça izle, Müge Anlı online izle.  


ATV’nin vazgeçilmez gündüz kuşağı programı olan Müge Anlı başladı. Bulduğu kayıp insanlarla, çözdüğü cinayetlerle bir dedektifi aratmayan Müge Anlı’nın 21 Nisan Pazartesi günü yayınlanan programını izlemek için “ Müge Anlı izle “ linkine tıklamanız yeterli.

HACER CENGİZ OLAYI 


Bugün yayınlanan programda kayıp olan Hacer Cengiz’in bulunması için çok yönlü soruşturma sürdüren Müge Anlı ve ekibi, Hacer Cengiz’in komşusu olan Gülten Güneş ile görüştü. Yılbaşı gecesi Lale Cengiz, kayınvalidesi ile birlikte hastanedek aldığını söylemişti. Peki gerçekten durum böylemiydi? Lale ve Muhammed Cengiz neden devamlı çelişkili açıklamalarda bulunuyor. Kayıp Hacer Cengiz'in tüm ailesi bu kayıpla ilgilenirken, oglu Muhammed neden sessiz kalıyor? Lale ve Muhammed Cengiz'in anlatmadıkları, gizledikleri bir şey mi var? Müge Anlı ve ekibi bugün yayınlanan programda bu soruların hepsine cevap bulmak istiyor. Hacer Cengiz’in oğlu ve gelini bu sorular karşısında ne cevap verdi? İşte 21 Nisan 2014 Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar

MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE 


Müge anlı ile tatlı sert 21 Nisan 2014 Pazartesi programı Müge Anlı 21 nisan 2014 Müge anlı ile tatlı sert programında her gün yeni bir olay çözülüyor. Umutlarını yitiren ailelerin umutlarını Müge Anlı yeşertiyor.  



Müge Anlı Canlı Yayında Alanında Uzman Ekibi ile birlikte kayıpları bulmaya, faili meçhul dosyaları aydınlatmaya ve hasret çekenleri birbiriyle buluşturmaya devam ediyor.


 Müge Anlı bu gün hangi konularla karşımıza çıkıyor canlı izle, ATV’de Müge Anlı İle Tatlı Sert Son Bölüm tek parça izle, 21 Nisan Salı konu ve konukları ile Müge Anlı İle Tatlı Sert bugün neler yaşanacak? Müge Anlı’da üzerinde durulan konular nasıl sonuçlanacak?


  Etiketler: 22 Nisan 2014, Müge Anlı ile tatlı sert izle, Müge Anlı izle, Müge Anlı canlı yayın izle, Müge Anlı 22 Nisan izle, Müge Anlı tek parça izle, Müge Anlı online izle.,

0 yorum:

Yorum Gönder