Copyright © TrPress
Design by Dzignine

02 Mart Çaykur Rizespor 1- 1 Galatasaray Maç Özeti Golleri İzle

Spor toto süper ligin 23. haftasında şamiyonluk Mücadelesi veren Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek... Çaykur Rizespor Galatasaray Maçı Canlı İzle, Çaykur Rizespor Galatasaray Canlı İzle, Çaykur Rizespor Galatasaray Maçı İzle,Rzespor GS Maçını İzle, Çaykur Rize GS Maçı İzle......
Spor toto süper ligin 23. haftasında şamiyonluk Mücadelesi veren Galatasaray deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek... Çaykur Rizespor Galatasaray Maçı Canlı İzle, Çaykur Rizespor Galatasaray Canlı İzle, Çaykur Rizespor Galatasaray Maçı İzle,Rzespor GS Maçını İzle, Çaykur Rize GS Maçı İzle...

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 23. haftasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. Yeni Rize Şehir Stadı’ndaki karşılaşma, 2 Mart Pazar günü, saat 19.00’da başlayacak.

Maç: Çaykur Rizespor - Galatasaray
Yer: Yeni Rize Şehir
Tarih: 02.03.2014 Saat: 19.00
Yayın: Lig TV (Canlı)
Canlı anlatım: Haberfx.net


Ç. RİZE GALATASARAY MAÇI GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYINIZ


Ç. RİZESPOR GALATASARAY MAÇI CANLI YAYINI İÇİN TIKLAYINIZ


Ligde 28. Randevu
Galatasaray ile Çaykur Rizespor ligde 27 kez karşılaştılar. Bu maçların 21'ini Galatasaray kazanırken, 4 maçtan Çaykur Rizespor galip ayrıldı. İki maç ise berabere sonuçlandı. Galatasaray rakip ağlara 67 gol atarken kalesinde 23 gol gördü.

Rize’deki Son Karşılaşma
Galatasaray, rakibiyle Rize’de en son 2007-08 sezonunda karşılaşmış ve bu maçtan 5-2 galip ayrılmıştı. Goller Shabani Nonda (3), Ardan Turan ve Servet Çetin’den gelmişti. Galatasaray, rakibini Rize’de 10 kez mağlup ederken, rakibine 3 kez yenildi. Galatasaray deplasmanda 30 gol atarken kalesinde 13 gol gördü.

İlk Yarıdaki Karşılaşma
İlk yarıda Türk Telekom Arena’da oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti. Devre arasında Çaykur Rizespor’a transfer olan Engin Baytar’ın golü ile öne geçen Galatasaray, ikinci yarıda skoru koruyamamış, Tevfik Köse’nin golü maça dengeyi getirmişti. Galatasaray’ın sezonun ilk yarısında Arena’da yaşadığı iki maçtaki puan kaybından bir tanesi Çaykur Rizespor maçı olmuştu. Aynı zamanda iki takım arasında lig tarihinde ikinci kez bir maç eşitlikle sona eriyordu.

Galatasaray’da Rakamlar
Galatasaray’da rakamlara bakıldığında Didier Drogba ve Burak Yılmaz ligde en çok forma giyen iki oyuncu olarak dikkat çekiyor. 21 maçta görev alan iki oyuncu aynı zamanda en çok skor bulan iki isim. Burak Yılmaz 12 golle takımın en golcü ismi olurken, Didier Drogba’nın 8 golü bulunuyor. İki oyuncu dışında Wesley Sneijder de 8 golle takımın en golcü isimlerinden…

Çaykur Rizespor: İstikrarsız Performans
Sezona Rıza Çalımbay yönetiminde başlayan Çaykur Rizespor, ilk 5 haftada 4 galibiyet alarak tarihinin en iyi lig başlangıçlarından bir tanesini yapmıştı. Daha sonra 15 hafta galibiyet alamayan Çaykur Rizespor’da Rıza Çalımbay görevinden ayrıldı. Geçtiğimiz hafta Uğur Tütüneker yönetiminde Bursaspor karşısına çıkan Çaykur Rizespor karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Uğur Tütüneker 4. Kez Galatasaray’a Karşı
Galatasaray’ın efsane oyuncularından olan Uğur Tütüneker, 4. kez teknik direktör olarak Galatasaray’a rakip olacak. 2001-02’de Yimpaş Yozgatspor ile Galatasaray’a rakip olan Tütüneker yönetimindeki Yozgatspor sahadan 5-0 mağlup ayrılmıştı. 2007-08 sezonunda Kasımpaşa’yı çalıştıran başarılı teknik adam, Galatasaray’ı 1-0 mağlup etmişti. Uğur Tütüneker son olarak içinde bulunduğumuz sezonda Konyaspor ile Galatasaray’a rakip olmuş, İstanbul’daki maç Galatasaray’ın 2-1 üstünlüğü ile sona ermişti.

Çaykur Rizespor’da Rakamlar
Ludovic Sylvestre, Ousmane Viera ve Koray Altınay 21 maçta görev alarak Çaykur Rizespor’un en çok forma giyen oyuncuları oldu. Tevfik Köse ve Sercan Kaya ise attıkları 4’er golle Rizespor’un en skorer isimleri konumunda. Kamerunlu oyuncu Leonard Kweuke’nin ise 3 golü bulunuyor.

Maçın Hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu
Maçın hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu, bu sezon Galatasaray’ın iki maçında orta hakem olarak görev yaptı. Abitoğlu Galatasaray’ın deplasmanda Bursaspor ile 1-1 berabere kaldığı ve Konyaspor’u 2-1 mağlup ettiği maçlarda düdük çaldı. Bu sezon 10 maçta orta hakem olarak görev yapan Mustafa Kamil Abitoğlu’nun bu maçta yardımcılıklarını ise Baki Tuncay Akkın ve Serkan Gençerler yapacak.

Galatasaray'da bugünkü Çaykur Rizespor maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı. Drogba, geldiği günden bu yana sakat olmamasına rağmen ilk kez bir lig maçının kadrosuna alınmadı. Ve bu akıllarda bazı soru işaretlerine yol açtı...

Galatasaray'da bugünkü Çaykur Rizespor maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı. Drogba, geldiği günden bu yana sakat olmamasına rağmen ilk kez bir lig maçının kadrosuna alınmadı.

Chelsea maçında oyundan alınmasına tepki gösteren Drogba, Roberto Mancini’nin kulağına eğilip bir şeyler fısıldamış, bu durum merak konusu olmuştu. Mancini, basın toplantısında esprili bir şekilde “Maçtan sonra birlikte yemeğe gidip gidemeyeceğimizi sordu!” diyerek ustalıkla bu yönde gelen soruyu geçiştirmişti. Ancak ikili arasında yaşananların hiç de öyle olmadığı ortaya çıktı.

TUGAY’IN ELİNİ SIKMAMIŞTI

Eski takımı Chelsea önünde oyundan alınmasına bir hayli sinirlenen Drogba’nın, Mancini’ye “Gol atmak üzereydik. Beni nasıl çıkarırsın?” diyerek tepki gösterdiği öğrenildi.

Antalya maçında oyundan alınırken yardımcı antrenör Tugay Kerimoğlu’nun elini sıkmayan Drogba’nın, bu kez direkt kendisini hedef alması İtalyan hocanın keyfini kaçırdı.Bu duruma oldukça bozulan Mancini, idmanlarda da tavır yapan Drogba’yı Rize kafilesine almadı. Drogba’nın son haftalarda oyun içinde pas alamamaktan da şikayetçi olduğu bildirildi.

0 yorum:

Yorum Gönder