Copyright © TrPress
Design by Dzignine

Survivor 2014'den Kim Elendi? Survivor Gönüllüler Oylama Sonuçları

2014 Survivor Kim Elendi? Survivor'dan Bu Hafta Samanta Emisa Elendi İzle - 24 Mart 2014

Acun Ilıcalı,  Ahmet Dursun,  Duygu Bal,  Survivor,  İsmail Baki,  Ünlüler

Survivor 2014'den Kim Elendi? İzle Survivor'dan Bu Hafta Samanta Emisa Elendi 24 Mart 2014 Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de bir ayrılık daha yaşandı. Survivor 2014'de dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler ada konseyine gitti. Ada konseyinde Samanta, Müge ve SMS'te birinci olan Yiğit'in seçtiği Turabi'den en az SMS oy alan Samanta adaya veda etti. İşte Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'in son bölümünde yaşananlar...

SURVİVOR ADASINDAN SON OLARAK SAMANTA EMİSA ELENDİ

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'de bir ayrılık daha yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler Takımı ada konseyine gitti. Oylamada Samanta ve Müge'nin isimleri eşit çıktı. Yapılan SMS oylamasında birinci gelen Yiğit, Turabi'nin adanı söyledi. SMS sıralamasında 7. olan Samanta adaya veda eden isim oldu.

SAMANTA: BURAYA KADARMIŞ

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'den son olarak elenen Samanta Emisa, son olarak 'Survivor'daki hayatım buraya kadarmış, arkadaşlarıma başarılar diliyorum' dedi.

SURVİVOR'DAN ELENEN SAMANTA KİMDİR?

2014 sezonu Survivor yarışmacısı Samanta Emisa, 1986 yılında Gana ' da dünyaya geldi. Türkiye ' de eğitim hayatını sürdüren Samanta, öğrenciliğin yanı sıra bir televizyon kanalında sunuculuk yaptı.

SURVİVOR 3. SMS SONUÇLARI

Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler'in son bölümünde yapılan SMS sonuçları şu şekilde sıralandı; 1.Yiğit, 2. Turabi, 3. Müge, 4. Mert, 5.Sahra, 6. Berna, 7. Samanta, 8.Ertunga.

0 yorum:

Yorum Gönder